icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

mirka12011
7. dec 2009

babky chcem sa Vas spytat mam napisane v tehot.knizke poslednu vetu pri ultrazvuku: Choriom pr.st.pr.hrana akoze co to znamena?

garonka
7. dec 2009

Mata a aky mate vybraty? ja som menila stale dookola kym sme nekupili ten čo mame v albume presne taky istý len naš musím odfotiť a šupnuť sem 😎

garicka
7. dec 2009

kukuk... 😉

mata1001
7. dec 2009

garonka tak to ti presne nepoviem,nazov neviem.mm vie ale spi /je po nocnej/
ale taky podobny jak tvoj.len ja neviem preco ale zda sa mi maly.ja by som mala rodit v auguste a v tu zimu este dobre lebo malinke babenko bude a leto nasledujuce tiez v pohode ale co zima /2011/?uz mu bude tesny

vejula
7. dec 2009

mirka tak to neviem čo to je...ale keby to bolo niečo vážne doki ti určite povie
Garonkáááá mnááám aj ja chcem tarhonu s maskom. Booože pizza je len také východisko z nudze... Ale asi už aj idem volať, lebo to nevydržím.

garonka
7. dec 2009

Mata na živo je veľkyyyyyyyy ma priestrannu vaničku a aj fusak tam plava 😀 😀 😀 😀 moja neterka do toho kočíka nahadzala kopu babik a vozila ich po chodbe 😀

mata1001
7. dec 2009

a tvoj je trojkombinacia?to znamena-vanicka, sportovy a ...

garonka
7. dec 2009

veji ja zas by som si pizzu dala a so 4 druhmi syra mňam 😝

mata1001
7. dec 2009

baby prestante tu o jedle lebo idem zase jest.robite tu chute s pizzou 😀 😀 😀 😀

garonka
7. dec 2009

Mata ano je to trojkombinacia a stal nas 330 € je pri ňom aj taška, plaštenka a teta nam dala zadara aj sieťku proti hmyzu

mata1001
7. dec 2009

ale co je ta 3 vec?vajicko?

garonka
7. dec 2009

jasneeeeeeeeeeeee je tam vajíčko, športova časť a vanička 🙂 a kolesa mame paradne nafukovacie a ani kočík nepočuť 😵

vejula
7. dec 2009

kočky chlpáči je už živší, sa už nahráva, tak s ním idem cik, kým je mu dobre a hned som tu... A snád už aj s pizzou 😀 😀 😀

mirka12011
7. dec 2009

no len keby ta pizza dosla za minutu a ne hodinu 😒

mata1001
7. dec 2009

vyzeram jek blbec ale nevedela som co k tomu patri. a vy ho uz mate domka?

garonka
7. dec 2009

ja zatim umyjem riad lebo môj drahy sa baví s telefonom ako male decko 😠

garonka
7. dec 2009

Matka v pohode no mame ho konečne doma inač mal byť po vianociach a vo štvrtok volali, že si mame pre neho prísť tak stojí v izbičke len drahy ho stale okukuje tak som ho prikryla 😀

garonka
7. dec 2009

a nam raz pizzu doniesli za rekordnych 20 min to ešte bola pekelne horuca 😀

lenocka84
7. dec 2009

ahojte kocky
ako sa mate?

ja som az teraz nasla cas na pc
blby den
a zajtra detto

mirka12011
7. dec 2009

hmm tak ja vzdy cakam minimalne hodinu 😢

mata1001
7. dec 2009

teraz ste mi spravili chut na pizzu.no DAKUJEM 😀 😀 😀

garonka aj ja uz chcem byt v stadiu ked budeme mat kocik doma... 😒

garonka
7. dec 2009

Leni ahoj a prečo si mala blby deň? si veľa vybavovačiek mala?

garonka
7. dec 2009

Matka neboj budeš a zbehne to čím skôr, no ja som ho nechcela doma lebo svokrovci hučali že skoro kupujeme vybavičku že to stačí ako sa narodí tak sme ten kočík aj trocha z truchu kupili nech si uvedomia, že babo z pôrodnice príde domov a nema nič? veď zakladne veci treba tak či tak

mirka12011
7. dec 2009

mati ten cas pride, ale ja som na rade skor 😉 leni ta co sa stalo? tesis sa na zajtra na 3D?

garonka
7. dec 2009

Mirka my sme už aj dve hodiny čakali na pizzu lebo mlady panko zabludil a nechceli sme ju lebo bola taka studena ani jesť by sa nedala

mirka12011
7. dec 2009

to je blbost po porode kupovat kociar ved na neho sa caka isty cas a co dovtedy ako budeme fungovat?

mirka12011
7. dec 2009

a dostali ste ju gratis?

garonka
7. dec 2009

no Mirka presne tak len môj svokor je staromodny ale kočík schvalil keď ho videl 😀

dal nam ju zadara kedže bludil a bola studena len drahy vymyšľal nech ju berie naspäť ja som nedovolila lebo hladna som už bola ako vlk zohriala som v mikrovlnke a hotovo 😀

mata1001
7. dec 2009

garonka mas pravdu,nejake zakladne veci treba.ale mozno to svokrovci nemysleli v zlom.

mirka a nepredbiehaj sa!!!!
alebo mozes.... 😀 😀 😀 😀

garonka
7. dec 2009

baby idem zjesť tu tarhoňu s mäskom mňam mňam mňam 😀