icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

andy09
26. júl 2011

Ahojte tak včera u lekárky a vraj sme podla sona o týžden po zadu vraj som musela otehotnieť týžden pred menzesom.Inak všetko OK a v pondelok ideme na odbery a pôjdem na rizikové.

tibiana
26. júl 2011

uff ale ste rychle 🙂))) nestiham citat. INFO O KONTROLE U LEKARA, posledna MS 08.06.2011 - uz nam bije srdiecko 😵 ale posunuli ma naspat 6+1 - dlzka plodu 4,3mm. A vy ako? 🙂

tigriatko
26. júl 2011

@andy09 a ako ti to potom vyxadza, ked si tyzden pozadu?? co bolo vidiet?

tigriatko
26. júl 2011

@tibiana gratulujem k srdiecku ,,, nejak viac je tu posunutyx spat... asi aj ja budem, ked som mala test na 29dc negativny..

tigriatko
26. júl 2011

@andy09 preco ides na rizikove?

tibiana
26. júl 2011

@tigriatko DAKUJEM velmi pekne tigriatko 🙂 .. nevadi, ze nas vratili spat, podstatne je, ze je vsetko vporiadku a aj bude, neboj sa nic . Kedy ides na kontrolu? A inak vek do tabulky mam 27, ked budes nahodou aktualizovat. Dakujeeeeem. Ak by trebalo pomoct, nemam problem .. v exceli robim denne 🙂

tigriatko
26. júl 2011

@tibiana ja pojdem prvykrat az vo stvrtok, ale aj tak si zacinam mysliet, ze je to skoro, no ale co uz, uvidime, co mi povie,.. predsa len, po jednom missed, budem kludnejsia...

tibiana
26. júl 2011

@tigriatko .. mna rovnako stale upozornuju na mozne rizika do 12tt az mi to niekedy nie je prijemne, ked to pocuvam ☹ .. ale to patri k tomu a jasne, ze bude vsetko OK .. neboj sa nic!!! Len som prekvapena, ze mi povedal o srdiecku, kedze kamoske ho videli az v 8-9tt. Tak sa tesim, ze je to ok. Budem Ti drzat palce! 🙂

jankajanka
26. júl 2011

@tigriatko ja mám 27r. A inak ja som tiež mala na 29 DC negatívny.Aleja mávam ovu okolo 15 DC, takže asi preto.NA 34DC som mala slabšiu druhú a až na 41 DC som mala obe rovnako silné.Medzitým mi Clear Blue ukázal 3+.Ak by bol tento test ok, tak by ma dozadu posúvať nemuseli, pretože mi to tak vychádzalo.No veď uvidíme za 7 dní

tigriatko
26. júl 2011

@jankajanka mne clearblue ukazal na 30dc 1-2 +, ja som sa zatial vobec nesledovala, kedy mam ovu, ale mam v kalendari zaznacene, kedy sme sa snazili, asi sa podarilo niekedy medzi poslednymi 😉 tyzden pred MS...

ejka3
26. júl 2011

No ahojte všetci!! Ako sa máte? Mne je nejako divne, som strašne unavená. Cez deň sa ešte snažím premotať kvôli deťom, ale večer, keď už spia-koniec ☹ Spomínali ste tu aj tlak. Ja ho mám počas tehu vždy strašne nízky. Ten spodný je vždy pri 50, minule 45 ☹ Aj preto som jak mátoha 😀 a večer nevládzem napísať ani pár riadkov... Tabletky na nízky tlak nie sú, víno moc nemusím a káva mi tiež prestala chutiť. Je to so mnou na 😝
To @alaniska spomínala, že mala ísť včera k doktorovi na kontrolu. Ten piatkový ju vystrašil s tým 50:50... Tak dúfam, že je to v poriadku 😒

obedwix
26. júl 2011

predpokladam že tu mame nejake oslavenkyne...napr. ask.... tak Ankam a Hankam prajem krasne meniny... 🙂

jankajanka
26. júl 2011

@ejka3 no tak ty si to vyriešila.Nevedela som kto to bol.Ešte sa neozvala, tak uvidíme 😒

tibiana
26. júl 2011

@ejka3 aj ja pocitujem dost casto navaly unavy ale snad to pominie. Vecer pred spanim si vezmi nejake noviny, casopis do ruk a vyloz si nohy nad uroven a oddychuj a vela spi. Ked pridem z prace pospim si min. pol hodinky a potom vladzem opat fungovat 🙂. A na @alaniska som aj ja zvedava .. drzim jej moc palce!!!!

