icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

perky1991
30. mar 2015

Dakujem velmi pekne 🙂

dencatko
30. mar 2015

Gratulujem ... 🙂

perky1991
30. mar 2015

Dievcata a neviete nahodou kedy mi bude asi vidno nieco? Myslite ze o tych 10 dni uz mam sancu vidiet vznik zmysla mojho zivota? 🙂

samka78
30. mar 2015

no ja som mala len prsia prvé mesiace.. bruško mi vybehlo až dakedy v 6 mesiaci 😉

perky1991
30. mar 2015

Myslim ale u doktora 🙂 nenapisala som to pardon 🙂 tak na brusko sa tesim najviac ale to si asi pockam veru 🙂

dencatko
30. mar 2015

Tak už určite by mu tam malo niečo ukázať ak nie nech ti zoberie krv a to maš
na 100%
Držím palce 🙂

perky1991
30. mar 2015

No on mi celkom logicky pivedal ze mu proste nebude zatial vrat krv kym nema potvrdene ze to je maternicove tehotenstvo kedze aj mimomaternicove v krvi ukaze zvysene hcg a kedze som nala pozitivny test tak aj krv bude pozitivna. Musim vyckat este 10 dni max co videl bola zbacsena sliznica a to moze znamenat graviditu ale aj prichadzajuci menzes a viac mi vycaril usnev ked povedal ze tam je naznak mykozy co je u tehotnuch zien uplne normalne tak preto sa pytam ci podla skusenosti nejaka neviete ci predsa o tych 10 dni bude nieco vidiet alebo este aj tak bude skoro 🙂 a dakujem pevne verim ze je to tam 🙂

edmi
2. apr 2015

Ahojte,prosim o radu som 24dc,cykly mam 28 dnove,ovulku som mala potvrdenu na 11 dc ovu testom,robila som si tehu test pobede s citlivostou 10 a vysiel negativny,hoci ma strasne boli zaludok ako pri prvom tehu mam nadej ze bude este pozitivny,dakujem

kvietok86
3. apr 2015

Dievcata ja som myslela ,ze som a nakoniec to vsetko bolo na chybe zlte teliesko,ktore mi vo vnutri prasklo a tekutina sa drzi v brusnej dutine. ☹ poviem Vam , ze ozaj som bola v tom ze som tehu. Hormony su sviňa

meggiepp
4. apr 2015

ahojky 🙂
pokusame sa o babo od augusta 2014.
tento mesiac, resp minuly (marec) je ale zvlastny, a uz len to, ze som mala zavraty, nie silne ale predsa. co sa mi nikdy nestalo. aj som sa zlakla. robim v obchode a ked som sla k pokladni, miestami ma bralo do strany, a ludia pozerali co sa deje. a vzdy poobede ked som sa najedla. dalsi rozdiel bol na konci mesiaca, ked mi zrazu vystupila teplota na 36,9°C (posledne 4 dni az do dnes), co ja som mavala len od 36,2 do 36,4, ani po ovulke mi nevystupila. uz som si aj myslela ze ci vobec mavam ovu, kedze teploty tomu nenasvedčovali. menzes som mala naposledy 4.3., dodnes neprisiel menzes, zavraty ustupili, prsia len zvacsene ale nie su citlive, krize pobolievaju, unava je tiez ale neviem ci z pocasia alebo je to tiez priznak, a tlaky a pichanie v podbrusku, a neustala kontrolo a pocit ze uz dosiel menzes. test som si robila vcera, aj dnes, a bol negativny, t.j.31-32DC.
co si o tom myslite ?,

petra212
7. apr 2015

@meggiepp
a meriaš aj naďalej?
a nemôžeš mať posunutú ovulku až na "teraz"
teda ovu mohla byť v ten posledný deň tých nízkych tepôt, keď ako píšeš si mala dovtedy stále od 36,2 do 36,4

teda pokiaľ tá tvoja vysoká teplota nie je spôsobená chorobu nejakou, nie si chorá?

