Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
fuuuuuu baby mne je stale nejako tazko od zaludka... pojdem ja do postele, aj tak vstavam o tretej rano, ideme do Polska na nakupy....
dobruuu nocku
Hmmmm normalne ani mna ale chcem tam kupit okrem ineho kocik a oco tam chce byt o siedmej hned :-/
a keby ste tam prišli neskôr...by na teba mohol trošku brať ohľad, vstávať o tretej tehotná....no žiadna sláva
ja sa práve nacpávam grepom 😵 mňaaaaam
hmm to hej ale ze najlepsie nakupime hned rano a potom by sme nemali kde parkovat... jedine strasne daleko
ja som tam nikdy nebola, takze netusim
mimi: urcite dobre nakupite, keby tak mna mal kto zobrat do Polska, clovek tam ovela lacnejsie nakupi 😵 potom pofot vecicky co nakupis do albumu, som zvedava
ja sa už musím držať od obchodov čo najďalej... 🙂 lebo vždy je tam na Vikinku niečo krásne a to sa potom ťažko odoláva... 😒
baby tak sa hlasim 🙂 vsetko v poriadku, dokonca podla velkosti sme uz v 5+6 tyzdni tehotenstva..no haluz 😀 krasne bola vidiet dutinka, mozem aj cestovat (letecky) a aj si farbit vlasy 😀 taketo veci som sa ho pytala..strasne zlaty gyndos ze mi na taketo hovadiny odpovedal 😀 uuuf velky kamen mi padol zo srdiecka 😀 o 2 tyzdne kontrola, ci bije srdiecko 😀 dakujem za podporu vcerajsiu, lebo fakt som salela 🙂
dobre ranko tehulky... 🙂 no kyselina sa chvala boh vecer neozvala tak nebola potrebna soda bikarbona...takze som sa v klude vyspinkala konecne... 🙂 a co vy?
uz tretiu noc som nespala 😠 stale na vecko,krpec sa ulozil na pravu stranu tak ze ani ohnut som sa nemohla.
cauteeee....
lubka ako sa vam dari? Malicky spinkava dobre? Kolko krat v noci papa? 😵
Tadotami pozitivne myslenie 😀 uz sa to tu zacne zaplnat 😉
zuzumajko gratulujem....tak mas veeeela tehu tyzdnov pred sebou 🙂
Riag slnieckovy den? U nas neslo slnko ani len nahodou okolo 😠
jane dari sa nam dobre .. spinka dobre len cez den v noci sa vkuse mrvi :( a papa tak 3 krat cez noc 🙂
no ja som na tom podobne v noci stale chodin ne vecko, a nemam rada ked lezim na boku a vstanem a krpec je na lavej strane a potom vseeeetko ma tak strasne stipe a taha, juj to potom len rychlo lahnut do tej istej polohy

jane, ty sa už nacpávaš?? 🙂