Prvá návšteva doktora v tehotenstve
Ahojte.chcem sa opytat na vas nazor kedy prvy krat zajst k doktorovi ked viem uz ze som tehotna.menzes mi meska 6 dni a robila som si dva testy..tie mi obidva potvrdili co som si myslela.len neviem ci to nie je dost skoro vychadza mi ze som v piatom tyzdni.vdaka za odpoved 🙂
A ja 17.5. Som mala poslednu..no tak to bude asi aj tym ze mali vela..inak mne uz de na nervy ako mi niektore zname vravia preco som este nebola u dokt..ja myslim tiez ze je to skoro..aj tu byva zle?alebo nejake priznaky?
@zuzdom Ja som ani v prvom tehu dake extra priznaky nemala, preto by som uz chcela vidiet na sone, ze je vsetko ako ma byt, zatial si vobec nepripadam tehotne😝. . Ale mas pravdu, ze sa tam netreba ponahlat, v zahranici prvy trimester vobec neriesia...Ja hlavne stresujem, lebo v rodine mame aj dvojicky, tak by som rada vylucila tuto moznost!
Tak to by teda bolo prekvapko keby tam boli dva 😉 ja som sa potesila ze mi nebude byvat zle lebo pri prvom to u mna bola hroza ale tieto posledne dni mi uz byva trosku tazko ale zase moze to byt aj tym ze som prechladnuta..mna teraz najviac rozculuju moje prsia tie mi rastu a rastu no neviem ake chcu byt kym porodim 😨 hroza
@zuzdom Ja este stale kojim, takze zmeny v tomto smere nehrozia 😀. Len sa desim, co si pocne syn, ked stratim mlieko...Mne byva zle iba v aute, co je ale neprijemne, kedze sa musim stale vytacat dozadu za drobcom. Snad to prejde, lebo neviem, ako dame cestu na dovolenku (4h v aute).

Tak ja som nabehla vcera, a veru priskoro 😒. Krv mi vzali a tehu potvrdili, ale na sono mam prist az dalsi piatok, to mam za svoju nedockavost :-P.