Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
18. dec 2009aj ja len ma chyta riadna nadcha ani som dnes skoro celu noc nespala 😞(včera bola na monitore srdiečka a poradni potom v meste darčeky dokupiť tak som asi tam tak prechladla 😞(vidim že aj ty čakaš dievčatko už to mame zapar sa tešiš čo:-))
0
to teda je 🙂 budem na teba mysliet kazdy rok, ze mas prave narodky 😉
som citala, ze ste zle spali tuto noc. ja odkedy mam vychadzky, spim ako babatko. viem, ze nemozes von, ale co keby ta aspon trosku doma vyvetrali? schovaj sa pod perinu a nech ti niekto otvori okno dokoran aspon na 5 minut, mohlo by to pomoct 😉
som citala, ze ste zle spali tuto noc. ja odkedy mam vychadzky, spim ako babatko. viem, ze nemozes von, ale co keby ta aspon trosku doma vyvetrali? schovaj sa pod perinu a nech ti niekto otvori okno dokoran aspon na 5 minut, mohlo by to pomoct 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli