icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

kamoska222
13. jan 2015

Ja som nedostala MS a prsai som mala o dost vacsie aako zvycajne bolo mi zle raz som odpadla a v nemocnici mi povedali Mamina .. neverila som a teraz som 17tt

simi27215
28. feb 2015

ahojte, len včera som si robila teh.test a bol pozitívny. Pobolieva ma v podbrušku, dúfam, že to nie je nič vážne. A kvôli bolestiam v krížoch nemôžem spať. A k doktorke až v pondelok

brmbola
2. mar 2015

@dejnas ahoj prosim ta a kolko si mala tie krce?

tereza123123
11. mar 2015

@maja923 ako to nakoniec dopadlo? Boli ste tehu? Ja teraz prezivam to iste :/

maja923
11. mar 2015

@tereza123123 Ahoj. No najlepšie ako len mohlo 🙂 Celé tehu bolo prekrásne, bez komplikácií, takmer ukážkové. Dnes sa teším z polročnej dcérky 🙂

tereza123123
12. mar 2015

Dakujem pekne za odpoved dufam ze to bude aj nas pripad

samka78
20. mar 2015

ahojte, chcem sa opýtať. potrebovala by som poradiť.. s priateľom sme mali sex naplno na 5 deň menzesu.. odvtedy sa necítim vo svojej koži.. stále unavená.. na 9 deň som si spravila tesť, ale bol negatívny.. teraz by som mala mať podľa kalendára ovuláciu, ale necítim sa dobre.. stále ma bolia kríže, už sa pridali aj prsia a nevoľnosti.. môžem byť tehotná?

lavinis
20. mar 2015

@samka78 šanca otehotnieť cez MS je veľmi nízka...iste, sú prípady, kedy u ženy prebehla ovulácia počas MS a otehotneli, ale to sú ojedinelé prípady. Ak by si predsa len bola tento prípad, tak ti aj tak nikto nepovie nič iné, len že áno, je to možné (aj keď ojedinelé) a že máš počkať ešte povedzme týždeň-dva a test zopakovať.

Príznaky môžu signalizovať úplne bežný jarný únavový syndróm alebo máš len predmenštruačný syndróm;)

samka78
20. mar 2015

@lavinis ďakujem za info.. tiež sa na to spolieham.. malého sme spravili na 18 deň cyklu.. no akurát by som mala mať dnes tiež 18 deň 😀 .. podbruško ma bolí stále, kríže tiež..

lavinis
20. mar 2015

@samka78 tak to môže by tá ovulka 🙂 ak by ti to nedalo, tak počkaj ešte týždeň a testni znova, no 🙂 kamoška mala dva krát takú bolestivú ovulku, že skončila na pohotovosti.

samka78
20. mar 2015

@lavinis tak hádam hej.. aj keď síce vnútorne už by som aj druhé chcela.. za chvíľu 35 na krku a šiklo by sa ešte dievčatko 🙂

lavinis
20. mar 2015

@samka78 rozumiem, ja už mám na krku 36 pomaly a ešte len začínam 😀

samka78
20. mar 2015

Priateľ chodieva na týždňovky..som mu vravela že test negatívny,ale bolo by to prekvapko pre neho.. Nuž počkám ešte týždeň a uvidím,či sa zadarilo aj V tomto nezvyčajnom termíne.. 🙂

dencatko
20. mar 2015

Mne zle nebolo.. Dokonca ak by som nevedela že som tehotná tak to bolo ukážkové tehotenstvo, žiadne nevoľnosti ci bolesti a teraz sa už tešíme z nášho 6 mesačneho chlapčeka.

samka78
20. mar 2015

Ja pri malom som tiež nič nevedela..test som si robila na 42 deň,lebo som sa sekla vo vypoctoch.. Zle mi nebolo vôbec,len prsia sa mi naliali.. Žiadna jarná únava,nič..

kvietok86
26. mar 2015

Ahojte dievcata, poradite?, som velmi naladova, test mi ukazuje ze nie som, ale mrsku mam mat o tyzden, mam biely nepachnuci vytok, zacalo mi byvat zle, najem a zle na zvracanie, nevecer unavena jak ke y som bola robotnik v bani 🙂 , ale v bruchu mam pocit ako keby som mala dostat mrsku, alebo yslite ze aj stres, ktory mame doma?

