Prerušenie tehotenstva v Bratislave
Ahojte.. mám pocit, že som tehotná. Dieťatko by som si aj nechať chcela, ale vzhľadom na našu situáciu si to nemôžme dovoliť. Jedno dieťatko už máme ale tým, že s priateľom obaja študujeme si nemôžeme ďalšie dovoliť. Chcela som sa spýtať či poznáte kde sa dá v Bratislave prerušiť tehotenstvo. Ďakujem
@moni244 ty tu komentujes sprostosti.. tak naco tu si ? Vobec ta to nezaujima tak zmyzni
@kristelkaa na zaciatku si zareagovala mozno trosku agresivnejsie, preto zeny takto reaguju, takisto je potrat na dlhu diskusiu, kde podla nich kazda zena po potrate je vrahyna a monstrum a tak dalej a to je dalsia skupia, ktora sa na to nevie inak pozriet. Ist na potrat nie je uplne normalne, je to velke rozhodnutie, myslim, ze by si to nemusela bart na lahku vahu a taktiez nesuhlasim ale s tym ze poznaci na cely zivot, su zeny ktore ano, poznaci a su take, ktore to nepoznaci, zalezi od cloveka. Ak teda si tehotna, naozaj dobre porozmyslaj, porad sa s partnerom, je to aj jeho dieta. Mas pravo na dve volby, bhuzial stredna cesta neexistuje. drzim palce, aby ti lekar vylucil tehotenstvo a nemusela si podstupit toto rozhodovanie.
@moni244 to si nevedela ? nie je povolena ani otazka musis sa pytat taku banalitu ? :D ved to nie je to co chcela pocut :D
@fidka79 dajte si uz vsetky pokoj.. ja som chcela radu a s niekym sa normalne porozpravat ale vidim ze tu ste vsetky "odbornicky" na tehotenstvo..
@sykorkauhliarka ani to, ze ju posielame ku gynekologovi nechcela pocut 😀
@sykorkauhliarka ty si uz vazne trapna
@fidka79 staraj sa o seba.. vidim ze ty vies co to aj VS je.. ked mas len VL
@kristelkaa a ze som tebe nepisala ta vobec netrapi ?
@sykorkauhliarka nie vobec.. si daj okuliare ked nevidis
Toto nema konca kraja s vami zakomplexovanymi matermi
@fidka79 ja som si toto myslela dnes pri nufke.. pisala ze nemam voci tebe protiklady...strah..a milion chyb...ale urco to bola 14....ale ved VS v dnesnej dobe ma kazdy tupec ...
A uz je fuc 😀
@kristelkaa Dáma, žena , dievča ... alebo neviem ako Vás nazvať každá máme svoj život a nikdy nevieš čím si tu cudzie osoby museli prejsť ... Nevieš nič o ich/našich "hov*ach" tak čo riešiš .... ak sa ti nepáči že ti niektoré "mudrane" poradili aby si išla ku gynekológovi tak požiadaj "radkyne " z iných fór ... a ak čakáš "cukríkovú" odpoveď tak nemaj prejav storočného" vatroľa" . Vieš ako sa hovorí "Aké požičiaš také sa ti vráti".... A úprimne nahlásila som túto diskusiu nech je už týmto nezmyslom koniec
@fidka79 hehe este si zabudla zahradnu architekturu :D ...teda ja som sla umeleckym smerom....a tam sli taki ludia co skoro ani nezmaturovali

Baby aspoň jedna majte rozum.. speje to len k hádke 🙄