icon

Pozitívne testy a zatiaľ u lekára nebolo nič vidieť

radqa
30. nov 2013

Ahojte velmi ste mi naposledy pomohli za co velmi dakujem a spytam sa vas este toto: Som tehotna zistila som to na zaklade testu bola som u dr ten mi povedal ze zatial som ale nie je to este vidiet ze mam prist za 10 dni ked uz to bude lepsie... Viete mi povedat ci sa vam to uz sralo a hlavne moze mi povedat ze nie som? Testy mi vychadzaju pozitivne... a moc chceme babetko.... Dufam ze sa to nepokazi... Dakujem 🙂

Strana
z2
nicky07
30. nov 2013

ahoj podla mna tehotná určite si ked ti ukazuje pozitívny test. ten reaguje na tehotenske hormony a tie normalne nie su. takže tehotná si určite a pokial u dr nebolo ešte nic vidiet tak je to len preto že si ešte tehotná velmi kratučko a bábätko je veľmi malinké. preto ti povedal aby si prišla neskôr ked trošičku podrastie. nehladaj v tom nič zlé neboj sa všetko bude v poriadku... 🙂

jul11
30. nov 2013

@radqa suhlasim s nicky07

radqa
autor
30. nov 2013

Dakujem velmi pekne 🙂

ninocka84
30. nov 2013

ak si chces byt ista vypytaj si u dr. nech ti vezme krv na kontrolu hladiny hcg. podla toho ti to potvrdi 🙂 ale pokial ti vyslo ivac testikov pozitivne tak si urcite tehu. gratulujem a uzivaj si to ;)

stepanka274
30. nov 2013

mne na jednej kontrole dokonca urobili ultrazvuk a nebolo nič vidieť, tehotná som nepredpokladal že som, preto som si nekúpila ani test, dala mi vyvolávačku, do troch dní nič, tak som za ňou zašla znovu, vzala krv a ked mi do telefonu na druhý deň oznámila že som tehu, skoro som zhltla telefon (mala som už doma 20 mes. a 6 mes.)
Myslím, že test je dostatočne spoľahlivý, ešte som sa nestretla so skúsenosťou resp. názorom že by test klamal. Tak držím aj ja palčeky 🙂 🙂 🙂

lubka1983
30. nov 2013

Ahojte.urcite si🙂 to iste mam aj ja teraz urobila som si test ,boli//ciarky hned som sla ku doktorovi tiez nic vidiet nebolo len vyssia sliznica to sa stava pri tehotenstve a brali mi krv aj v utorok a piatok.v utorok idem na kontrolu a dufam,ze je to ok....toto iste sme mali ked sme cakali druheho adamka takze ano gratulujem si tehotna😉

barnica
30. nov 2013

Určite tehotná si,mne vyšiel test trikrát pozitívny a keď som šla k lekárovi tak tiež nič ešte nevidel a pozri... Teraz mám už ôsmy mesiac svojho fešáka milovaného 😎
Uvidíš že na ďalšom sone už uvidíš bublinku kde sa tvoje bábo bude meniť,rásť a ty budeš cítiť skvelý pocit že tam je a že za 9mesiacov ho chytíš do náruče 🙂 gratulujeme

abbie
30. nov 2013

a krv ti nebrali? z nej by to uz bolo tiez jasne

radqa
autor
30. nov 2013

Dakujeem ja sa len bojim ze sa nieco stane lebo je babo vytuzene snazime sa uz rok a pol 🙂

radqa
autor
30. nov 2013

Niee krv mi nebrali....

ninocka84
30. nov 2013

@radqa neboj sa a hlavne mysli pozitivne!!! to je najdolezitejsie, ziaden stres a uzivaj si tehotenske problemy 🙂))

foofee
30. nov 2013

ja som mala ducha na teste a na druhy den som utekala k lekarke, na sone videla len zvysenu sliznicu, ze vraj nie som tehotna, chcela mi pichnut vyvolavacku, kedze som meskala az 3 tyzdne, ale som ju poprosila, nech mi spravi krvne testy, tie vysli pozitivne, ale velmi nizka hodnota, len 45.. Tyzden na to som sla znova, zase nebolo nic vidno (to uz bolo u noveho dr, som sa stahovala) tak mi povedal, ze to moze byt mimomaternicove, ak budem mat bolesti, mam prist do nemocnice a objednal ma o tyzden na kontrolu. Ked som prisla znova, uz bola dutinka a na dalsej kontrole o mesiac aj 2cm syncek aj s bijucim srdieckom 🙂 babatko na sone vidno, az ked je hodnota hcg nad 1000. Tehotna podla mna si 🙂 a drzim palce, nech sa to aj udrzi a nech vsetko dobre dopadne, hlavne mysli pozitivne.

