icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

garonka
27. sep 2009

gari ja ťa prídem kuk do nemocky ale len v prípade ak bude robiť dobra sestrička 😀

miroslava89
27. sep 2009

ved ja vidim ze ste tu viac ako tu nie ste😀ale to je dobre skoro stla ekd pridem tak na niekoho natrafim 😅

garonka
27. sep 2009

tak tak Mirka to musíš byť ako my dve s garickou na notebooku nalepena a adminka je z teba raz dva 😀

garicka
27. sep 2009

hej a keď nestačí koník pridá sa aj skype 😀 😀 😀

no ja s tebou počítam ako s návštevou 😉 a nielen v nemocke

miroslava89
27. sep 2009

ja nemozem tak casto ja makam😝.. musim pracovat skoro stale☹ aj ked zapnem notebook tak len riesim firemne veci...

garicka
27. sep 2009

mirka a fotečky zo svadby nemáte? som zvedavá ako si vyzerala 😵

garonka
27. sep 2009

no gabi jasne, že ja rada prikvitnem i ku vááááááááááám 😀 😀 😀 😀 na kavu Caro 😀 😀 😀 😀 😝

hehehehe a niekedy skype je lepšie nie? 😀

garicka
27. sep 2009

sú tam lepšie ikonky xixixi 😀 😀 😀

tak ja idem po sprchu a potom so škodoradosťou na superstar 😝

miroslava89
27. sep 2009

ja sa na fotecky zo svadby nepozeram este som ich sama nevidela.. nemam akosi psychickych sil na ne pozriet 😔

garonka
27. sep 2009

joj zas nas opušťaš? 😔

miroslava89
27. sep 2009

gabika ja by som vas rada zasla pozriet ked bude casu.. co dufam ze bude ked bude casu zajdem pozriet🙂

a neopustaj nas.. sme lepsie nez superstar😀

garonka
27. sep 2009

Mirka Gabi je závisla i na koníkovi a na superstááááááááááár a miluje Haberu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miroslava89
27. sep 2009

to som nevedela ze ma taku tajnu lasku😀 sa nepriznala 😀

som skor myslela ze tolko sedi doma tak jej chyba pohlad na "mlade masko"😅😀

garonka
27. sep 2009

jasneeeeeeee Mirka to bolo dobreeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 už je asi v sprche lebo na skype nereaguje 😀 😀 😀 musí byť vifintena pred Haberom 😀 😀 😀

garonka
27. sep 2009

vraj Habera je už mesiac dedo, fiha mlady dedko je 😀

jespera
27. sep 2009

Ahojte Tehulky,
som v 26 tt - na zaciatku, a mam na vas takuto otazocku - pozeram ze niektore ste tu s podobnymi tt. Kde citite pohyby babatka - ja stale na jednom mieste - pod pupkom napravo, stale len tam. Je to v poriadku?
Ako to mate vy? D.

miroslava89
27. sep 2009

ona ked uvidi ako ju ohovarame tak nam da😀...si mysli ze ju uvidi?😀. podla mna je az prilis namysleny na to aby si vsimal pekne zeny😀..

garonka
27. sep 2009

ale nieeeeeeeee Gabi je kopa srandy 😀 😀 😀 😀 a my ohovareme v dobrom 😀 😀 😀

garonka
27. sep 2009

jespera ahoj ja zatiaľ citiím len mierne pohyby nie intenzívne, take nepravidelne ale mame tu tehuľky čo už maju viac týždňov za sebou a akurat jedna ušla ale príde je v 28tt 😉

miroslava89
27. sep 2009

v dobrom😀..keby len tu prisla😀 teraz😀chcela by som vediet jej nazor😀..

garicka
27. sep 2009

jespera môj je stála na ľavej strane a na močovom mechúri 😀 a veľmi zriedka pôjde na pravú stranu. vraj je to podľa toho z ktorého vaječníka si ovulovala, a nie je to nič zlé, neboj sa 😉

miroslava89
27. sep 2009

jespera skus pohladat temu pohyby babetka😉

garicka
27. sep 2009

no baby, tak vy takto na mňa??? no tak to žiadna nemocka nebude, lebo keď budem mimo 10 dní..... tak ani nechcem vedieť čo tu popíšete 😀 😀 😀 😀 a habera vyzerá celkom dobre.... teraz aj lepšie jak keď bol mladý... počujte my musím spraviť v KE stretko 😉

inak dali ste mi teraz ja sa tu z vás rehocem as ma števo vyháňa od telky.... 😀

garicka
27. sep 2009

joj baby tak som sa teraz rehotala na superstar že ma tak zapichalo v podbrušku až som sa zľakla 😲

garonka
27. sep 2009

noooooooooooooo my ťa máme radi vieš? 😀 😀 😀 😀 treba urobiť naladu keď sa tiskaš do špitálu 😀

miroslava89
27. sep 2009

gabika😀... cakala som co bude ked sa objavis😀.. a my sme dobrucke:_Dnemozeme zato ze ty tak rada haberu😀..

a neboj nie si jedina kto ma z tohto tu srandu😀

garonka
27. sep 2009

babuľky moje idem s havom vonku tak prikvitnem jak prídem a ak vas tu nenajdem tak dostanete po riti 😀 😀 😀

zazalienka
27. sep 2009

ahojte tehule🙂)

garicka
27. sep 2009

baby ja zomriem od smiechu z tých speváckych výkonov 😀 😀 😀 😀 😀 to je riadna teroristická zbraň

luci tak choď a nebuď dlho lebo po riti dostaneš ty...

miroslava89
27. sep 2009

garonka mne mozes nalozit 5a 20uz teraz😀..ja uz napoly spim😀.. cize mna tu uz nenajdes...