icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

petulik1991
6. jún 2017

@liliputka23 ano, presne taky vytok som mala na zaciatku tehu 🙂 asi na 10dpo sa ukazal, hovorim si jezisi, sak som mala uz ovu, co som blba?😀 na 11dpo uz som mala slabu ciarku na testiku. Vytok bol ako priesvitne zele doslova

7adka77
15. jún 2017

Ahojte baby 5 dni mi meska ms.testy negativne :( ale mam nafuknute tvrfsir brucho a take tlaky v podbrusi ( ine ako pri pms)..ale nic ine nepocitujem..prsia vubec ani neviem zr mam nic neboli a priyom pri kazdom ms strasne boleli a zrazu nic...vytok som mala 3 drn chybania ms ale uz ako keby slabol sa citim suchsia.Tak som z toho taka smutna aj..nemali ste niektora nahofou podobne tehu? :(

zuzana90m
Odpoveď bola odstránená
svadba30.maja
21. jún 2017

hgc ukaze hned tehotenstvo aj ked napr.budu meskat len dva dni?
po kolko dnoch meskania ms stupa hgc?

nikusqa
21. jún 2017

@svadba30.maja ja som chodila na HCG chodila ked mi 5-7 dni meskala MS, vtedy uz stupa hodnota a dr. uz vie ci ide o tehotenstvo

svadba30.maja
21. jún 2017

@nikusqa diky.

svadba30.maja
21. jún 2017

@nikusqa a uy si aj mala nejake priznaky tehu?

nikusqa
21. jún 2017

@svadba30.maja mala som priznaky tehu aj mi viac krat meskala, od tych 5 dni az po cca 20 dni takze to som mala dovod ist na gyndu a teraz som sledovana na gynde kazdy mesiac kvoli zdrav. problemom takze vzdy ked sa mi nieco nezda tak (cokolvek) tak doktorke poviem a hned sa zaujima a riesi. Ale co sa tyka tehu tak zatial to bol bohuzial vzdy plany poplach ☹

ivanusko
5. aug 2017

Ahojte chcem sa opytat....v noci ma mierne pobolievalo v podbrusku......ms mam dostat az o 10dni takze u mna zvykne pobolievat +2_3dni pred ms......citim akoby tlak v prsiach.......myslite ze mozu to byt tehu priznaky???? Na test je este skoro preto sa pytam vas .... dakujrm

ivanusko
5. aug 2017

Edte dodam.....pms som mala od.14.07.-19.07.........28dnovy cyklus......podla ovu testu som mala plodne dni od 20-25'.... a v tom case sme sa milovali.... dakujem za kazdu odpoved.....uz preslo od toho asi 9dni....mozem mat nejake priznaky?

zuzannaaa
5. aug 2017

@ivanusko ahoj priznaky asi nie ale rano si mozes zmerat bazalnu teplotu ked sa podarilo mala by byt zvysena

zuzannaaa
5. aug 2017

@ivanusko a uz by si mohla dkusit aj test moze uz ukazat jemnu ciarku

ivanusko
5. aug 2017

@zuzannaaa na test je este skoro ms mam dostat az o 8dni....preto sa pytam

ivanusko
5. aug 2017

@zuzannaaa kedy sa objavuju prve priznakt? Pri prvom som to vefela lebo mi meskala ms a na prsiach sim mala modre zilky plus to podbrusko.....lenze teraz je to ine

janka2463
8. aug 2017

Ahojte dievčatá prepáčte možno tu už taká téma bola ale chcem sa poradiť moja gynekologicka má asi dovolenku ,mala som menzes od 29.6 a po ňom mi stále trvá taký slabý výtok ružový až do hneda mali sme sex s manželom v posledný deň menzesu a potom tie výroky chvíľkové ,myslíte že sa mohlo podariť Mimi aj posledný deň menštruácie ?ďakujem za odpovede ,už sa snazime skoro dva roky už to začína doliehat na mňa ,ešte raz ďakujem 😉

annatomas
15. sep 2017

Ahojte chcem sa spýtať meska mi menštruácia 6dni robila som si testy a na všetkých mi visla druhá čiarka kúpila som si aj Digi test aj ten mi ukázal že som tehotná no chcem sa spýtať čo si myslíte som tehotná či nie mám ísť lekárke?

mimka161
15. sep 2017

@annatomas jednoznacne su pozitivne takze gratulujem 🙂

annatomas
15. sep 2017

@mimka161 ďakujem pekne Pondelok idem za svojou ginekologickou dufam že mi povie dobré správy že som tehotná. Mamina sa strašne potešila🙂

lejla13
4. okt 2017

Ahojte baby. 25.9 sme mali pohlavny styk bez ochrany na konci plodnych ak sa nemylim. Menzes mam dostat teraz v Sobotu 7.10. Od pondelka sa citim jak keby na mna isla choroba. Uplne slaba, spala by som stale, nechutilo mi moc jest tak som cakala ze ozaj budem chora.. este aj vecer zimnice uplne mrznem, ale nic. Skor mam pocit ze je to den odo dna slabsie. Rana a vecery su tazke ale cez den uz mi je celkom ok. Az na to ze dnes mam cely den taku grcu v hrdle akokeby. Sliny mi taha.. som divna? Mozem uz pocitovat tehu? A zeby v sobotu menzes neprisiel? Alebo je to skoro? Kedy vlastne mozem od oplodnenia zacat pocitovat nejake priznaky,? DAKUJEM 🙂

