icon

Prešvihla som preventívku u obvodného v tehotenstve. Čo teraz?

noza2013
26. aug 2013

Prešvihla som preventívku u obvodného po dvoch rokoch (no už je aj po troch 🙂 ) a neviem, či mám ísť teraz v tehotenstve, alebo počkať až na buduci rok..

ja1985
26. aug 2013

toto by zaujimalo aj mna , kedze tiez mi treba ist na preventivku v novembri ( az vtedy pridem domov zo zahranicia) a to by som mala byt v nejakom 22. tyzdni....tiez som rozmyslala ci ist vtedy alebo az potom neskor ...

katarina1984
26. aug 2013

ale ved to nie je az take dolezite,ci?dolezita je prehliadka u zubara,kedze bez nej by bolo hlboko do vrecka a prehliadky (teda poradne)u gynekologa,kedze bez toho nam nevyplatia ten prispevok.

bubulka722
26. aug 2013

No keby ma len toto trápilo. Z princípu na preventívky nechodím, som totiž nadmieru zdravá. 😀

jul11
26. aug 2013

Preventivku hradia poistovne kazde 2roky a odporucaju ju,nie je povinna.Kedze si tehotna,si extra sledovana u gynekologa,krv a tak,tak preventivka myslim nie je az taka potrebna,hlavne ked prides do cakarne plnej chorych ludi.Mozes doktorovi zavolat a sa poradit,ci mas prist a problem vyrieseny 🙂

katka1981
26. aug 2013

Prvykrat v zivote ako dospela, som bola na preventivke, ked som menila obvodnu, vo veku 31,5 roka. Povedala som si, ze mam dieta, tak musim byt zodpovednejsia a konci mi MD.

mariuskaa
26. aug 2013

Však chod je na doktorovi ake testy bude robiť. Určite nie všetky. Treba ísť.

stanislavao
27. aug 2013

pojdete potom.

libertine
27. aug 2013

ja na preventivku k obvodnej nechodim, ved tam nic nerobi, len tmeria tlak a ze hotovo. na to sa mozem vykaslat.

daniela242
27. aug 2013

Mne tiež preventívna prehliadka vychádzala v čase tehotenstva a lekárka mi ju v tom čase nerobila pretože v tehotenstve som absolvovala všetky možné a nemožné vyšetrenia 🙂

katika55
27. aug 2013

... ja som mala ist na preventivku niekedy na jar, kedze som otehotnela, ani som to tento rok neriesila. U gynekologa som sledovana viac nez dost. 🙂 U mojej obvodnej doktorky som bola niekedy v juni, ochorela som, musela mi dat antibiotika... ani mi nepripomenula, ze som mala mat nejaku "preventivku", co mi inak ona vie vzdy pripomenut, tak sa tam chystam az na bud. rok. 😉 Aj tak si myslim, ze pocas tehotenstva su tie hodnoty napr. krvi uplne ine, ako ked zena tehotna nie je...

cukrik580
27. aug 2013

JA SOM BOLA PRESNE V DEN, KEDY SOM ISLA AJ KU GYN. NA POTVRDENIE TEHU ;)