Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@vivi jeej ten horoskop je milý, ja už jednu rybku doma mám 😉 som zvedavá ako sa vypýta druhé, či to stihne alebo bude baranček, ako mi to podľa termínu vychádza.
@veronika81 a sedí na neho?
@vivi práve preto sa mi nechce ísť skoro..lebo chcem už istotu so srdiečkom 😵 Ja som mala poslednú MS 18.6., takže som hoodne za tebou.. a ovulku na prelome júna a júla, otehotnela som asi 1.júla 🙂 na svadobnej ceste 😀
@veronika81 to máš pravdu, mne to tiež tak vychádza na rozhraní
@veronika81 tak to je super 🙂 to sa len tak každému nepodarí 😉
@vivi veľa vecí na neho fakt sedí, aj keď je to ešte ťažko vo veku dva a pol roka povedať. Ale miluje knihy, predstavivosť má úžasnú a niekedy žasneme, čo všetko už dokáže pochopiť 🙂
@veronika81 mne to podľa výpočtu na "medicínske kalkulačky" vychádza 19.3.2012
@veronika81 🙂 🙂 🙂
@vivi tak to ešte stihne rybku 😉 mne to vychádza 24.3.2012, tiež podľa takej kalkulačky na nete. Uvidíme, čo povie doktor podľa sona.
Prvého som mala termín 17.3. a narodil sa 12.3.
@micikatka ja mám eštelen potvrdené HCG.K Dr. idem až 2.8.Mne to vychádza na tento termín podľa tehu kalkulačky.Ja som mala poslednú MS 10.6.Na 15 deň som asi mala ovu, pretože mňa vždy boleli vaj., takže som to cítila.Ale či to bude sedieť neviem.Väčšine z vás to Dr, posunul o týždeň až dva dozadu...
Baby a ktorá z nás to mala ten problém že to bolo 50 na 50 a dnes mala ísť k Dr, že čo bude s bábenkom?Ako to dopadlo?
no pri prvom tehu ak sa dobre pamätam tak to trvalo dost dlho.v podstate od 3mes.skoro až do 7mes. k tomu že mi bolo zle ma strašne palila záha. milovala som jablka mandarinky pomaranče,no akonahle som si na ne spomenula tak bolo po srande...
@jankajanka myslis 50 na 50 ci ide o mimo alebo normalne tehotenstvo?
@micikatka nie.Jedna baba tu mala problémy-myslím aj krvácanie a mala ísť v pondelok k svojmu Dr či sa bábo udrží alebo nie...Ja potom mrknem kto to bol.Písala že jej máme držať palce-aj som držala, len neviem ako to dopadlo ☹
@jankajanka aha. nuz ja som mala vytok ruzovy. teraz v nedelu. lebo som sa s havom natahovala. tak mi dal dnes lieciky aj na toto.
@micikatka no nechce sa mi to hladať, lebo ani nemám predstavu na ktorej strane to bolo.Ja som sa tiež naťahovala minule s balíkmy 2L minerálok a ponosila som ich ale 7 do kufra aj z kufra, ale tak v poho asi...uvidím 2.8.
@jankajanka mi povedal ze sa mam setrit, o to viac ako dlho sa nam nedarilo otehotniet :o)
tak ja som uspesne zaspala pri uspavani mojho syna 🙂 ....no nenormalne som unavena. Dufam,ze su to tehu priznaky a nielen dosledky tohto hlupeho pocasia 😠
@zabka132 určite je to tehu 🙂 Ja som dnes s malým zaspala po obede a spala sladké tri hodinky 😀
ja teraz len zacinam...podla dokiny by som mala byt 5tt+2, ale uz ma bolia prsia, hlavne bradavky mam citlive. A dnes sa ma moj drahy spytal, ze ci som nachladnuta, ze chodim stale na wc-ko 😀 ..no chlap ! 😎

@veronika81 tak to je presne teraz môj prípad. Na prvom UTZ nebolo vidieť nič, len v ľavom vaječníku som mala žlté teliesko, tak miesto mimi som si na fotke doniesla len žlté teliesko. Ale aj tak som bola rada. Na druhej kontrole bola dutinka a teraz už mimi s bijúcim srdiečkom. 🙂