icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

maminakatka
23. jún 2010

@jjana17 lebo nam hovorila ulne vsetko ,hygiena po porode ,nastrih hradze,kojenie,sme si tam pekne dlho posedeli ...

jjana17
23. jún 2010

@maminakatka vies co aj to trvalo nejaku hodku a pol,,,a ona nam tam dychanie ukazovala ako ma partner sa starat na vzdycharni o zenu,,cviky atd

tadotami
23. jún 2010

@maminakatka vo stvrtok sme sa smiali na prijme ze ci nechcem vracat aby to bolo zadara.
@jjana17 no sranda riadna ale bolesti take ze by som zubami staru omietku oskrabala.po porode nam dr povedal ze nam dakuje za ucast a ze sme boli jeho prvy porod.a zacal sit.kurnik to bola bolest.ja mu na to ze ci tam kriziky vysiva a nech sa s tym necicka ze to boli jak slak.

jjana17
23. jún 2010

@tadotami tami a epiduralku si nedas

maminakatka
23. jún 2010

@jjana17 tak s tym dychanim len povedala ako , o partnerovi hovorila co ma robit ,ako mi ma pomahat a tak ....a ze ked sa narodi moze telefonovat ,dat si frtana ( ale myslim ,ze to bol len zart 😀 ),fotit,kamerovat a pod 🙂))

maminakatka
23. jún 2010

@tadotami no parada ,si mala dobru zabavku teraz 🙂 ,ze vracat na topanky 😀 😀 😀 😀 😀

tadotami
23. jún 2010

@jjana17 jaaaj moja este stale hram hrdinku ale asi nie.ked si zratam,poplatok za mm,epidural a neviem co tak nakoniec asi nic.len ten mm.sak som neni paris hilton.

jjana17
23. jún 2010

@maminakatka no neviem ako by sa zatvarili keby tam flasu otvori

jjana17
23. jún 2010

@tadotami no ja viem je to drahe ta epiduralka 70 stoji u nas,,,,,,a mm ale 10 a to sa da,,,ja hovorim pojdem z porodky taky blok nam vystavia jak za nakup v supermarkete

maminakatka
23. jún 2010

@jjana17 mozno by si aj porodnik dal 🙂 hehe ....vyuzila som situaciu ,kamoska mi vcera porodila cisarskym ,tak som sestricku uprosila ,aby som jej mohla aspon z dveri zamavat ....ale chuda vyzerala akoby ju ubili 😝

maminakatka
23. jún 2010

@jjana17 Janka a ukazali Vam aj izby ??? u nas epi nie je ,normalne som sa divila

tadotami
23. jún 2010

@maminakatka ale to vazne.dali mi vyvolavacku a islo vrchom a spodkom.a ta penicilinova chut v ustach.fuj.keby som si ale mala vybrat tak uz by som vyvolavacku volila ako tu najposlednejsiu moznost.normalne su bolesti take ze postupne ale pri nej z nicoho nic a v tom momente sa chcete zbalit a ist domov.

maminakatka
23. jún 2010

@tadotami kamoske vcera dali vyvolavacku a mala take bolesti ,ze nevydrzala a neviem ,ci bolo este cosi ,ale urobili jej cisarsky ...chuda moje

tadotami
23. jún 2010

@jjana17 ale vydrzala som prvy a druhy hadam tiez.ale ze by sa mi pri tom chcelo smiat tak to nie.od bolesti som si aj poplakala.
baby musim do skolky.tak sa majte zatial.

maminakatka
23. jún 2010

@tadotami jaj ani nevrav ....o.k pa pa maj sa

maminakatka
23. jún 2010

idem aj ja urobit masko 🙂 a potom chlebicky ,lebo dnes vela ludi bude u nas 🙂 mamka dojdu na navstevu ,starka,krstny z Brna ,... tesiim 😀

jjana17
23. jún 2010

@maminakatka no izby neukazovali ale viem presne ako to tam je ,,uz som tam bola
no aj moja kamoska pred 2 tyzdnami rodila cisarskym ale mala spinal,,,,prve tri dni boli ze najhorsie,, v stredu jej to urobili, v nedelu uz mala malinku na izbe a v utorok uz boli doma
ja tu epiduralku chcem,,,,,

jjana17
23. jún 2010

@tadotami no ved to je to ze viem ze to nie je prechadzka ruzovym sadom, a ked je taka moznost tak ju chcem vyuzit

maminakatka
23. jún 2010

@jjana17 chapem ,mna asi caka cisarak ,lebo maly sa stale neotocil ....epi som sa pytala u nas sa neda ,ale povedala ze je to dobra vec ..ale ze aj negativa ...ale tak myslim ,ze epi je v pohodke 😀 dobre moja musim bezkat to masko robit 🙂 pa pa a pekny dnik prajem aj drobcekovi v brusku 🙂

jjana17
23. jún 2010

@maminakatka no mna nejako lame pustim film a idem si lahnut,,,,tak dobre navar a aj tebe pekny den, teda vam obom

dugyna
23. jún 2010

@jjana17 🙂 jani ja si myslim ze to kazda z nas ma take pocity 🙂

jjana17
23. jún 2010

@dugyna tak tak tie pocity su nrskutocne

hmla
23. jún 2010

ahojte,
je tu niekto ?🙂

dugyna
23. jún 2010

@jjana17 presne si to vystihla

elko69
23. jún 2010

@zuzumajko no veru to kazda mamicka nastavajuca sa boji toho tehotenstva ci vsetko bude prebiehat ako ma a sleduje sa viac ako inokedy..no ja som padla raz v zime n alade v 5 mesiaci asi a potom v kupelke sa mi smykla noha na dlazke a to bolo asi v 8 mesiaci uz...ale chvalabohu maly je v poriadku teda dufam a tie anginy veru iba cajom a zabalmi studenymi sa to riesilo a raz som dostala aj bioparox,to je lokalne antibiotikum do hrdla a potom este homeopatika som si kupila v lekarni...a ta dnesna prechadzka bola uplne super,mm mi zobral kocar a nechcel mi ho ani dat tak vozil on,ta foto co vznikla je len tak odfotena akoze vozim aj ja.. 😀

elko69
23. jún 2010

@dugyna viem i predstavit ale tak mas aspon isttu ze ked sa nevypyta sama v termine pojde von nedobrovolne ale aspon nebudete prenasat a ty sa strachovat co by sa jej mohlo stat alebo aj nie teda...no veru este si uzi posledne bezstarostne dni a noci 🙂 🙂 ale zase na druhej strane je to krasne mat drobca uz pri sebe..

mimi21mimi
23. jún 2010

zdravim baby 🙂
sa mi uvolnil pocitac, tak som prisla trochu pocitat si, co je tu popisane....

@elko69 ako dopadla prechadzka? 🙂 mame skoro rovnake kociky, ale vy mate vraj krajsie kolieska, lebo mate elektrony - to mi povedal mm. 😀

elko69
23. jún 2010

@mimi21mimi bolo to super aj premna aj pre maleho.. a dakuejem to vyberal mm tie kolieska :D ach ti chlapi,vsetci su rovnaky 😀 😀 😀 😀 😀

mimi21mimi
23. jún 2010

@elko69 aj tvoj je blazon do aut? 😀 a tie kolieska ste kupovali zvlast? Ked to neustriehnem, tak o chvilu budeme mat cez kocik zavodnicke pasy.

moniciak
23. jún 2010

@mimi21mimi to s tymi chlapmi mate pravdu vraj sa pokusa zohnat autosedacku a pritom nemame este ani postielku🙂 a male ma len niekolko mm🙂