maria.vinea
13. dec 2013

moj lekar videl bodku na usg v 4 tyzdni takze pockaj na vysetrenie a mysli pozitivne

denisamalik
6. jan 2014

ahojte, chcem sa s vami podeliť o skúsenosť kedže neviem na čom som. menštruáciu som mala začala mi 22.12 a skončila 25.12. a predvčerom- v sobotu tj. 4.1. som si robila test 10x som si spravila a ukázalo mi 2 čiarky..mám aj príznaky bolia ma prsia, napína ma, chodím často cikať, všetko mi smrdí , som unavená... som naisto tehotná? nerozumiem tomu či možem byť tehotná aj z minulého mesiaca ale mala som normálne menštruáciu... dnes som bola na sone na pohotovosti ale nič nebolo vidno.. som sklamaná a neviem čo si myslieť..doktror mi povedal, nech mi zoberie gynekologička krv a z tohi sa to zistí..ale mohlo sa mýliť 10 testov a každý od inej firmy..? robila som si aj ten rapi ktorý ukáže už za 5 dní tehotenstvo a tiež vyšiel pozitívny...máte niekto takúto podobnú skúsenosť?

maja923
7. jan 2014

ahojte, no ja mám podobnú skúsenosť..ms mi mešká už tretí týždeň. Po 4 a 6 dňoch meškania mi vyšli // na testoch..Tak som na 7. deň meškania šla ku gyn a akurát ma prezrela, skonštatovala že naozaj mám nejakú zdurenú (neviem presne či to takto nazvala) maternicu a spravila mi aj sono. Sama ma chcela potešiť aby mi mohla snáď nejaký vačok či čo ukázať, no stále mi opakovala že je veľmi skoro. Tak ma objednala o dva týždne, že to už by malo byť vidieť. Mám do termínu týždeň ale naozaj žiadne príznaky - len prsia ma bolia..Už som to nevydržala a kúpila som si ďalšie testy (niekto teda zarába!!) a stále som pozitívna...tak by som mala myslieť asi aj pozitívne..tak tiež len dúfam a verím že je to tak a musím sa už len spoľahnúť, že v pondelok tam už niečo aj uvidím..

kiwi82
7. jan 2014

@maja923 ahoj ja som bola u jednej dr a tá nič nevidela ( testy pozitívne) asi o tri dni som išla k svojmu dr a on už videl dutinku. objednal ma o 3 týždne na dalšie sono, či bude vidieť už srdiečko. mne je už druhý den na žalúdok nevoľno. ale zasa prsia ma vobec nebolia. je to individuálne.

maja923
7. jan 2014

@kiwi82 hmh, ináč keď som bola na tom sone, tak mi doktorka robila sono aj zvnútra a zvonka mi povedala, že by to bolo možno vidieť, keby som nebola pred vyšetrením vymočená...celkom zaujímavý fakt - to som prvýkrát počula ale zmysel to dáva, vraj mechúr potom dokáže ten plod vytlačiť či čo..hlavne že na dverách veľkým napísané ,,VYMOČIŤ SA PRED VYŠETRENÍM"...tak som bola :D keby som to vedela ...ale tie nevoľnosti asi nezávidím...to fakt, to je nepríjemné tráviť čas týmto spôsobom na WC..to asi budem rada ak nebudem pociťovať..

kiwi82
8. jan 2014

@maja923 ahoj, nevymočiť sa treba ked sa robí sono cez bruško a naopak, ked sa robí zdola, tak sa treba vymočiť lebo cez plný mechúr dr. prd uvidí 😀 Ano ja som pri dcérke mala celodenné nevoľnosti od 6 tt do 16 tt no húza. a teraz ma tiež napína ale zatial som nevracala ale veľa mi nechýbalo.

chiccco
8. jan 2014

@denisamalik je možné že si tehotná kamoska mala ms normálne 5 mesiacov a bola tehotná zistila to až ked už bola v treťom mesiaci,čudovala sa prečo jej je stale zle od žalúdka ,tak určite je to mozne.Daj vedieť ako si dopadla .

