Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@majka2211993 3 tyzdne po vynechani ms
Čaute, ja mám čerstvú skúsenosť s príznakmi, ktoré nastali prekvapivo skoro... Asi na 5-deň od milovania v plodných dňoch som pocítila v podbrušku zopár silných pichnutí a potom nič. A potom, asi po týždni som dostala obrovský hlad. Ja jem zvyčajne veľmi striedmo, malé porcie, ale ten hlad, musela som si kúpiť hranolky 🙂. A následne sa to už kopilo, napínanie pri prebaľovaní mladšieho syna, vysypovaní z koša, nafúknuté brucho a boľave lýtka a svaly. A únava, že som vždy zaspala o 20.00 pri uspávaní. Test ukázal pozitívny výsledok necelý týždeň pred termínom očakávanej ms, jemnú čiaročku. Na druhý deň meškajúcej ms, krásne koľajničky 🙂.
@veronikalilith a menzes sa ti nemoze spustat?pripadne nachladnuta nemozes byt?
@eliska1986 menzes mi skončil 13-14.7 .. je 25.. to sa mi nezdá že by sa mi mal znovu spustiť
@veronikalilith stres,chudnutie,rapidne pribratie,choroba,prechod....
@eliska1986 fíha, ten prechod v 23 rokoch by ma asi viac zaskočil ako // 😀
@veronikalilith môja mama isla do prechodu hned po mojom narodeni cize 25ke tak by som ani nebola prekvapena s prechodom v 23ke...
@veronikalilith aj to sa stava
Chcem sa opýtať som asi 6 DPO neviem to presne, lebo mám nepravidelnú ms. Minulý týždeň sme boli na dovolenke a teraz mám cez deň zvýšenú teplotu až 37,6°C ale chorá sa necítim vôbec len unavená. Včera som prespala skoro celý deň. Tak sa chcem opýtať, či to može byť príznak tehotenstva kedže na dovolenke sme sa snažili alebo je to len prehriaty organizmus zo slnka a vody. Na tehotenský test je ešte asi skoro. Ďakujem za odpovede 🙂
Ahojte ☺️idem sa opytat zien co maju skusenosti... Mmm asi 5 dni do zadu som si robila test bol negatívny lenze bolia ma prsia mam citlive bradavky a mam pocit ako keby su pevnejsie take ťažšie a pichá ma v podbrusku a druhy den ma bolia kríže...dnes by mi mala prist MS ak nepride co myslit v pondelok je cas akurat na test? PS: snazime sa o babo... A pri MS ma boleli prsia len par krat ale nie takto... Dakujeeem ❤️❤️
ahojte babenky. (snazime sa o baby) MS mam dostat cez vikend ale uz cca 2 tyzdne mam neustale teplotu pod 37C ani neklesnem a dnes v noci ma stale tlacilo na cikanie. Prechladnta nie som, ani mi nic nie je. Moze to byt tehu? Zatial pokial nemeska nechcem testovat , nechcem byt sklamana.
Ahojte dievčatá potrebovala by som radu.... Už týždeň ma boli pod bruškom, MS mam dostať až 11steho a pod bruškom ma bolievalo vedšinou 2dni pred MS nechápem tomu

@majka2211993 idealne az okolo 7-8 tyzdna kedy je uz na sone mala fazulka vidno a tlkok srdiecka.