Prvorodičky, rodili ste v termíne, alebo ste prenášali?
Chcem sa opýtať prvorodičiek, či ste rodili presne v termíne alebo ste "prenášali"?
mne 2 dni po termine v nemocnici pustili vodu, aj to preto ze som pekne poprosila ze uz by som chcela rodit, najprv ma chceli poslat domov nech este cakam 😀 a za 5 hodin bol maly na svete
ja som prenasala 8 dni, ako sme mali rano prist uz na vyvolanie, tak v noci predtym sa mi to spustilo same...
@iwqa neboj, treba mysliet pozitivne. Ja som isla do porodnice s tym, ze ma este poslu domov, ze simulujem- dr. mi este pred 3dnami povedala, ze vydrzim este 2-3ryzdne, akurat na vianoce, no bola som z toho na nervy. A rodit som isla s tym, ze to bude pohoda, ved o nic nejde 😀 nebude ziadny nastrih, ziadny problem s nicim, kojit budem na 100%- cize pozitivne naladena. A bolo to ok, 2hodiny po porode som sa zobrala a isla osprchovat, zo mna sestricka skoro osedivela, ked ma zbadala 😀
O 1 den neskor ako vypocitala lekarka, ale kedze viem, ze sa rata od pocatia ( ak je zname) 267 dni, mne to vyslo presne 🙂 Aj kolegyni z prace.
10 dni navyse 🙂 na 5. den prenasania si mysleli, tze to uz bude, lebo som sa zacala otvarat, a mala ani za svet.. tak dalsich 5 dni v kuse vyvolavacky.. ale nerozmyslaj nad tym, ked bude chciet, pojde von.. raz musi :D
ja som prenášala dva týždne, malému sa nechcelo ani na "žiadosť" doktorov takže to bola sekcia 😕

@iwqa ja som o 2 tyzdne skor rodila