icon

Prečo majú lekári teóriu pohyboch bábätka v brušku?

katkanova
4. júl 2013

neviete niekto cim je to vedecky podlozene? vzdy mi je cudne ked niekto maminu v 13 tyzdni alebo aj skor vysmeje ze sa jej len krutia creva, nech si nevymysla - ved v 13 tyzdni uz je to babo velke jak mensi citronik, podla mna je uplne logicky mozne nieco takto velke citit hybat sa v bruchu, alebo aj mensie ... nikde som sa nedopatrala preco by to nemohlo byt mozne citit pohyby aj velmi skoro v tehotenstve - neviete niekto co za tym je?

Strana
z2
sharmana
4. júl 2013

@katkanova no to áno, to by mi už asi vôbec neuveril... ale asi to bude tak, že lekári predsa nemôžu o tých pocitoch nič vedieť, pozerajú len štatisticky a zo skúseností z praxe... ale nikdy nebudú vedieť, aké to je tlačiť, aké to je mať kontrakcie, ako to bolí pri zašívaní atd.... budú len mudrovať, že však už X takých bolo a prežili to.... 😀 ja by som chcela vidieť lekára, keby ho niekto riadne nakopal do .... a potom mu povedal, že však X chlapov pred vami to zažilo a prežilo to 😀
gyn. radi bagatelizujú pocity žien a hlavne z tehotných robia často radi dementné, hormonmi ovplyvnené stvorenia 😉

xlucia
4. júl 2013

@marcelatje pausalne nie. ale vacsinou to tak je

Strana
z2