icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

yokralovnayo
13. máj 2010

tadotami dakujem 🙂 aj ja to asi tak urobim..mala by som sa zacat balit uz teraz? kamoske sa narodilo male v 26tom tyzdni..ste niektora aj z TO?? 😵

elko69
13. máj 2010

tadotami ja idem v sobotu na svadbu a tiez si v tych satoch pripadam dost zle ako jatrnicka...ale sak za mesiac mam termin tak sa asi nemozem cudovat aj 🙂

dugy Miska uz porodila?????a kedy??ake su miery?

elko69
13. máj 2010

ok mimi

tadotami
13. máj 2010

barby......takze:plienka ma dva kraje obsite a dva nie.das tie obsite na seba.zostane ti taky obdlznik.tento obdlznik zlozis tak ze,das ten obdlznik na polovicu-obsite kraje na prehyb.zostane ti taky uzky pas plienky.ten v strede prelozs na polovicu.a hotovo

janefonda
13. máj 2010

caute, tak som si hodku pospala, kym ma nezobudila mamina, lebo som sa jej uz dve hodiny neozvala, ci nahodou nerodime 🙂 zlata 🙂

Barbyes ani ten novoslklad si neskusala, to sa sklada podla mna paradne, aspon mne sa to paci 😉

tadotami
13. máj 2010

🙂 🙂 yokra....samozrejme ze mozes ak nemas nic ine na robote 😀 ja som z nitry a to nemocku poznam.pred 7 rokmi som tam chcela rodit.

dugyna
13. máj 2010

Elko vcera ,kukni asi 4strany do zadu tam su aj miery a vaha

mirka12011
13. máj 2010

dugy ty mna budis? ked ja vcera cely den skoro prespala? dostanes na bendzo este ze som zaspala 😀

dugyna
13. máj 2010

Mimi podla mna staci take to na vacsie deti

elko69
13. máj 2010

dugy ok dakujem...

barbyes
13. máj 2010

a novosklad je iné ako písala tami? tomu inak tiež celkom nerozumiem lebo mi potom ostane taký malý obdĺžnik 😝

mimi21mimi
13. máj 2010

jaaaj ja som dnes bola na tych testoch na cukrovku.... som velmi rada ze to mam za sebou a vysledky snad budu dobre.... ale poradna ma sklamala, lebo bola taka-nijaka

tadotami
13. máj 2010

brby na malu ritku maly obdlznik 😀 odmerala som zlozenu plienku a ma miery zhruba 38x15cm.na tej malej rituske to bude aj tak este velke 😀

janefonda
13. máj 2010

barbyes novosklad by ti nemal ostat obdlznik.... posli mi do IP tvoj mail a poslem ti nejake linky z coho som to ja pochopila 😉

elko69
13. máj 2010

Miska gratulujeeeeeeeeeeeeeeeem aj ja aj ked trosku neskor ale vcera som tu nebola ani, krasne miery,to bude tusim nejaka modelka ked je taka dlha 🙂 🙂

elko69
13. máj 2010

mimi21 az teraz si bola na glukoz.testoch??a ako si ich zvladla?nebolo ti zle?

yokralovnayo
13. máj 2010

tadotami noo ved to ze nemam co robit 😀 😀 tak v juni sa ideme stahovat a zariadovat cely byt.. ale do vtedy este dost casu.. a rozmyslame nad porodom do vody alebo epiduralkou.. neviem co je lepsie 😉

mimi21mimi
13. máj 2010

elko... bolo... mala som z toho strasnu kyselinu, ale tak prezila som... len pri mojej spotrebe sladkosti sa trochu obavam vysledku 😀 tu hroznu dietu by som zazit nechcela....
a buduci mesiac uz mam poslednu poradnu u mojho doktora.... potom uz v nemocnici.

elko69
13. máj 2010

mimi aj ja som papala sladke a mala som to v pohode...a koho to ty mas gynekologa?ja idem teraz uz 25.5. do porodky na poradnu...

mimi21mimi
13. máj 2010

elko, to mas prvu poradnu v nemocnici teraz? Ja chodim Strbovi a ty si mala koho?

tadotami
13. máj 2010

mimi ja po nich odpadla 😀
yokra......aj ja som si to ruzovo v tej nemocke predstavovala ze aka parada a ide sa do vody rodit.ale nakoniec nie.nenadchlo ma to ked som to tam videla a pocula personal 😠 pide mi to tam ako velmi dobry biznis na ktorom sa da dobre zarobit.nkoniec som rodila v nitre a som spokojna.sice som bola prvy porod lekara ktory sluzil ale zvladli sme to nejako.

janefonda
13. máj 2010

barbyes poslala som ti tam vsetko mozne tak to pozri 🙂

yokralovnayo
13. máj 2010

tadotami ja som tiez citala ze sa tam uvolnim a tak.. ale keby su nejake komplikacie nedokazu mi tak rychlo pomoct.. a EPI neviem... to mi dost odporucali... a mala si pri sebe aj manzela? 🙂

elko69
13. máj 2010

no uz prvu poradnu konecne v nemocnici...sa aj tesim aj trosku obavam..ja mam gynekologa Navratila ale teda ten nechodi k porodom takze ma bud eniekto iny rodit...

tadotami
13. máj 2010

mirka teraz ma napadl ako sme sa raz bavili o tych prebalovacich pultikoch cam.tak uz som si ho chcela objednat a za 5 dvanast som nasla inzerat na pultik cam a z nitry za veeeeeeeeelmi smiesnu sumu.

barbyes
13. máj 2010

super, jane, ďakujem, konečne som poskladala svoju prvú plienku 😀 keby som mohla, normálne otvorím šampanslé 😀

janefonda
13. máj 2010

barbyes gratulujem 😀 ja som novosklad tie prvy krat skladala asi 10 min, a teraz neviem co som na tom nechapala 😅 ale ved sa naucime 😉 sme predsa sikovnice 😝

tadotami
13. máj 2010

yokra....v nitre ano.teda ak myslis pri porode.tamarku videl skor ako ja a aj ju skor na rukach mal.inak ono je to tak ze tato nemocka je velmi ospevovana ale ak sa dieta narodi predcasne alebo ma nejaky problem-komplikacie musia ho aj tak previest do nitry lebo v nesom kraji je toto jedina nemocka takto vybavena.a ak aj babo prevezu rodicka zostava v to nemocke.a to mi pride ako nezmysel.u nas teraz porodku aj cele novorod.prerobili,stare korytnacky poodchadzali do dochodku takze je tam nova krv.

barbyes
13. máj 2010

baby, taška prežila, prežijem aj ja 🙂

elko69
13. máj 2010

jane a barby sak vy mate tie platenne plienky-ekoplienky ci jak sa to vola,ze??a ja ze co tu skladate ake plienky 😀 😀 😀 😀