Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
ahojte kocky 😉
lulu tu hnedu postielocku co mas napisane ze ju chces objednat...asi neobjednavaj..vcera v nasej teme jul..ju tiez niekto hodil ze ide objednat..ale niektore kocky ze ju videli na zivo a ze je taky labilna..tak neviem...ja len ze aby si nelutovala potom
bre rankoooooooo
lulu tu postieľku čo maš v albume mala moja švagrina bola stabilna, pekna a vydržala dlho ale mne sa neušla lebo ju darovala svojmu bratovi 🙂 a najviac sa mi na nej pačila ta žirafka
a my sme zaťažení na žirafky uplne 😅
ahojte babule kukam ze lubka tu bola jejejej maly je rozkosny....
inak ako sa mate? ja musim este pradlo vyvesat juj ako sa mi nechce....
ahojte baby, bola som u lekara ja a fazulka sme zdrave ako rybicky nemozem sa dockat kedy mi prezradia pohlavie, a inak vcera aj dnes mi je hrozne divne mam tlaky v podbrusku a je mi dost spatne myslite ze je to tym teplom? alebo zeby opat nejake telesne zmeny??
Ahojte babeny.... tak som konecne tu 🙂 co noveho za dva dni?
Neviem, ktora z vas sem davala tak cca pred dvoma-troma tyzdnami jednu stranku, na ktorej maju zavinovaky za dobru cenu, ale nespominate si na tu stranku? Nechce sa mi to hladat. :D
dugy ahoj .... 🙂
mirka12011 ty sa moc nenamahaj radsej uz...
mimi som ti hodila na stranke tu dohodu o mene,nasla si to?
baby neviete co tak najlepsie zabera z tych kremov vselijakych na zili a na opuchy???ten lioton - nemate niektora s tym skusenost?
vyltacit by aj isiel len pozeram, ze je to malinke a neda sa to precitat :D ale nevadi, nejako to rozlustit a prepisem si to 🙂
alebo to normalne uloz do svojho PC a tam by si to mala mat velke normalne...klik do zvacseneho obrazku a ulozit obrazok ako...
mimi alebo posli mi mail a poslem ti to tam....z toho to uz pekne vytlacis,lebo mne to tak ta kamoska posielala...
garonka ale mi myslime asi unu postielku lebo lulu ma dve v albume....ak mysls to so zirafovymi oblieckami..tak ona kupial len obliecky y apostielku ma napisane ze chu tu tmavohnedu

lulu az teraz som tu,ja uz som sla potom haji...no krasna je aj ta postielke veru a peknucka je ta sada,tiez je to take jemne zirafkove tusim,ze?zlate 🙂