Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
uff ale ste rychle 🙂))) nestiham citat. INFO O KONTROLE U LEKARA, posledna MS 08.06.2011 - uz nam bije srdiecko 😵 ale posunuli ma naspat 6+1 - dlzka plodu 4,3mm. A vy ako? 🙂
@tigriatko DAKUJEM velmi pekne tigriatko 🙂 .. nevadi, ze nas vratili spat, podstatne je, ze je vsetko vporiadku a aj bude, neboj sa nic . Kedy ides na kontrolu? A inak vek do tabulky mam 27, ked budes nahodou aktualizovat. Dakujeeeeem. Ak by trebalo pomoct, nemam problem .. v exceli robim denne 🙂
@tigriatko .. mna rovnako stale upozornuju na mozne rizika do 12tt az mi to niekedy nie je prijemne, ked to pocuvam ☹ .. ale to patri k tomu a jasne, ze bude vsetko OK .. neboj sa nic!!! Len som prekvapena, ze mi povedal o srdiecku, kedze kamoske ho videli az v 8-9tt. Tak sa tesim, ze je to ok. Budem Ti drzat palce! 🙂
@tigriatko ja mám 27r. A inak ja som tiež mala na 29 DC negatívny.Aleja mávam ovu okolo 15 DC, takže asi preto.NA 34DC som mala slabšiu druhú a až na 41 DC som mala obe rovnako silné.Medzitým mi Clear Blue ukázal 3+.Ak by bol tento test ok, tak by ma dozadu posúvať nemuseli, pretože mi to tak vychádzalo.No veď uvidíme za 7 dní
@jankajanka mne clearblue ukazal na 30dc 1-2 +, ja som sa zatial vobec nesledovala, kedy mam ovu, ale mam v kalendari zaznacene, kedy sme sa snazili, asi sa podarilo niekedy medzi poslednymi 😉 tyzden pred MS...
No ahojte všetci!! Ako sa máte? Mne je nejako divne, som strašne unavená. Cez deň sa ešte snažím premotať kvôli deťom, ale večer, keď už spia-koniec ☹ Spomínali ste tu aj tlak. Ja ho mám počas tehu vždy strašne nízky. Ten spodný je vždy pri 50, minule 45 ☹ Aj preto som jak mátoha 😀 a večer nevládzem napísať ani pár riadkov... Tabletky na nízky tlak nie sú, víno moc nemusím a káva mi tiež prestala chutiť. Je to so mnou na 😝
To @alaniska spomínala, že mala ísť včera k doktorovi na kontrolu. Ten piatkový ju vystrašil s tým 50:50... Tak dúfam, že je to v poriadku 😒
predpokladam že tu mame nejake oslavenkyne...napr. ask.... tak Ankam a Hankam prajem krasne meniny... 🙂
@ejka3 no tak ty si to vyriešila.Nevedela som kto to bol.Ešte sa neozvala, tak uvidíme 😒
@ejka3 aj ja pocitujem dost casto navaly unavy ale snad to pominie. Vecer pred spanim si vezmi nejake noviny, casopis do ruk a vyloz si nohy nad uroven a oddychuj a vela spi. Ked pridem z prace pospim si min. pol hodinky a potom vladzem opat fungovat 🙂. A na @alaniska som aj ja zvedava .. drzim jej moc palce!!!!
a čo andrea12737? neozvala sa? myslím že to skončilo zle ak tu nie je ☹
ano, aj ja si pametam, za andrea12737 a aj alaniska sa mali ozvat...
poculi ste co sa stalo v Norsku? dufam ze nasa humba je v poriadku lebo dlho sa tu neukázala
A ešte som sa dozvedela- ak sú tu maminky, ktoré už majú dieťatko a budú prechádzať z RD na novú MD a pritom nevyčerpajú celú RD do 3 rokov, tak budú mať nárok na príspevok, cca 40 e na staršie dieťatko ( alebo ak chodia do škôlky, tak preukázané náklady do 230e ), najviac však do 6 týždňa už novonarodeného bábätka alebo 3 rokov toho staršieho. Podľa toho, čo bude skôr 🙂
Dúfam, že je to jasne napísané 🙂 a vraj o tom vie málo maminiek a na úrade tento príspevok tiež moc nemusia. Tak aby ste nezabudli a spýtali sa naň 😉
inac uz ste oznámili rodine ze cakate babatko? ja som to povedela len mojim rodicom a súrodencom a jasne ze manželovi 🙂 a este je skoro hovorit o tom asi inym teda stale mam strach lebo som este len v 10tt ale uz teraz uvazujem ako to poviem neskor svokre. Nie sme v kontakte a ani manzel nakolko sa hneva na nas ... ale zas ja ju nechcem obrat o vnucata ale manzel ani pocut nechce o tom ze tam pojdeme..... 😒
@veronika81 ,zabka132, ja som tiež mala poslednú MS 18.06.2011 😀 , k lekárke idem až o týžden.
@lubkaj38 j okrem manžela u nás to nikto nevie 🙂 počkám za potvrdením od dr. a možno potom ...
@elizabet100 @veronika81 @zabka132 baby, ja som 2 dni pred vami a idem vo stvrtok, tak vam potom napisem, ci sa oplati ist alebo nie.. 😀
@tigriatko ja som už objednaná 02.08.2011 😉 sestrička keď ma objednávala, tak sa vôbec nepýtala na poslednú MS šupla ma na ten dátum kedy mala voľné..... 😒

Ahojte tak včera u lekárky a vraj sme podla sona o týžden po zadu vraj som musela otehotnieť týžden pred menzesom.Inak všetko OK a v pondelok ideme na odbery a pôjdem na rizikové.