petulik1991
5. okt 2017

@lejla13 este nebudes pocitovat nic. Najprv, ako pises, mozes pocitovat akoby horucku, ze si slaba unavena a mozes aj ochoriet (ja som na zaciatku tehu niekedy 15dpo mala virozu a to nebyvam chora) a pocit v podbrusku ako pred ms, take pichlave tahave bolesti+vytok (u mna bol podobny ovulacnemu). Ale skutocne tehu priznaky nastupili tak na 6-7tt co je cca 2 tyzdne po vynechani menstruacie. Mne vtedy nastupili nevolnosti, najprv nechutenstvo, ze som nemohla vidiet nic co sa konzumuje, ani chladnicku otvorit, ci ist na nakup 🙂 o tyzden na to som uz zvracala od rana do rana 24/7 az do 15tt. Potom priznaky ustupili, v 2.trimestri okrem tvrdnutia, pobybov dcerky a rastuceho brucha by som ani nepovedala, ze sa citim byt tehu 🙂

lejla13
6. okt 2017

@petulik1991 ďakujem za odpoveď🙂 už nie som taka unavena ale zostala som ozaj akasi chorlava. Na chvilu som bola ok a od dnesneho rana som soplava a taka vselijaka... s citim ze menzes bude. No citala som aj ze je mozne menzes mať a aj tak byť tehu.. je to pravda? No proste uvidime. Ak nie, nabuduce to hadam vyjde🙂

alexandra1995
10. okt 2017

Ahojte všetci, mám pár otázok ktoré by som chcela vydiskutovať. Som 4+3tt 🙂 U lekárky som už bola a povedala, že zatiaľ je všetko ako má byť a objednala ma o dva týždne na sono. Dnes večer som však mala prvé príznaky tehotenstva do teraz som nepociťovala ešte nič. Moje otázky znejú:
1- Je normálny zvýšený srdečný tep tak skoro ?
2- Ako ste predchádzali chorobe ? 🙂
3- Čo Vám pomohlo pri ranných a večerných nerovnostiach?

Ďakujem za každú odpoveď <3

matula12199
29. nov 2017

Ahojte chcela by som sa opýtať , či ste mali ako prvý príznak zápchu skôr ako vám meškala ms, pretože ja zápchy nemávam skôr mávam opačný problém, preto mi je to divné. Ďakujem za odpovede.

samka78
13. dec 2017

Ahojte vedeli by ste mi poradiť.. menzes mi mešká už 2 dní.. bazalnu teplotu som skusila zmerať a je 37,1.. mám iba jeden vaječník a som 6 mesiacov po liečbe endometriózy.. prsia ma bolia ale nie sú naliate.. iba citlivé.. boli ma noha na tej strane kde mám vaječník.. cez víkend ma veľmi bolel mechúr ale už to prešlo.. A Neviem teraz či sú to zas cysty alebo tehotenstvo.. na test je asi ešte skoro :(

samka78
13. dec 2017

A ako celkovo som dosť unavená, občas mi je zle.. môže to byť aj že z prechladnutia.. počas mesiaca som sa cítila raz tak strašne chrípkovo ale prešlo to.. menzes mám pravidelný.. brala som decaceptyl depot.. pol roka.. menzes mám asi od apríla..

nikusqa
13. dec 2017

@samka78 zalezi kedy si mala pohlavny styk, ak cez ovulaciu tak test si mozes uz kludne spravit.

samka78
14. dec 2017

@nikusqa no to práveže neviem.. nesledovala som to ..po tej liečbe sa mi cyklus úplne pomenil.. pri malom to bol 18 deň.. teraz netuším.. vyzerá že hneď po menzese..

lienqa
14. dec 2017

Už pár dní hľadám aktívnu diskusiu..🙂 mnohé máte lepšie skúsenosti ako ja, užívam atk, na konci druhého týždňa užívania (11.11) som v sobotu neužila tabletku ako som mala ale následne až po 24 hodinách, vedeli sme o následkoch, ale nejako neriešime okolnosti a keby sa stalo, a na 👶 by sme sa tešili. Dostala som MS (22.11.2017). A teraz by MS mala prísť 20.12. Už vyše týždňa mi je zle od žalúdka, ráno jem jogurt a žalúdok sa mi obracia, prsia citlivé ale tak normálne ako vždy pred ms, bolesti v podbrušku mám také pichľavé, niečo nové, test som si robila včera bol negatívny aj ma to zamrzelo 🙂 kedy je vhodné sa znovu otestovať až , keď bude meškať? Nejako skoro by som to ani neriešila ale užívam euthyrox, tak nech to riešim. Prvé tehotenstvo som zistila vlastne až, keď mi to meškalo. Vidno ,že starnem a riešim každé pichanie 😀

samka78
14. dec 2017

@lienqa ja keď som kedysi dávno brala antiku tak tiež som občas mala také príznaky.. tehotná som nebola ale pripadala som si tak.. ak ju berieš ďalej tak by si nemala byť tehotná.. Hmm skús test až po meskani..
Mne mešká už 3. Deň.. test už mám ale odvahu ho spraviť ešte nie :D

samka78
14. dec 2017

A tiež asi už starnem.. malý ma už 10 rokov a ja si už skoro vôbec nepamätám ako to bolo.. moc som sa nesledovala.. teraz sledujem každé pichnutie lebo sa bojím cyst.. chcem si dať antiku tiež ale až na budúci rok.. ako následnú liečbu endometriózy.. tento rok chcem aby ešte trošku vaječník fungoval.. ma nebaví byť stále na hormonoch..☹