icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

gali
30. aug 2010

@lenocka84 ahoj, leni.

@mimi21mimi

Dievcata stale 2v1, dalsia poradna v pondelok 6.9. nic excelentne sa zatial nechysta, jednoducho malej je dobre, teplucko, co si budeme? 😀
Lulu sa zatial neozvala, takze este tiez nic, slubila, ze ked porodi napise mi spravu, tak vam hned dam vediet. Ale myslim na nu.

lenocka84
30. aug 2010

@gali a mas sa? veci nakupene, vyprate a ozehlene?
my uz 3 krat menime oblecko, velkkosti
dnes som mu dala bundu ze 3-6m a je tesnaaaa 😅 ja som zvedava co bude nosit hlavne ze nova bunda

mirka7582
30. aug 2010

ahojte neviete mi poradit zapekama a ked idem na velku tak si myslim ze porodim 😠

chrenkovae
30. aug 2010

@gali ahoj ako si dopadla na poradni?

mirka12011
30. aug 2010

mame nieco nove o lulu hmmm

chrenkovae
30. aug 2010

no veru to by aj mna zaujimalo

riag
30. aug 2010

@mirka12011 ja si myslim,ze ju uz nechali v nemocke ked tu dnes nebola a rano isla na poradnu.....tak budeme cakat na news od Gali 😉

gali
30. aug 2010

@lenocka84 jasne vsetko pripravene uz davno. Pobalene, ozehlene, poukladane. Tak uz len cakam a cakam 😀 😀 😀 Som akurat pozerala, ze maly je uz vlastne riadne velky. Ako to rychlo ubehlo a uz ma 4 mesiace. 🙂 Zlatucky je.

@chrenkovae az moc dobre. Zatial sa nic velkolepe nechysta a nekona, tak cakame a cakame 😉 Mozno to pride v termine... 😀

gali
30. aug 2010

@riag jj, dievcata hned budem podavat spravy. Lulu si aj myslela, ze si ju tam asi nechaju. Nechcem jej vypisovat, lebo mozno uz aj rodi. Uvidime.

chrenkovae
30. aug 2010

@gali no bodaj by si mala pravdu aj ja už chcem nechcem prenašať to je strašne toto čakanie 🙂 Ako je na tom lulu nevieš nahodou?

mirka12011
30. aug 2010

@riag no mozno je uz aj mamina....

mirka12011
30. aug 2010

pisaô jej niekto sms? ci jej napisat co a ako...

chrenkovae
30. aug 2010

dufam že už to ma za sebou chudatko a že je všetko ok

gali
30. aug 2010

@chrenkovae veru neviem ako s Lulu. Neozvala sa, ale ked budem nieco vediet hned sa ozvem. Neboj, do 4. este vydrzis a mozno pojdes este predtym.

tinas89
30. aug 2010

@katka.mina Ahoj Katka aj ja sa pridavam

gali
30. aug 2010

@mirka12011 nepisala som jej SMS, lebo povedala, ze sa ozve a nechcem, ze ktovie ci uz nerodi alebo co. Hned ako bude po a bude moct napise mi. Tak to hodim sem do plena. 😉

lenocka84
30. aug 2010

@gali budeme mat dalsiu babulku do zoznamu kamosiek 😉
ano Patko je uz velky chlap, obcas sa cudujem kde je ten malicky chlapcek ktory sa mi narodil

mirka12011
30. aug 2010

@gali a ty ako? kedy sa pridas k nam maminam?

chrenkovae
30. aug 2010

@gali no hej netreba ju teraz rušiť uvidime.no dufam že to tak bude že toho 4 to pride strašne som zvedava na malinku hrozne sa tešim

mimi21mimi
30. aug 2010

@gali hmmm tak ono to moze prist ani nebudes vediet ako 😉 mne tiez povedali na poradni, ze mam cas a prislo to 😝

riag
30. aug 2010

@mirka12011
@gali Baby tak Lula pisala do fotoblogu...je v nemocke.

janefonda
30. aug 2010

@mirka7582 papaj slivky v akomkoľvek prevedení- sušené, kompót, čerstvé, veľa vlákniny, acidofilné mliečka... snáď ti to ustúpi 😉

mirka7582
30. aug 2010

@janefonda dakujem vyskusam vsetko teraz som si dala activiu tak som zvedava 🙂 dakujem za radu

louisiana
30. aug 2010

Ahojte! dnes som bola na ultrazvuku - budeme mat chlapceka 🙂

tadotami
30. aug 2010

@mimi21mimi ale prosim ta.poznam deti kojene a stale chore a deti ktore ani v porodke nekojili a su zdrave.no a tamaru pokial som kojila mala vsetky choroby sveta a ked sme jej dali bebu tak nic.kazde dieta je ine.

mimi21mimi
30. aug 2010

@tadotami Ja sa na to asi uz vykaslem, lebo len prsia stlacam a neodstriekam denne viac ako 20 ml posledne dni... a budem ignorovat okolie - s tymi radami a recami "musis toto, musis tamto".....

Ako sa maju decka? Lepsie im je uz?

mimi21mimi
30. aug 2010

@louisiana gratulujem.....

janefonda
30. aug 2010

@louisiana gratulujem! Tak už treba meno vyberať 😉

janefonda
30. aug 2010

@mimi21mimi nie je každému súdené kojiť, dôležité je aby si sa ty a maličká cítili dobre! Kašlať na okolie!

louisiana
30. aug 2010

mimi21mimi: dakujem 🙂

janefonda: dakujem, meno naozaj este nemame....treba porozmyslat.