Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
jeeej...... 😀 som si vsimla ze budete mat samka.aj ten moj chcel.kto to u va vymyslel?
tadotami my budeme mat patrika samuela, bude mat 2 mena
dugy momentlane nie, chvalabohu, trosku vyslo slniecko, ale voda v rieke je tak dvihnuta ze dovi dopo
ale teraz uz asi 3 hod neprsi
v ba stale prsi?
lubka ja som sa neotvarala vôbec a ja som šla cisarakom hlavne kvôli tlaku a vahe maleho
a brala som nmagnezko do konca tehu 🙂
neboj ak ti hrozí cisarak zvladneš to
leni tu v Ke lejeeeeeeeeeee
v nitre prsi a prsi a prsi.boli ma hlava,auuuu ☹
baby ked ste kupovali kocik riadili ste sa podla ceny,funkcnosti,vzhladu.....?alebo vsetko dokopy?
leniiiiiiiiiiiii ahooooooooj
joj ako fajne ja radšej slniečko ako dažď
ešteže som stihla prechadzku s Tobim a rychlo dnu lebo začalo liať to je chore počasie
tadotami ja som kuk aj nato aj nato, a hlavne nekupujem kvoli znacke
lusy tak aspon ze si stihla prechadzku
tatodami ja som brala magne B6 lebo furt mi tvrdlo brucho a aj kvôli tlaku no a šumive som pila sem tam na začiatku tehu
joooj ty trubenka
ja beriem sumive magnezium, ktore neobsahuje cukor, ani skroby
lebo magneziove tablety, obsahuju skrob, a to mi dvihalo cukor
baby ja som doteraz brala sumive ale uz nemam a ten moj mi dnes kupil v tabletkach.je to to iste?
tatodami a ake maš magne B6 či obyčajne? lebo magne B6 je ine ako tie šumive magnezko
dakujem lenočka 🙂 joj však som moc z neho rada, aj ked v noci nám robil koncerty, ale to asi patrí k tomu 😅
ja som dnes dostala konecne nejake to info, mas krpec ma 40cm a 2270G
tak som zvedava aky bude pri porode
leni nebojaj zas take veľke babo nebude a ak ano bude to malinky Michelin 🙂 podľa tej postavičky na pneumatiky Michelin 😀

tadotami ja som tuuuuu