samka78
26. mar 2015

@kvietok86 ako keby som čítala o sebe 🙂 nálady striedam ako na hojdačke.. a večer, no strašná únava.. stále si pripadám akokeby som mala dostať ženské, ale aj chrípku.. brucho mám jak pri malom v 4. mesiaci.. ale to už dlhšie.. a začala som si merať bazálnu teplotu.. už týždeň mám stále rovnaké hodnoty 37 a posledné dni mi troška stúpla na 37,1.. tak sa vytešujem 🙂))

kvietok86
26. mar 2015

Neviem ci haluzit a utekat ku gyn. Alebo vyckat, co si o tom mysliet, ako pri malom som az v 5tt zacala spavat jak sa lendalo a zaludok bolel ale tak vzdy je to ine, pred rokom som bola a ako sa mi to potvrdilo tak 2 dni po bolo povsetkom a v tedy som bola takato,ale obavam sa ci si to ja daako neblokujem

samka78
26. mar 2015

kľud 🙂 mne tiež testík vyšiel negatívne.. preto som začala merať..ešte počkám týždeň a uvidím čo bude.. kríže ma bolia dosť.. aj prsia sú nejaké žilkované.. ovisnuté :-P no čo môžem čakať.. citlivé sú.. ale ešte sa nemenia.. 😉

samka78
26. mar 2015

a pravdu povediac včera mi normálne smrdela moja obľúbená voňavka.. a keď som cez víkend pražila zemiakové placky, tak z masti ma naťahovalo.. a to nie som ktovie aká citlivka.. ledva som ich dorobila.. 😝

kvietok86
26. mar 2015

😉 ja tiez som previtlivena na mojho,ked si dava inzulin, lebo je silny cukrovkar ☹

samka78
26. mar 2015

môj zasa fajčí.. cigarety nemusím.. ale na môjho prváčika som besná.. no nie som vo svojej koži.. 😖

perky1991
29. mar 2015

Ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať či sú podľa vás úpkne normálne príznaky tehotenstva keď ma bolí bruško ako pri MS ale čo sa týka pŕs vôbec nič. ďakujem

lubiduch
29. mar 2015

ja som predtym minimalne jedavala maso, zrazu som si na sluzobke objednala na veceru "misa plna masa" pre dvoch 🙂 co teda vsetci pris tole pozeral...a nie si tehotna? jaaa? uuurcite....
potom medzi prve priznaky este do 4tt patrilo urcite extremna unava (pocitovo ako keby som mala dostat chripku, o 17tej som prisla z prace ako zbity pes a rovno zaspala, trvalo to asi tyzdne), bolest a napatie v prsiach a taky tlak v podbrusku, prisudzovala som to prichadzajucej menstruacii (ktora aj realne prisla, tkaze som stale netusila ze som tehotna).
potom od 5tt som zacala zvracat, smrdelo mi vsetko-zubna pasta, chladnicka, manzel...vsetko! a to uz bolo nad slnko jasne ze som v tom 🙂

perky1991
29. mar 2015

🙂 no ja zatial nemam ani chute ani mi nic nesmrdi ale to som predpokladam ze len v 4tt kedze cca 7meho sa mi zacalo uhiezdovat vajicko co viem podla spinenia. Tak ocakavam kazdu chvilu nejake extremne zmeny aj ked viem ze u kazdej zeny je to ine 🙂

samka78
30. mar 2015

@perky1991 a už ti mešká?
no pri malom som mala citlivé prsia už od polky cyklu a začali mi rásť.. nejaké uhniezďovanie som necítila.. až keď mi meškala som zistila, že som v tom.. 😉

perky1991
30. mar 2015

Ano uz mi meska treti dnik a zacinam citit prsia 🙂

samka78
30. mar 2015

a už si si spravila testík?

perky1991
30. mar 2015

Ano este vcera a ciarocka bola podstatne silnejsia ako naposledy bolo ju krasne vidiet. Prave som prisla od doktora a zatial nic nevidel prisla som velmi skoro tak mam pockat 10 dni a uvidime no sam povedal ze pookial mi test ukazal pozitivny vysledok tak sa mozem tesit 🙂 a myslim ze sa naozaj nieco deje kedze od kedy mam menstruaciu mam ju pravidelnu a nikdy mi nemeskala 🙂

samka78
30. mar 2015

gratulujem 😵 🙂