Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
leni ok budeme sa tesit..ked je cim tak sa pochval pekne sak aj my sa budeme uz hadam coskoro pysit a chvalit nasimi milacikmi,zatial Vam mozme len zavidiet 🙂 🙂 🙂
mimmi ahoj
no baby asi uz hajate tak ideme sa aj my ulozit teda,aj ked tento nas maly footbalista je zatial proti spanku zjavne 😀
pohodicka.......ja kazdy den hore velmi skoro 😉 skolka vybavena,uz vetrame,dnes si rozkazali zemlovku 😝 a ja si musim nieco ine lebo ju neznasam 😝
Hmmm zemlovku by som si dala, ale mm ju nema rad, takze som ju uz dlho nerobila....
Ja pojdem zavolat gynekogolovi, lebo mi predpisal zelezo a vzdy ho vyvraciam - takze mi je dost na nic... uvidim co so mnou spravia... 😒
@mimi21mimi dakujem,,,co dnes porabkat budete? mna dnes caka sono v nemocke tak som zvedava aky sme uz velikansky
@jjana17 aaa tak daj vediet, ako si dopadla 🙂
Ja sa pokusam dovolat gynekologovi, ale je to asi nemozne, tak tam budem musiet zrejme zajst :-/
@mimi21mimi jasnacka dam vediet, ono je pondelok rano mozno ma toho vela skus ale za taku hodinku - dve mu zavolat,,,aj moja doktorka neberie tak z rana telefony skor okolo tej desiatej ked je uz ako taky klud
@tadotami ano tami no pekne ja este periem lebo vcera sme boli u svokrovcov a po ceste domov sme sa stavili v obchodoch tak mi mm kupil taku tehu bielu tenunku bluzku a leginy tak si to operiem a budem poctivo nostit 🙂 🙂
@jjana17 tak uz som sa dovolala... tabletky mam vysadit a kupit si v lekarni "acidum folikum" (netusim, co to je) a kyselinu listovu.
@tadotami nech to je hocico, len nech mi z toho ostane strava v zaludku 😀
Musim to zelezo doplnat inak.... no uvidime.
inak Tami, zemlovku budeme mat aj my... si mi spravila chute, tak som poslala ocina do obchodu 😝
ozaaaj vcera sa mi zrejme malinka otocila, lebo doteraz som ju mala priecne (ci ako sa to povie) a brusko som mala roztiahnute do bokov... to uz ho mam pekne dopredu a pas vytvarovany "skoro" ako predtym 😀
fakt uz neviem co by som im navarila a vcera mali v tescu akcosku na rozky tak maju lacny obed 😀
@mimi21mimi super , ja sa tiez modlim aby sa tento krpec dal z KP do normalu,,,,,,ved doktorka mi vravela ze ho mam presviedcat a ze uvidi ze vie uz ten krpcek posluchat ,,tak uvidime no myslim si ze stale sedka,,,
@jjana17 ale ci sa otocila ritkou alebo hlavickou dolu to netusim... to sa dozviem az 9teho na ultrazvuku....
@mimi21mimi no ja som sa uz aj s doktorkou rozpravala lebo no ze nevie ci sa pretoci ale ze keby nie tak cisarskym,,,,
@mimi21mimi tak to neviem pocula som aj take cosi ze vsetko bolo pripravene na cisarsky a dieta sa otocilo do dobrej polohy tak sa rodilo normalne

@mimi21mimi ahojcek,ja som tu len na malicku chvilocku pokial tamarka rezen dopapa 😀