Práca v chemickom labáku počas tehotenstva
Ahojte. riesim dilemu :-/ mam pred sebou posledne 3 mesiace skoly a zistila som ze cakame babo.to by ani nebol problem ale chodim na chemicku skolu, kde je zakazane ist do labaku tehotnym, je to vsak viac menej preto aby skola bola chranena. V labaku nie som kazdy den, a nepracujeme s velmi nebezpecnymi latkami, sem tam nejake to rozpustadlo alebo kyselina, aj to vzdy v digestore. Je tu niektora z vas chemicka pripadne sa vyzna a vedela by mi trosku poradit, ze ci je velke riziko ze sa mi nieco stane alebo babatku? do labaku pojdem mozno este nejakych dajme tomu 15-20krat na par hodin. dakujem
@candies ja byt tebou neriskovala by som to, predsa je to praca, kde si v kontakte s chemikaliami a to pre dieta nie je vhodne, radsej sa vzdaj prace.
@candies na tvojom mieste, keby som nerobila s teratogenmi alebo nejakymi fakt divokymi vecami mimo digestoru, tak by som neoznamila tehotenstvo. Hlavne, ak je to par cviceni. Nariadenie o tehotnych v labaku na univerzitach je relativne nove, vela zien chemiciek porodilo zdrave deti a ani chemici nevykazuju horsie statistiky ako zvysok populacie. Ale je to na tebe. U gynekologa si uz bola?

@candies nie nedostavala. kazdopadne,ja by som to neriskovala a do toho labaku by som radsej nechodila vselico sa moze pritrafit.