Priebeh interupcie
Dobrý deň, lekár mi potvrdil, že som tehotná a ja som sa rozhodla pre potrat. Preto by som sa rada opýtala ako to prebieha, do ktorého týždňa tehotenstva sa môže potrat vykonať, koľko za zákrok zaplatím a približne ako dlho sa po ňom budem zotavovať. Ďakujem za cenné rady ... píšem sem preto aby som bola čo najviac pripravená na to čo ma čaká takže Vám budem vďačná za všetky skúsenosti.
Ja som tomuto nikdy poriadne nerozumela.
Ak mam nechraneny sex, je veľká pravdepodobnosť otehotnenia.
Prečo budem pokračovať v praktikovani nechraneneho sexu, ked dieta neplánujem!???
Interupcia NIE JE formou antikoncepcie.
@piskotka3008 Ak ste od fachu odpovedje na cistu pätorku.Podla V aseho vyjadrenia mate trochu sajn ale sa vo Vas straca zez a.Ono to totiz vobec nie je jednoduche ako to opisujete.Videla som za zivot stovky interrupcii.Vrazda to vzdy bola al bude.Ine je to len vtedy ak je vitalna indikacia pre matku a aj dieta.
@bonaqa2013 Ked je dcera rozumnejsia ako vlastna mama.Vasa dcera moze dakovat tomu ze ma jedinecnu maminku.Mate u mna velke sympatie.Jana.
@janawi Zial je z technickeho hladiska interupcia jednoduchy a vacsinou 5 minut trvajuci zakrok. Odpovedala som autorke na otazku.
Psychologicky aspekt je kazdeho individualny pohlad, zakon to dovoluje.
@piskotka3008 Tento nazor nezdielam, aj ked ste aristka.Vedela by rom s Vami polemizovat.
@janawi Moj nazor som tu ani neuvadzala, osobne sa mi IR prieci.
Ja som za tabletku. Tie bolesti boli sice priserne ; ale aspon pre mna je to prijatelnejsia moznostt. Na normalnu interupciu by som nesla .
odporucam ti precitat si LEN zahranicne fora ; neviem preco su slovenky take panbozkarky precitlivene. Pre zenu co sa rozhodne dat dieta prec je to tvzdy velmi tazka situacia. A tieto hystericke reakcie snaziliek a samozvolenych matiek roka zenu zbytocne rozrusuju. Nie svojim rozhodnutim nepachas smrtelny hriech; nezabijas ziadne rozkosne uslintane babatko. Proste je to embryo ktore sa vyvija. Ak nie si pripravena nikto ta nemoze sudit za to ze jeho vyvoj prerusis a dieta donosis vtedy ked budes na to pripravena. Psychicky; fyzicky; materialne... uz ako fakt dost tych sprostych kecov o zabijani nevinnych stvoreni. WTF ak sa raz zena na to neciti tak sa neciti. Niekde som citala ze duch dietata vstupuje do tela okolo 6 mesiaca jeho vyvoja. Dovtedy tato ;; dusicka ;; kruzi okolo matky a senzibilnejsie zeny to aj pocituju. Viete ze v kazdom zivote k sebe pritahujeme tie iste ;; duse;; len v inych vazbach. Proste jeho dusa odleti spat nad mracik a vrati sa ked budes pripravena dieta donosit. Uz ani neviem ako sa volali ti dvaja ruski psychotronici ale robili o tom rozsiahli vyskum.... niektore duse ich klientov v hypnoze proste preckavali v casopriestore kde nic nebolo kym sa mohli vratit spat na zem 🙂 proste dusa tvojho dietata ta caka ; je len na tebe ci jej dovolis vstupit do zivota uz teraz.
A spat k teme ja som mala potrat tabletkou tento pondelok; ak chces dake info kludne napis.
Vrazda v zivom prenose s asistenciou lekara a umrtvenim svedomia medicinou.......uz si niekoho zabila........kef chces ist na potrat lebo je to to isteee...........
Maminka. Ďakujem že si mi dala život
Hudbu ktorú počúvam je tvojho srdca buchot.
Za môj život najkrajší dar, mám ťa strašne rád,
Ak by som svet nevidel, bol by som nerád.
Mám iba osem milimetrov ale všetky orgány,
......Už pomaličky rozpoznávam aj svetové strany.
Je druhý týžden a dokážem cucať palček,
Počuť tvoj hlas bude pre mna najväčší darček.