obedwix
26. júl 2011

a čo andrea12737? neozvala sa? myslím že to skončilo zle ak tu nie je ☹

ejka3
26. júl 2011

@obedwix A na to som zabudla: všetko najlepšie @ask k meninám... A taký symbolický hádam môžeš 😀 A sestre tiež blahoželám- tomu najmenšiemu sa teda tiež moc von nechcelo 😉

tigriatko
26. júl 2011

ano, aj ja si pametam, za andrea12737 a aj alaniska sa mali ozvat...

ejka3
26. júl 2011

@obedwix tá sa tiež neozvala. Asi to nedopadlo v nemocnici dobre... ☹

lubkaj38
26. júl 2011

poculi ste co sa stalo v Norsku? dufam ze nasa humba je v poriadku lebo dlho sa tu neukázala

ejka3
26. júl 2011

@tibiana Veď sa snažím, dokonca aj muž mi dosť pomáha aby som mala vždy aspoň chvíľku na oddych... Ale keď tie deti sú jak neriadené strely 😀

ejka3
26. júl 2011

@lubkaj38 Neboj, humba papá niekde na Slovensku svadobné koláče 😀
Len zuzanka7117 býva v Osle- ale aj tá je v poriadku 🙂

lubkaj38
26. júl 2011

@ejka3 aha ved spominala ze ma byt na SK 🙂

ejka3
26. júl 2011

A ešte som sa dozvedela- ak sú tu maminky, ktoré už majú dieťatko a budú prechádzať z RD na novú MD a pritom nevyčerpajú celú RD do 3 rokov, tak budú mať nárok na príspevok, cca 40 e na staršie dieťatko ( alebo ak chodia do škôlky, tak preukázané náklady do 230e ), najviac však do 6 týždňa už novonarodeného bábätka alebo 3 rokov toho staršieho. Podľa toho, čo bude skôr 🙂
Dúfam, že je to jasne napísané 🙂 a vraj o tom vie málo maminiek a na úrade tento príspevok tiež moc nemusia. Tak aby ste nezabudli a spýtali sa naň 😉

tibiana
26. júl 2011

@ejka3 viem si predstavit :- ))) .. ale je nadherne, ze ich mas 🙂.

lubkaj38
26. júl 2011

inac uz ste oznámili rodine ze cakate babatko? ja som to povedela len mojim rodicom a súrodencom a jasne ze manželovi 🙂 a este je skoro hovorit o tom asi inym teda stale mam strach lebo som este len v 10tt ale uz teraz uvazujem ako to poviem neskor svokre. Nie sme v kontakte a ani manzel nakolko sa hneva na nas ... ale zas ja ju nechcem obrat o vnucata ale manzel ani pocut nechce o tom ze tam pojdeme..... 😒

elizabet100
26. júl 2011

@veronika81 ,zabka132, ja som tiež mala poslednú MS 18.06.2011 😀 , k lekárke idem až o týžden.

tigriatko
26. júl 2011

@lubkaj38 u nas to vedia rodicia a surodenci , mna aj manzela... ale kamosky vedia, ze sme sa zacali snazit, tak sa urcite budu vypytovat a ked budem zahadna, tak sa asi dovtipia... :D

elizabet100
26. júl 2011

@lubkaj38 j okrem manžela u nás to nikto nevie 🙂 počkám za potvrdením od dr. a možno potom ...

tigriatko
26. júl 2011

@elizabet100 @veronika81 @zabka132 baby, ja som 2 dni pred vami a idem vo stvrtok, tak vam potom napisem, ci sa oplati ist alebo nie.. 😀

elizabet100
26. júl 2011

@tigriatko ja som už objednaná 02.08.2011 😉 sestrička keď ma objednávala, tak sa vôbec nepýtala na poslednú MS šupla ma na ten dátum kedy mala voľné..... 😒