icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

vefi89
19. nov 2009

tak to ti je, ked len 6 kil. Ja uz sa s tym ani zdoverovat radsej nebudem.
Chvalaboohu u mojho dr. nikdy nikto nie je a ked je, tak len biely, lebo mam lekara v zavode a tam bars kto nesmie 😀 😀

hladna som na mraky a nemam ani chuju, ani cestovinu, ani chlieb, hlavne ze 1 euro v penazenke. ma je.ne do vecera cakat, aby som sa mohla nazrat 🙄 😨

vefi89
19. nov 2009

Natalka, aj odo mna Ahoj 😉

garonka
19. nov 2009

vefi napchaj do seba jablka 😀 😀 😀 😀 ja som včera natrepala do seba ovocnu misu banany, mandarínky, hrozno a kiwi a rano ma tak prehnalo že až, no nikdy na hladny žaludok ovocie 😀 😀 😀 😀

ty maš aspoň jedno euro ja len centy, lebo 100 € mame odložene na kočík a tie nemôžem rozbiť 😎 to by ma mamina obesila 😀

vefi89
19. nov 2009

Garonka, nemam ani tie jablka. Vsetko sme pozrali. Len chuda dieta moje. Manzelove deti som poslala vcera za materou, nech aspon oni maju co do ust

a kam idete ten kociar??a to ten, co si mi posielala link?

vefi89
19. nov 2009

ale dnes si asi pojdem zdriemnut poobede, aby som zabula na papu 😀

garonka
19. nov 2009

nie len kukneme druhy 😀 😀 😀 a ak sa mi nebude pozdavať tak asi objedname ten tako čo som ti poslala link 😕 ale až po ultrazvuku budem objednavať aby som si bola ista, že maly huncut je oki 😉

bože nejak ma ťaha do spania a to mi treba navariť 😠 včera drahy od svokry šlohol kuracie labky 😀 tak rozmyšľam ako ich urobiť aby boli najchutnejšie lebo najbližšie dni budeme jesť len ryžu a zemiaky žiadne mäso 😕

natalia777
19. nov 2009

No tak my sme velmi chceli vediet co cakame ale na sk nam povedali ze chlapcek v 18 tyzdni a o 2 tyzdne na to v uk ze dievcatko 😀 tak nevieme no.... dalsi ultrazvuk sa v uk uz nerobi iba ak su problemy a to my chvalabohu nemame..... takze bude prekvapenie 😀

zazalienka
19. nov 2009

ahojte, no garonka tak si sa bála tej sladkej vody..

garonka
19. nov 2009

fuha Natali i mne povedali v 18tt na morfologickom utz že chlapec už sme si aj zvykli že to bude chlapec ale zažijem šok ak to bude baba 😀 no tak som zvedava ake prekvapenie nas čaka 😀

dlho žiješ v Anglicku?

garonka
19. nov 2009

zazi čaukooooooooooo,

bala ako čert kríža 😀 a mi to chutilo 😀 len to pichnutie do prsta bolo nepríjemne ale čas mi zbehol raz dva lebo som vyhaňala ciganov von z čakarne, prídu s jednou do poradne i piati 😠

garonka
19. nov 2009

vyvetram vonku hava a hneď som tu 😉

natalia777
19. nov 2009

no my sme tu uz 5 rokov ale na dalsi rok pred letom sa stahujeme spat na sk 🙂 konecne 🙂 no vidis my sme obidvaja zazili ten sok ked nam povedali, ze baba.... hlavne moj manzelik 😀 no tesili sme sa na chlapceka ale co to bude to to bude len nech je zdravucke 😀

vefi89
19. nov 2009

Zazalienka, uz ti je lepsie?

zazalienka
19. nov 2009

vefi ani moc nie, kašlem jak tuberák stále..

vefi89
19. nov 2009

a nakoniec si podlahla antibiotikam??

garonka
19. nov 2009

som tuuuuuuuuuuuuuuu 😀

Natali jasne aby bolo zdravučke a krasnučke ale ten šok? my našho volame v brušku Tobiás a ak to bude baba tak sa drahy smeje že Tobinka 😀 a ake meno mate vybrate?

garonka
19. nov 2009

zazi a ani nič prírodne na kašeľ ti nezabera?

garonka
19. nov 2009

baby neviete čo to je skratka BWR? dnes mi na to brala krvičku vefiiiiiiiiiiiiii ty si lekarka poraď !!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

zazalienka
19. nov 2009

úresne, nakoniec beriem antibiotika, lebo už nebolo pomoci..

garonka
19. nov 2009

joj už viem čo to je to je vyšetrenie na syfilis 😕

natalia777
19. nov 2009

no tak bol to fakt sok lebo uz za tie dva tyzdne sme sa stihli nastavit na chlapceka a zrazu prekvapko 😀 ale mam pocit, ze to bude dievcatko, no ja uz fakt neviem 😅 ale volame ju v brusku dievcenskym menom Chiarka 😵
tak to bude potom opat sok ak to nakoniec bude chlapec 😀

garonka
19. nov 2009

zazi aspoň ti troška pomôžu, ja som z antibiotikov stale mala vytoky, liezlo mi to na nervy 😠

garonka
19. nov 2009

Natali

krasne meno 😉 sa mi pači aj Jasmina ale to by na mňa cela rodina čumakovala keby som take meno dala, v rodine si potrpia na original slovenske mena 😠 a mne sa pačia viac take nezvyčajne

maš už komplet vybavičku? ja ešte nie len par veci ale postieľka s matracom a supravou do postieľky musela byť ako prva 😀

natalia777
19. nov 2009

zazalienka ja som v 27 tyzdni mala chripku a brala som lieky pre tehotne na chripku a anginu relenza ☹ ale potom som sa fakt citila dobre a ake antibiotika beries ty? mne lekar povedal, ze niekedy je dobre zobrat lieky ako nechat trapit telo s chorobou, hlavne ked si tehotna 🙂

garonka
19. nov 2009

a dobre je i chorobam predísť 🙂 ja pijem actimel preventívne každý deň no zatim sa držíme ale niekedy sa to neda, človek nachyta všetko možne, tak ako ja dnes som skoro všetkych ciganov vyhodila z čakarne, fuj normalne som sa bala ešte i kľučku chytiť do ruky

garonka
19. nov 2009

baby idem uvariť polievočku potom prikvitnem 😉

vefi

dze ši uceklaaaaaaaaaaaaaaa? potajomky si ušla čooooooooooo?

natalia777
19. nov 2009

No to je pekne meno 🙂 u nas bola dohoda, pre dievcatko vybera manzelik a pre chlapceka ja ale to co som mala vybrate uz asi nedam takze nemam ziadne 😀 u nas v rodine kazdi caka ze to bude zahranicne meno 😀 kedze sme v anglicku ale prilis zahranicne sme nechceli..... a ak by si mala dievcatko ake by si dala teda meno???

garonka
19. nov 2009

Natali nam sa pači Klaudia a mne aj Jasmina no to meno by som nemohla dať lebo drahy sníva o Klaudike 🙂

vefi89
19. nov 2009

garonka, to je bozer-wassermanova reakcia alebo ako, te je na syfilis

idem si zakurit

natalia777
19. nov 2009

No tak ho maj v rezerve 😀 vybavicku uz postupne mame celu ale chyba nam este zopar drobnosti, este setrime na ten monitor dychu, ktory je ale dost drahy.... kolko vychadza na sk? a kedy kupujes kociarik garonka? my uz mame straaaaaaaaaaasne dlho 😀 a inac odkial si? ja som original z presova