Keby si ma videla, tak by si zistila že som už bábo,
Rastie mi už nôžka rúčka no zatiaľ iba slabo.
Chcem aby si bola štastná a dúfam že neplačeš,
A ak plačeš tak plačem aj ja len ma ešte nepočuješ.
V treťom týždni ti povedať chcem že ťa strašne ľúbim,
A ak sa dostanem na svet tak budem dobrý, to ti sľúbim.
A vieš čo mamka moja zlata? Ja som tvoje dievčatko
Počúva sa to strašne dobre a znie to veľmi sladko.
V štvrtom týždni mamka moja rastú mi aj vlásky,
Ktoré sú ako tvoje a pripomínaju mi kus tvojej lásky.
Viem pohnúť s prstíkmi nožičkami aj hlavičkou,
Vystrieť sa už krásne viem ale iba trošičku.
Mamka? Kto je ten ujo čo sa mi v domčeku špára?
Rozruch v nenarodenom srdiečku mi veľký vytvára.
Prečo hovoria že nie som ešte vôbec tvoje bábo
Asi ma veľmi nevideli alebo vidia ma strašne chabo.
Vieš mi mamka moja zlata povedať čo je potrat?
Nech je to čo chce, urobil som prvý prevrat.
V šiestom týždni počúvam stále lekárov,
Nechápem čo sa deje a som tu s nevinnou tvárou.
Čože mi to dáva lekár do mojho domčeka?
A prečo hovorí slová že už nebudeš mať potomka?
Už asi chápem čo sa so mnou bude asi diať,
Už ma asi nikdy v živote nebudeš počuť sa smiať.
Mamka ešte sto krát som ti povedať chcel ako ťa mám rád,
No ti sa zjavne nebojíš veľmi veľkých strát.
Mamka už cítim nástroj zvaný ihla,
Ani rozlúčiť s nevinným tvorom si sa nestihla.
Mamka strašne ma to bolí povedz nech prestane
Pretože koniec môjho krátkeho života nastane.
Mamka strašne ma to páli urob s tým niečo
Aby si si o dva roky nedala otázku ...prečo?
V siedmom týždni povedať chcem že sa mám dobre,
Som v krásnom nebíčku a vidím tu všetko modré.
Ježiško ma drží v jeho nebeskej náruči
Ale dobrý a krásny život mi už nezaručí.
Mamka ja sa strašne chcem vrátiť späť,
Ale cesty naspäť za tebou už bohužiaľ niet.
Mamka vysvetli mi prosím prečo si ma nechcela?
Prečo si ma s tohto sveta takto vyhodila.
ja ta strašne ľubim strašne ta mám rad?
Ty mna nie? Veď ja som chcela s tebou byť ako kamarát.
Aj keď som už navždy preč tak som tvoj maličký anjelik
Už nikdy si nedaj zobrať žiadneho anjelika.
Pretože vratiť ti ho už nemože absolútne nik!!! Ženy 2krat si rozmyslite čo chcete spravit ako mozte rozhodovat o smrti vasho dietata toto neni normalne cakam.druhe babo.ale nikdy nikdy mi ani na rozum neprisla interupcia nikdy
ja som na potrate nikdy nebola ale moja kamaratka ano a vycitky nema ani nikdy nemala.v tej chvili dieta neprichadzalo do uvahy aj ked vedela ze si ho mohla dovolit. mala ine priority. teraz ma uz dve deticky a nicoho nelutuje a je spokojna.potrat platila 380 eur.
Mna osobne cakala tazka psychicka skuska zvladnut co som spravila a vysporiadat sa s vycitkami 😔
Vybrala som si chemickú interupciu tabletkami myfegine vo fakultnej nemocnici brno Bohunice-cena cca 250 eur a potrebujete vediet krvnu skupinu. 3 x kontrola a domov 🙂
potrat sa moze vykonat do 12 tyzdna tehotenstva.rano prides a vecer ides domov ziadna bolest vsetko v pohode.cena je cca od 360 do 390e.cakaju ta ale predoperacne to zvladnes za jeden den.drzim palce neni to nic hrozne 🙂
@dezire1000 stara téma a áno je to hrozne zabije si nieco co v nej rastie co jej mohlo hovoriť mama co jej mohlo dávať pusinky ved mama je pre dieta celý svet

@lauricka ja som zvyknutá, čo sa nedá povedať o supermatkách ako ty a podobné!