Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
no elko mne treba vlasky umyt ale este aspon pol hodku musim oddychnut bo som normalne vycerpana a segra sa smeje ze funim :-p no sak ja sa budem smiat ked bude tehula ona a bude funat sak v 8mesiaci kto nefuni? a este k tomu som po schodoch isla :-N
tami no krce mam kazdu noc, neviem cim to je vobec,,,,hovadiny sa aj mne snivavaju ale nie stale ,sem tam a to vacsinou o detoch jednych znamych co sa im vobec nevenuju a tie deti su chutatka take ake su proste zaostale ale keby sa im niekto venoval tak su to take sikovne deti a vzdy sa mi sniva ze si ich adoptujeme a zariadujem im izbu atd
mna si tiež muž stále doberá, že funím. začne ma napodobňovať, alebo sa na mne iba smeje 🙂 škareďák jeden 🙂
ja kŕče nemávam, mala som raz, volakedy dávnejšie ešte pred tehu som sa na to pravidelne budila, ale potom to prešlo. mne na to zaberal B-komplex, je voľne dostupný v lekárni, ale vraj je na to dobré aj magnézium, ale to by som si už asi nechala predpísať od lekárky
a ja mávam tiež "perfektné sny", také hovadiny sa mi snívajú až z toho nechápem. minule sa mi snívalo, že Vladko zomrel, taká som sa prebrala šokovaná a potom pozerám a on vedľa mňa. kokšo, to bolo hnusné, som sa k nemu hneď pritúlila x-) ale mávam aj erotické sny, tie sú super x-) taký orgazmus počas spánku nie je zlý 😃
ja kŕče nemávam, mala som raz, volakedy dávnejšie ešte pred tehu som sa na to pravidelne budila, ale potom to prešlo. mne na to zaberal B-komplex, je voľne dostupný v lekárni, ale vraj je na to dobré aj magnézium, ale to by som si už asi nechala predpísať od lekárky
a ja mávam tiež "perfektné sny", také hovadiny sa mi snívajú až z toho nechápem. minule sa mi snívalo, že Vladko zomrel, taká som sa prebrala šokovaná a potom pozerám a on vedľa mňa. kokšo, to bolo hnusné, som sa k nemu hneď pritúlila x-) ale mávam aj erotické sny, tie sú super x-) taký orgazmus počas spánku nie je zlý 😃
tami no inak frky dnesnych deti su dost dobre, ako viem kamaratkyna znama co ma syna ze ten prisiel domov neviem ci bol v 3 alebo v 4 triede a objal svoju maminu a hovori jej, mami ja ta obdivujem a ona ze preco , kazdy mesiac musis tripiet ked mas tie svoje dni , mne ti je tak luto ked nam to v skole povedali,,,,,,,ako ze skoro padla na zadok a nevedela co mu ma na to povedat, nuz proste asi je hovadina ucit deti v takom nizkom veku taketo veci
babule, ja vas na chvilu opustim, idem si zacvicit, nech nesom az taky hroch a kacka 😃 .... aj ked to asi nepomoze, ale aspon kus na cerstvom vzduhu budem,
inak nemate niekto dobry typ na firmu co robi zoskoky padakom v tandeme, mm si vybral ze toto chce na narodky 😎 tak hladam nieco oskusane
inak nemate niekto dobry typ na firmu co robi zoskoky padakom v tandeme, mm si vybral ze toto chce na narodky 😎 tak hladam nieco oskusane
neboj lusa, za chvíľu jej budeme mať habadej 🙂 naučia sa rozprávať a začne sa to 🙂 ja si potom asi naozaj kúpim nejaký zošit alebo čo a budem si jej hlášky zapisovať a keď bude staršia tak si otvoríme spolu fľašu vínka a prečítame si to. A na druhý deň budeme mať svalovicu v sánke aj na brušku 😃
tej doby sa trošku bojím lebo dnešné deti sú hrozne drzé, samozrejme nie všetky, ale ide to dolu vodou. keď niekedy počujem aké sú tie decká drzé k svojim rodičom...ako hrôza, takú by som jej pleštila, že by hneď vedala čia je. asi by ma to potom mrzelo lebo bitku veľmi neuznávam, ale aj my sme občas dostali a teda určite pomohlo. Niektoré deti s tými rodičmi normálne cvičia. A tí dnešní puberťáci, no to ani nehovorím. Ja nie som až taká stará, ale normálne sa mi rozum niekedy zastavuje. Aj my sme vyvádzali a niekedy naozaj dosť, ale ....
Začni písať odpoveď...

Odošli
dugy, dnes na poradni vravela sestricka doki, ze v moci PH alebo tak nejak, a neviem co to je a ani to doki do knizky nenapisala, lebo opisal predchadzajuci riadok ze vsetko negatvne :-| tak neviem co to znamena