icon

Pozitívny test a návšteva u lekára

patik114
9. okt 2013

uvidi uz nieco ?

stastenka42
16. nov 2013

@zdenkalv Obrovska gratulka🙂 ja si myslim ze kludne pockaj,je zbytocne ist skoro a budes sa stresovat.zanedbat nemas co pretoze aj keby si robila cokolvek a mimi sa rozhodne odist tak tomu nezabranis...bud vklude a dobre to dopadne..drzim palceky

zuzananina
22. nov 2013

Ahojte baby,aj ja sa chcem pridat ku Vam.Poslednu MS som mala 19.10. A zaciatkom tohto tyzdna som si spravila test a vysiel pozitivny co uz sme s priatelom ani nedufali.Presne pred dvoma rokmy som druhy krat potratila a od vtedy sa nam nedarilo az teraz.Bola som v stredu u lekara a zobral mi krv a te bola tiez potvrdena.Keby som mala inu pracu tak este asi tyzden pockam lebo mi robil sono a nic este nevidel bo to bolo zavcasu tak idem o tyzden opet.

zelenagw
22. nov 2013

@zuzananina ahoj ja som mala tak isto 19.10 🙂 naposledy a v stredu som si robila test a // budeme spolu rodiť ak nám to vyjde 🙂 a ku doktorovi idem v pondelok na krv 🙂

zuzananina
22. nov 2013

@zelenagw tak gratulujem a budem rada ak to obom dopadne dobre a o par mesiacov sa budeeme spolu tesit.

zelenagw
23. nov 2013

@zuzananina to je super 🙂 a mávaš aké dlhé cykli ??? aj ked den porodu bude len par dni 🙂 drzim palce nech nám to obom najlepsie dopadne 🙂 potom mi budeš radit 🙂

zelenagw
23. nov 2013

@zdenkalv Ahoj no smutný príbeh ale bude štastný koniec 🙂 držím ti velmi palce 🙂

zdenkalv
23. nov 2013

@stastenka42 dakujem si zlata. a tak v pohode som, nakolko ked som prisla po MMT do roboty - lebo ze mam po auditoch straaasne vela robotky, tak moj sef ma po tyzdni vyhodil ☹
takze som len doma, oddychujem, s smejem ze som ako postreleny kon - len lezat a spat....sranda, ze nakolko som uz 3x tehotna, vzdy to je uplne inak.
a rozmyslam, ze by som sla k dr bud tyzden 28.11, kedze poslenu ms som mala 17.10, uz by tam aj nieco mohol vidiet, ci netreba este tak skoro????

zdenkalv
23. nov 2013

@zelenagw dakujem, pevne verim ze bude, uz musi 🙂

slnecnica00
23. nov 2013

Ahojte baby ja vas chcem spytat co si o tom myslite....14.10.13 som mala poslednu mrchu v utorok som bola na sone nevidela ani vaktacny vak zobrala mi krv a vo stvrtok mi oznamila ze som tehotna ze je to 5tt.na kontrolu idem 9.12.13 co si o tom myslite? Moze sa stat ze v 5tt nieje videt ani vaktacny vak ?

slnecnica00
23. nov 2013

@slnecnica00 ospravedlnujem sa gestacny vak preklep v telefone

stastenka42
23. nov 2013

@slnecnica00 zalezi ake ma sono..ale niekedy vidno,niekedy nie..preto je lepsie ist neskorsie...
@zdenkalv este vydrz aspon tyzden dva a uvidis aj srdiecko..😉😉

zuzananina
23. nov 2013

@zelenagw ja mavam 28 dni ako hodinky tak ked mne meskaju tak nieco sa deje

zuzananina
23. nov 2013

@slnecnica00 ahoj ani mne nic nebolo vidiet v stredu ked som tam bola a poslednu mrchu som mala 19.10. A mam prist stredu 27.11.a krv vysla pozitivne

