icon

Prerušenie tehotenstva v Bratislave

kristelkaa
11. apr 2017

Ahojte.. mám pocit, že som tehotná. Dieťatko by som si aj nechať chcela, ale vzhľadom na našu situáciu si to nemôžme dovoliť. Jedno dieťatko už máme ale tým, že s priateľom obaja študujeme si nemôžeme ďalšie dovoliť. Chcela som sa spýtať či poznáte kde sa dá v Bratislave prerušiť tehotenstvo. Ďakujem

Strana
z3
ivanka12311
11. apr 2017

Baby aspoň jedna majte rozum.. speje to len k hádke 🙄

kristelkaa
autor
11. apr 2017

@moni244 ty tu komentujes sprostosti.. tak naco tu si ? Vobec ta to nezaujima tak zmyzni

misscelaneous
11. apr 2017

@kristelkaa na zaciatku si zareagovala mozno trosku agresivnejsie, preto zeny takto reaguju, takisto je potrat na dlhu diskusiu, kde podla nich kazda zena po potrate je vrahyna a monstrum a tak dalej a to je dalsia skupia, ktora sa na to nevie inak pozriet. Ist na potrat nie je uplne normalne, je to velke rozhodnutie, myslim, ze by si to nemusela bart na lahku vahu a taktiez nesuhlasim ale s tym ze poznaci na cely zivot, su zeny ktore ano, poznaci a su take, ktore to nepoznaci, zalezi od cloveka. Ak teda si tehotna, naozaj dobre porozmyslaj, porad sa s partnerom, je to aj jeho dieta. Mas pravo na dve volby, bhuzial stredna cesta neexistuje. drzim palce, aby ti lekar vylucil tehotenstvo a nemusela si podstupit toto rozhodovanie.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
11. apr 2017

@moni244 to si nevedela ? nie je povolena ani otazka musis sa pytat taku banalitu ? :D ved to nie je to co chcela pocut :D

kristelkaa
autor
11. apr 2017

@fidka79 dajte si uz vsetky pokoj.. ja som chcela radu a s niekym sa normalne porozpravat ale vidim ze tu ste vsetky "odbornicky" na tehotenstvo..

moni244
11. apr 2017

@sykorkauhliarka ani to, ze ju posielame ku gynekologovi nechcela pocut 😀

kristelkaa
autor
11. apr 2017

@sykorkauhliarka ty si uz vazne trapna

kristelkaa
autor
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
kristelkaa
autor
11. apr 2017

@fidka79 staraj sa o seba.. vidim ze ty vies co to aj VS je.. ked mas len VL

sykorkauhliarka
11. apr 2017

@kristelkaa a ze som tebe nepisala ta vobec netrapi ?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kristelkaa
autor
11. apr 2017

@sykorkauhliarka nie vobec.. si daj okuliare ked nevidis

kristelkaa
autor
11. apr 2017

Toto nema konca kraja s vami zakomplexovanymi matermi

sykorkauhliarka
11. apr 2017

@fidka79 ja som si toto myslela dnes pri nufke.. pisala ze nemam voci tebe protiklady...strah..a milion chyb...ale urco to bola 14....ale ved VS v dnesnej dobe ma kazdy tupec ...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
moni244
11. apr 2017

A uz je fuc 😀

22beba
11. apr 2017

@kristelkaa Dáma, žena , dievča ... alebo neviem ako Vás nazvať každá máme svoj život a nikdy nevieš čím si tu cudzie osoby museli prejsť ... Nevieš nič o ich/našich "hov*ach" tak čo riešiš .... ak sa ti nepáči že ti niektoré "mudrane" poradili aby si išla ku gynekológovi tak požiadaj "radkyne " z iných fór ... a ak čakáš "cukríkovú" odpoveď tak nemaj prejav storočného" vatroľa" . Vieš ako sa hovorí "Aké požičiaš také sa ti vráti".... A úprimne nahlásila som túto diskusiu nech je už týmto nezmyslom koniec

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
11. apr 2017

@fidka79 hehe este si zabudla zahradnu architekturu :D ...teda ja som sla umeleckym smerom....a tam sli taki ludia co skoro ani nezmaturovali

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3