zvolsiinylogin
16. jan 2014

@denisamalik podla toho,ake silne su ciarky, aj ja som mavala duchov velakrat, raz mi pri nahodnej kontrole napisal mozna gravidita, aj tak som ju dostala a nebolo nic, teraz som na ihlach...

zvolsiinylogin
16. jan 2014

@maja923 mna to caka o dva tyzdne, potom daj vediet...

maja923
16. jan 2014

@zvolsiinylogin No bola som v pondelok a bolo vidieť nejakú pulzáciu - srdiečko..ale stále to hľadala, potom mi povedala, že je to strašne maličké ešte...aj mi to ukazovala, ale ja amatér som videla len dáku machuľku v ktorej bola menšia biela machuľka..a tak mi povedala, že mám prísť o týždeň, bude to väčšie a dohodneme si poradňu. Tak sa snažím veľa papať, aby malá machuľka mala všetko čo potrebuje a rástla a aby ma na budúci týždeň prekvapila tým, že mi ju už doktorka nebude musieť ukazovať, ale že ju zbadám už aj ja 🙂)...
Ty tiež daj vedieť, keď už svoju ,,machuľku" uvidíš 🙂

denisamalik
19. jan 2014

ahojte dievčatá..tak sa zotavujem po operácií..laparoskopicky mimomaternicové tehotenstvo. ☹ ☹ ☹ . bola som v piatom týždni vytvorila sa mi cysta taká čo sa tvorí v tehotensvte a tesne pod nou bol na pravom vaječníku gestačný vačok.. takže hned ma brali a v utorok aj operovali lebo mi to mohlo prasknúť a mohla som aj umrieť...mala som hodnoty HCG 4448 a o dva dni 5228 takže doktor povedal že pri takýchto hodnotách je už vidno gestačný vačok.. takže som nešťastná že to takto dopadlo..darmo som sa tešila a dúfala že v maternici sa niečo objaví..teraz po 4 dnoch mám HCG 794..takže doktor povedal že mi to musí vrať krv až do vynulovania HCG a že po 4-5 mesiacoch možme skúsať znova............ale ja sa už tak strašne bojím že sa to znova stane........... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

maja923
19. jan 2014

@denisamalik je mi to strasne luto..neviem si sice predstavit co sa v tebe moze diat, ale kazdopadne sa nesmies opustat a to NIKDY A ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI..ano lahko sa to povie ale tazko sa to dodrzi..ale urcite sa pozitivne naladenie skor ci neskor vrati..drzim palce a mysli pozitivne a stastie si tym pritiahnes 🙂

neznama2013
27. jan 2014

Ahojte kočky potrebujem radu .. MS som mala 20.12. -- mrchu som mala dostať zhruba 17.01. ...
23.01. som si robila test a vyšli mi // .. jedna bola slabšia a druhá silná ..
24.01. som šla k lekárovi a ten mi povedal, že podľa MS by som mala byť 5 tt.. na sone však nič nevidel .. Z krvi mi vyšlo HCG 100.
Lekár ma straší vraj to je dosť málo.. vraj to je buď ešte skoré tehotenstvo alebo mimomaternicové .. toho sa bojím ..
Štvrtok alebo piatok mam prísť na sono a krv .. myslíte, že mám šancu .. ?

haliee
19. feb 2014

@neznama2013 ako si dopadla?

dzenar
22. feb 2014

@radqa Ahoj aj ja som to tak mala ako ty s tehotenstvo takisto nic neni vidno robili krv tam to vyslo zvysene tak este raz mam oprist na krv tak zase sa uvidim ? A ty si potom ako dopadla

radqa
autor
22. feb 2014

Nooo mne povedali ze za 10 dni mam priist a som prisla mi to potvrdili ... ale krv mi voobec nebrali.. a teraz som uz v 5 mesiaci 🙂

majusik26
24. feb 2014

Ahojte ja som bola dnes na ultrazvuk som v 4 týždni a videl nejaku dutinu zvatšenu na maternici či ako a malú bodku tak neviem testy som mala pozítyvne 🙂

zuzu9011
26. feb 2014

ahojte babi chcem sa opýtat ako ej to s teho. knizkami:? kedy ich dostanes hned alebo az po tretom mesiaci:? ako to je..

Strana
z2