zelenagw
23. nov 2013

@zuzananina ja mávam 26-32 podla liekov

zuzananina
23. nov 2013

@zelenagw tak uvidime ako nam to vinde.a budeme sa vytesovat

zelenagw
24. nov 2013

@zuzananina Takto 🙂
dnes 🙂 v pondelok na krvičku 🙂

slnecnica00
24. nov 2013

@zuzananina mo ja az 9.12 som plna nervou ci je vsetko v poriadku

zuzananina
24. nov 2013

@zelenagw tak zajtra daj vediet
@slnecnica00 to ti verim aj ja som na nervy stoho cakania lebo dva potraty je uz dost treti by bolo uz vela

slnecnica00
24. nov 2013

@zuzananina tak to ano toto je moje prve tak dufam ze vsetko bude v poriadku drzim ti palec 🙂

zuzananina
25. nov 2013

@slnecnica00 neboj sa musíme myslieť pozitívne a všetko bude OK

slnecnica00
25. nov 2013

@zuzananina tak tak 🙂

katka1987
25. nov 2013

kočky, ja som mala poslednú ms 20.10.2013, testy som si robila doma - všetky 3 pozitívne, ms mešká týždeň...tak som išla dnes k doktorke, vidieť nebolo ešte nič, iba to že mám vysokú sliznicu, zobrala mi krv na HCG, dala mi duphaston a o týždeň mám ísť zase...či bude už niečo vidieť. dúfam že teraz sa to už podarí...

zuzananina
26. nov 2013

@katka1987 ahoj ja som bola tak isto minuly týžden tiež zobral mi krv a idem zase zajtra ale nic mi nedal zatial poslednu MS som mala 19.10. a HCG je tiež pozitívne tak už len cakam ci zajtra bude nieco vidieť

katka1987
26. nov 2013

@zuzananina ja mam mat vysledky HCG dnes - to som si takmer 100% ista ze budu pozitivne. potom daj vediet ci uz bolo nieco vidiet...som zvedava 😀

zuzananina
26. nov 2013

@katka1987 tak to ano aj ja som už nervozna stoho lebo teraz je to presne 2 roky čo som potratila druhe babo a do tretice hadam bude vsetko dobre mam aj stoho trochu strach teraz

katka1987
26. nov 2013

@zuzananina no my sme sa v lete tiez tesili, testiky pozitivne, HCG pozitivne, len doktorka stale nic nevidela...a potom zrazu uz aj HCG kleslo... ☹ tak bolo po radosti...museli sme si dat 3 mesiace pauzu a toto bol prvy mesiac snazenia po pauze...tak snad nam to obom dobre dopadne... 😉

zuzananina
26. nov 2013

@katka1987 tak to ano držim palceky aj tebe a aj sebe veru zajtra by som ti napisala co a ako. minuly tyzden mi povedal ze by už o tyzden mohlo nieco vidiet ked viem aj kedy som otehotnela teraz by to malo byt podla poslôednej MS a doktora 5+3 ale podla otehotnenia 3+3 tak uvidime

katka1987
26. nov 2013

@zuzananina a ja som o 1 den menej, takze 5tt+2...tak musime byt uz len trpezlive, cakat a pevne dufat 😀

zuzananina
26. nov 2013

@katka1987 presne tak len pevne dufat už sa neviem veru dockať len nech je vsetko poriadku

zdenkalv
26. nov 2013

@stastenka42 velmi rozmyslam, pretoze sa bojim, aby som z toho nemala zase MMt.aj ked mi nic nie je, nic ma neboli ani krce......ale myslim si, ze keby som vtedy isla skor, ostal by mi vajickovod.tak mam dilemu riadnu...... 😖
lebo viem, ze pokial sa zisti MMT do 4-5 tyzdna, este vajickovod neberu, ale potom uz ked je to viacej, plod je vacsi a zdeformuje vajickovod, ina moznost tam nie je.
uf, dilema riadna 🙂