Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
ahojte babule 🙂
tak sme s5 od dr, malej sa na svet velmi nechce, tak nam povedal ze sa mame ukazat v nedelu a ked dovtedy neporodim ze ju mozme nejak popohnat, tak snad sa jej bude chciet lebo nejake "umele" popohnanie sa mi moc nepozdava :(
a inak kocky co mate deticky a co chvila budete mat tak novinka plne dojcene deti maju zacinam s prikrmami vsetkeho druhu postupne od 4 do6 mesiaca ..a zacina sa zeleninkovy, zeleniovo-maskovy/kuracie/, ovocnomliecny, a krupica /cize lepok /..
lusa ahoj...my pojdeme do nemocky dva dni po tebe, teda ak do vtedy neporodim. Ale zatial to tak nevyzera.
Dugy ahoj 😉 budeme sa povzbudzovat navzajom! 🙂
Ja mam dnes aktivny den, prechadzka, periem ako o dusu, uz som umyla stolicky a stolik na balkone, neviem co mam este urobit...aha mala by som pisat tu pracu...ale este nieeeee 😅
sak ale jane janka a jaen je to iste nie? 😀
inak hadajte co dnes robia susedia vrtaju...
dugy vsetky tie mena su vlastne rovnake 😀
mirka no nevyzera, ja sa dnes vobec necitim tehotno, Som plna sil, len by som vymyslala co este urobit 😅 Dnes mi dvaja ludia povedali, ako mam uz nizko brucho - ved by uz bolo aj na case, no nie?
dugy v skutocnosti dva dni podla poslednej menstruacie a 8 podla ultrazvuku... tak som zvedava kedy to uz na mna pride 😕
jane 😉 tak ja sa citim lebo ma uz tlacia rebra ako mam velke brusko takze sa naklanam smerom dozadu..
jane ty mas nizko brusko 😀 som 3 clovek co ti to dnes povedal 😉
no teda neprides aj mne poupratovat 😀
lusa ale ved ty mas termin az o tt nie? tak snad mala pojde aj sama a nebudu musiet v nedelu ju volat hihi von 😅
dugy ved aj mna mala tlaci, ako uvedomujem si ze som tehu, ale dnes sa naozaj citim vyborne. No mm mi odchadza a ostavam sama. Prave mi oznamil, ze ked to na mna pride mam mu zavolat 😀 ake zlate 🙂
mirka tak uz traja 😀 skoda ze presov je trosku od ruky, inak by som aj dobehla, ked uz nic ine dali by sme si zmrzku 😀
To moje zlate dieta zasa stikuta 😅
ahojte
ako sa tu mate?
jane krasny domcek, zavidim, ja som az take nestihla mat 😀
dugyyyyy myslis zeby si mi vedela poradit pri diagnozach? bo mam 3 v prepustacej sprave a netusim co to je
leni no pekny domisko, ale keby som ja stihla porod ako ty, bola by som bez strii 😠 este pred troma tyzdnami tam neboli...fnuk
joooj moja keby si videla teraz moje brucho, je mi do placu
strii na rozdavanie
a to prisli za par dni, asi 3 tusim
ja som riadne striova. Ale co uz sa da s tym robit. Kremovala som ako som len mohla, a aj teraz mazem, ale no nezaberaaaa ☹

dugy...sme na tom podobne 😀 😀 😀 ja dozehlim,opatrim si krpatu,navarim veceru,schovam zimne bundy,vsetci osprchovat,umyjem riad a mozeme ist spat 😀 😀 😀 😀 😀