Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
@alena24 hehehe presne viem o com hovoris, ja som napriklad prestala použivať aj parfum, lebo mi z neho bolo zle a avivaz do pradla?? no hotova pohroma 🙂 Teraz som na zaciatku piateho mesiaca a uz sa tesim, na ultrazvuk ze uvidim co to bude 🙂
@matulka616 ahoj ja so v 28 tyzdni a este vobec neviem co to bude,ale mam take tusenie ze dievcatko...mne vzdy prislo zle ked som vosla do kuchyne a citila som tam vsetko mozne
@kikinkka no ved preto sme to aj mi tak riesili cez net,je to ovela vyhodnejsie a mozes si porovnat aj ceny.....No ja idem zajtra na poradnu,tak dufam ze mi doktorka nepovie ze malej narastol pipik:O)))))Lebo dost veci mam ruzovych pre malicku....a kedy ides ty na poradnu???
ezisi sak tu uz pomaly nepoznam nikoho.dievcata ale nejako to tu zaspava.naaa sak my sme tu boli furt. 😀 rychlo sa polepsite. 😀
Caute babenky az teraz som sa dostala k PC.Takze robila som si testik - pozitivny a bola som u lekara a teho mi potvrdil 😀 straaasne sa tesime. Aj fotecku mi uz dal 😀
Ahojte kočky, tak som niekoľko týždňov prechádzala stránky na modrom koníku, niečo pozrela v témach o ovulke, niečo o problémoch z otehotnením, le bo po poslednom vyšetrení u gyndoša nebol veľmi optimistický.................. no a po všerajšku som zaparkovala tu 😀 😀 .
V utorok som si ani neviem prečo, spravila a test a bol pozitívny, tak som hneĎ zbehla na gyndu no a včera volala sestrička aby si so mnou dohodla prvé vyšetrenia.
Tak sa stráááášne teším.
@lennka001 Gratulujeeeem!!!! tak vitaj medzi nami tehotnymi,nech ste zdravucky a nech je vsetko tak ako ma byt.Drzim palceky!!!!!
@monulik0209 no ja idem na poradnu až 19 ale ona nerobí sono. To musím ísť k druhému doktorovy ale tam na pošle až v 30 týždni tak sa ešte načakám. No neboj sa určite ti nepovie že mu narástol pipík.xixi
caute prvorodicky pozeram a citam o vasich nevolnostiach,ja mozem roman z toho napisat 😀 som rada ze to mam za sebou 🙂 a od 5 mesiaca si uzivam tehulkovanie 😉 a hlavne to obdaruvanie kopancekov 🙂 aspon viem ze je zivucky...
nevolnosti som si uzila babky do konca tehulkovania....infuzie a pokoj na lozku som mala tak viem co je to rozpravat sa 20x denne zo zachodom.... 😖
@marketka3005 Ahoj, a preco este nevies?? Nebolo vidiet na ultrazvuku, alebo sa babo nechcelo ukazat 🙂 ?
@kikinkka aha,no ja mam diktorku a ta mi robi sono pri kazdej poradni,to dnesne dopadlo perfektne,mala je zdrava a nic jej nechyba......na buduci tyzden ma objednali na testy na cukrovku,uz si ich absolvovala????
@monulik0209 no viem že niektorý doktory majú ri sebe sono a je to lepšie. No hej absolvovala som už tehotenskú cukrovku a dopadlo to veľmi dobre. Všetko je v poriadku. Tak to som rada že malinká sa ti držká. a kolko meria?
@kikinkka no to veru neviem,ani ma nenapadlo sa opytat,taka som bola natesena,ze ju znova vidim na sone:O))) A ten test(cukrovku),to ti brali len krv???? alebo robili aj ine vysetrenia????
Ahojte babenky.....aj ja, aj ja, aj ja budem mamina!!!!!! Tak velmi sa tesim, 4 roky sme sa pokusali o babenko a konecne nam to vyslo, je to uplne super. Mali sme ultrazvuk a babenko vyzera uzasne......vsetkym vam drzim palceky a tesim sa s vami 🙂
Kočky, ako tak čítam, máte už pár mesiacov za sebou. Chcem sa opýtať, bolo vám tak divne už od samého začiatku? Ja som mala tento týždeň dostať MS, neprišli 😀 , dva dni mi bolo ako keby mali, bolelo ma brucho a kríže.
Ale teraz mám stále divný pocit v žalúdku, ako by ma stále niečo tlačilo. Nie je mi ani na zvracanie, ani mi nič nevadí. necitím to le nkeď ležím alebo spím. Je to normálne?
@marketka3005 nooo, to robilo aj moje, ukazovalo zadocek ale nic viac, asi to budu fesandy ked robia take drahoty 😉
@fleuerette ahoj, pozri si témy s mesiacom narodenia tvojho drobčeka a tam si môžeš písať spolu s babenkami, ktoré sú v rovnakom období tehu ako ty, napr. májovky 2011 a pod. 😀
@fleuerette ahojky ja do tejto témy ešte zatiaľ nepatrím, ale píšem lebo som na tom podobne ako ty. Mne to meška 4 deň, v bruchu mi brní, prsia ma bolia a občas aj kríže. na zvracanie mi tiež nie je ani pachy mi nevadia ani nič podobné a test? Dvakrát po sebe negatívny!!!! ☹
@mirka12011 neviem teplotu som nemerala akurát som skonštatovala, že asi sa už na to vykašlem, možno ráno skúsim zmerať a koľko by malo byť ak by som náhodou bola tehu: 37 a vyššie nie??? A čo výtok hmmm????
@marketka3005 preto som to povedala lebo aj ja mam ten pocit, dokonca som sa vela krat pristihla ze ked o babatku rozpravam, tak hovorim v zenskom rode 🙂 Nooo, bude sranda ked sa to potvrdi
@fleuerette A baby test si si robila?? Mna ako prve zacali boliet prsia, podobne ako pred menstuaciou ale dlhsie a vtedy som si urobila test a boli tam dve čiarocky 🙂 Nevolnosti som v tých dnoch nepocitovala, tie sa dostavili az neskor.
@pinkbaby22 zvysena teplota nad 37....a ked ta bolia prsia tak to moze byt priznak....a vytok budes mat pocas tehulkovania je to normalne....test ti nemusi nic ukazat ak je velmi skoro 😒
@mirka12011 príznak čoho?mám presne také bolesti ako pred ms s tým, že mi občas brní v bruchu a občas ako keby ma niečo tlačilo či čo? Výtok mám taký normálny by som povedala ja už neviem.....

Ahojte koceny....tak ja som vcera nevydrzala a dala som si hranolky a to ste mali vidiet....este dnes som stoho vracania rozhadzana.Ale inak,ked som jedla lahke jedla a pravidelne.Kazde 2 hodinky nieco.Nesmiem sa nechat vyhladovat inak mam pocit ze mi zaludok vybuchne.Pride na mna slabost na odpadnutie.Takze u mna plati,stale mat nieco po ruke do zaludka.Piskoty,ovocie,zelenina.Nic smazene.To je pre mna zaklad.Ale vcerajsia chut na hranolceky... 😠 uz nikdy viac....tak sa drzte babulky.