meggiepp
7. apr 2015

@petra212 ahoj, moze byt ze bola posunuta ovulka, nakolko dnes mam 1DC :( len sa mi to este za tie 3 mesiace co meriam nestalo, ze mi takto vyskocila teplota, cize uz som mala aj nadeje , zial marne :( to neva, novy mesiac nova vyzva 🙂

petra212
8. apr 2015

@meggiepp
ono možno si bola len chorá, alebo nejaká viróza okolo teba prefrčala takto narýchlo 🙂 a preto ti vyskočila teplota
príčiny môžu byť rôzne ...
tak hlavne teraz máš nový začiatok pred sebou 🙂 nová nádej 😉

petra212
8. apr 2015

@meggiepp
choroba ti inak mohla oddialiť aj ovulku, takže ti vlastne ešte nemešká,
záleží kedy bola ovu,
možno ti prišla presne načas ako máš mať (teda podľa tvoje dlžky LF)

meggiepp
8. apr 2015

moze byt ako vravis, ale podla teplot a grafu ked tak pozeram, mam pocit ze v marci ani ovulka nebola. ako vravsi, novy mesiac nova vyzva 🙂

petra212
8. apr 2015

@meggiepp
presne, netreba sa vzdávať 🙂

noemi1988
9. apr 2015

Ahojte neviem či to nie je mimo tému ale prosím Vás každej z vás bral na začiatku tehotenstva gynekológ krv? Ja som v 6TT bola som u neho dva krát, stále mi robil len ultrazvuk zvnútra, žiadnu krv mi nebral

perky1991
9. apr 2015

@noemi1988 ahoj nie mne napriklad odnietol a ked som sa opytala preco vysvetlil mi ze pokial si nebude isty ze ide o maternicove tehotenstvo ziadna krv sa brat nebude....kedze v krvi aj pri mimomaternicovom mas zvysene hcg takze mozno ma tboj doktor taky isty nazor. Nespoliehaj sa na odber krvi pockaj kym bude nieco vidno 🙂 sme na tom rovnako podla vsetkeho 🙂 drzim palce

meaningful
13. apr 2015

@noemi1988 mne bral hned krv ale aj ultrazvuk robil, uz tam bolo aj cosi vidiet.

nikusqa
14. apr 2015

Ahojte baby, 4 den mi meska menzes a mam tlaky a slabsie bolesti v podbrusku a dost citlive bradavky. Mozem byt tehotna? lebo nejsom si ani vedoma, zeby to priatel do mna dal.

mia_92
24. máj 2015

Ahoj , chcela by som sa opytat ake su priznaky ?
Prvych fvich tyzdnov ? Alebo tak vseobecbe pls

tereza123123
24. máj 2015

Ahoj u kazdej zeny je to inak ale vseobecne su...bolest prs, caste mocenie,bolest v podbrusku,unava...a mna osobne boleli nohy ako by som maratony behala 🙂
@mia_92

mia_92
25. máj 2015

@tereza123123
Ja som mala a aj este niekedy mam bolest v podbruska a tak ako keby ze mam dostat akurat menzes ale nemam este stale
a poslednom case spavam skoro kazde poobedie
( sprava)

mia_92
8. jún 2015

@tereza123123 aj mne niekedy pobolievaju strasne nohy napr dneska rano , ale moze to byt ze test este neukazal ? a ze by som este ani nevracala len tie priznaky mam

tereza123123
8. jún 2015

a kedy ti mala príst menstruácia ?

tereza123123
8. jún 2015
mia_92
8. jún 2015

@tereza123123 sprava 🙂

smejqo17
3. júl 2015

ahojte, mám ešte pred kramami cca 2 týždne ale už má bolí v pobrušku ako keby na krámy , nemám chuť na jedlo a jem len šalatové uhorky so soľou, denné spím aspoň tie 3 hodiny, a mi je zle vždy na žaludku. Môže byť že som tehotna ? ďakujem 🙂

nikusqa
3. júl 2015

@smejqo17 mozes byt tehotna ale kludne to moze byt aj ovulacia ked si v strede cyklu ;), takze zatial by som nerobila ziadnu paniku

smejqo17
4. júl 2015

@nikusqa aha ... neska ma strašne pichalo v podbrušku a take tlaky som mala ... neviem či by som nemala isť k svojmu lekarovi