Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@kajuska09 ano, jemné špinenie a popritom tiež také krvné zrazeniny ako také vlásočnice alebo ako to nazvať. Hneď som volala doktorovi, kázal mi okamžite prísť, skontroloval drobca, všetko bolo ako má byť a dal mi Duphaston. Skončilo mi to potom na ďalší deň a už bolo všetko ok, viac sa to neopakovalo. Ale Duphaston som brala tuším do 12tt.
ahojte vsetky 🙂 Dnes mojej sestre k Terezke, Brankovi, Patke, Filipkovi, Anezke a Jankovi pribudla Marienka 😀 😀 😀
@veronika81 normalne si ma upokojila 🙂 dakujem 🙂 snad to prejde. Davam si teraz Duphaston 3 krat denne. Aj ked neviem ci si pocula, ze lepsi je Utrogestan, to je prirodny liek a ovela ucinnejsi.
Bola som dnes u dr. vysetrila ma len rucne, pochvalila ze je vsetko o.k, dala mi knizku a objednala ma na sono az 10.8, ked uz budem v 10.tyzdni. To uz hadam budem vidiet aj to ako na mna zmurka, nielen srdiecko 🙂 Strasne ako je to daleko. ☹ Ale co uz ked som nastastie bez problemov 😉 Skoda ze to prve sono bolo tak zavcasu 5+3 tam este bola len dutinka...
@veronika81 dakujeme 🙂 ma a nastastie vsetky krasne, zdrave a nadane 🙂
@ask takže 5+3tt si mala len dutinku? Ja plánujem návštevu v stredu, to by som mala byť 5+4tt..ale rozmýšľam, či to nebude zbytočne skoro. Tak si ma trocha presvedčila, aby som ešte počkala 😀
@veronika81 Utrogestan je vraj prirodny a Duphik je umelina. Aspon tak som to pochopila...
@ask a chystáš sa ju nasledovať? 🙂
@veronika81 urcite nie 😀 ja som bola spokojna aj s tymi dvomi, ale moj uzasny "novy" manzel zatuzil aj po svojom, hoci lubi aj tieto moje dve potvorky. No nevyhovies, ked lubis? 😀 To sono moze byt u teba uplne ine vyvoj babatka zavisi aj ovulacie aj podla uchytenia niekedy moze byt vidno lepsie, inokedy horsie, su tu baby co im srdiecko nasli aj skor, skus pozriet do tabulky a popytat sa ich, konkretne to neviem.
@veronika81 ked si v 5+4 to este podla mna nebude vidno srdiecko...
@veronika81 Obaja sme zrelsi a beha nam tu aj chlapec aj baba, takze je to uplne a strasne jedno, ale hlavne aby bolo zdrave. 😉 Ale zo srandy vravim, ze pre seba chcem dievca ale manzelovi tuzim dat syna, tak neviem co si drobec vyberie ze chce byt 😀
moj budik je nastaveny na 5.04 ale tak ako strasne sa mi teraz nechce ist spat, tak rano sa mi ale strasne nebude chciet vstat do prace. 🙂 Pozeram v inzeratoch vecicky pre seba ked budem ako slon, pre babo, kociky.... uplne sisi ako keby na to este nebolo more casu 😀 A zajtra povinne oslavujem v praci meniny... vsetkym budem nalievat a ja nic 🙂 Este ze su uz nauceni ze ja vobec nepijem, inak by som to asi nevysvetlila 🙂
@ask tak pri mne "spoločnosť" určite akosi automaticky bude predpokladať, že chceme babu..ale mne je to úplne jedno! Presne ako píšeš, hlavne aby bolo zdravé. Znie to síce ako klišé, ale veľká pravda je to 😉 Akurát dnes som mužovi povedala, že mám pocit chlapca..ale vytiahol na mňa, že aj pri prvom som mala pocit dievčatka a bol to chlapček. Takže uvidíme..ale určite to chcem vedieť, ja by som to nevydržala 😀 A hlavne, či budem musieť rozširovať výbavičku o ružovú farbu 🙂
Ja síce do práce nevstávam, ale krpec ma teda spať určite nenechá 😅 No tie dnešné tri hodiny spánku urobili svoje, ešte sa mi nechce spať..
@ask inak dobrý čas na budenie, že 5.04 😀
@veronika81 zial, aj Utrogestan je umelina - je to synteticky progesteron. A dydrogesteron, ktory obsahuje Duphaston, je tiez synteticky typ progesteronu. Takze z toho hladiska je to jedno. Ved kukni 😉
http://www.cme.sk/sz/lieky/showpil/528/18392/ut...
http://www.cme.sk/sz/lieky/showpil/528/5908/dup...
ja beriem duphaston, je vraj trosku slabsi 🙂
@veronika81 veru pri druhom k chlapcovi som hovorila ze brat bude dobry na futbal a dievca do paru 🙂 Len ja teda milujem ten pocit prekvapenia na sale ked uz to je iste, lebo sa stavalo aj to ze babam vraveli jedno a bolo ine, tak mali prekvapko a zbytocne chystane veci 😉 Ale hadam to uz vedia povedat presne, inak baby niekde na zaciatku fora riesili aj nejake testy na urcenie pohlavia...
@veronika81 O 5tej je privcas a 5.05 je fadne, tak len preto 😉 aj tak to este natahujem kym sa da a potom lietam 🙂 aspon nemam cas na nejake ranne nevolnosti 😀
@ask tie testy na určenie pohlavia vraj nie sú nič moc, niekomu vyšli, iným nie.. ja by som za to peniaze nedávala, je to 50 na 50. Tak uvidíme čo ukáže sono a možno sa bude chrobák skrývať a bude to tiež prekvapko 🙂
To naťahovanie vstávania poznám, ja si zvyknem kvôli tomu o 10-15 minút dávať budík skôr (keď potrebujem skoro vstať), lebo stále to posúvam a posúvam 😀
@usacek79 aha super, ďakujem. Zase som múdrejšia 😉
@kajuska09 pozri vyššie odkazy, čo dala usacek, takže tak je to.. 😉 Hlavne, nech to splní účel!

@micikatka fotku mi teraz nedal, ale tyzden predtym ma vystrasil, ze to asi nevyzera dobre a to mi fotku dal...