Predpovedanie pohlavia bábätka podľa tvaru bruška
Dobrý deň 🙂 viem že sa to berie ako povera ... Ale nie raz to ženám podľa bruška vyšlo . Chcem sa opýtať čo by ste tipovali za pohlavie podľa môjho tvaru brucha? 🙂 ďakujem za názor .

@nikoleta1023 ja neviem o tom, ze sa da urcit z tvaru bruska pohlavie, za mna je to blbost. To skor zavisi od predispozie postavy zeny. No ale ja som mala brusko skor do spicu, nie teda okruhle rovnomerne a mam dievcatko 😀
@nikoleta1023 neviem či to je pravda no moja babka ma to toto dobre oko nejak stále jej to vyjde podľa bruška 🤣 možno náhoda neviem ale mala som podobne dokonca 2x a mám 2 dievčatá 😂
@olivia_c určite sa dá alw nie u každej zeny 🤣 ja som mala okrúhle a vyslo mi to krásne na dievčatko 😅 dve kamosky mali brucho nízko a špicaté a čakali chlapcov. Pridávam foto môjho bruska s dievcatkom
@spanielka44 ďakujem pekne za odpoveď 🙂
@enmery niečo smiešne ?
@olivia_c jasné viem že nie vždy je to tak 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂
@nikoleta1023 Áno. Táto otázka. V 21. Storočí.
@enmery to je tvoj uhol pohľadu a názor...
Ja som mala pri chlapcovi krásne malé špicaté brucho, pás úzky, pri dievčatku vyzerám ako tank, uložila sa akosi do bokov a som široká jak skriňa už v 6 mesiaci 🤣 ale záleží to len a len od toho ako je dieťatko uložené resp ako je naklonená maternica
@nikoleta1023 Veď sama píšeš hneď v úvode, že vieš, že sa to berie len ako povera. Zakladať diskusiu kvôli takejto hlúposti, fotiť si brucho a vešať to na internet... tak snáď ti lekári povedia, či je to chlapec alebo dievča 🙄
Mne sa skor ako tvar brucha potvrdzuje ze zeny ktore cakali dievcata ospatneli v tehotenstve.
Je to fakt len povera,nedá sa to určiť,veď logicky je to nezmysel,ako by mohlo pohlavie dieťaťa ovplyvnit tvar brucha? Veď to závisí viac od postavy ženy,sily jej brušného svalstva,sklonu maternice,aj toho,ako sa dieťa "uloží".
Ja som stále mala okrúhle brucho,boky sa mi skoro vôbec nerozšírili,pri pohľade zozadu nebolo absolútne vidno,že som tehotná,brucho bolo"rovno "dopredu.
@a_alexandra_a každý má právo si založiť diskusiu o čom len chce . A je to moja vec že som si odfotila brucho a dala to sem .... Teba do toho nič ... ( Či sa mám teba opýtať nabudúce či je to vhodné alebo nie? 🙂 ) .... môžeš pokračovať ďalej , tvoj názor ma nezaujíma ... pekný deň prajem !
Ja som mala vzdy brusko rovnake a mam teda doma mix.
I ked zase zalezi co som mala oblecene. Mam fotku kde som cakala dceru a tam vyzera brusko "okruhle".
Kazdopadne som nazoru ze je to skor o postave/kostre zeny a o samotnom ulozeni babatka.

😂