icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

lulu4
31. dec 2009

No tak to je potom ina rec, tak si to poznala skratka... To ja keby pridem k Vam alebo ku Garonke tak amen keby ste na mna takymito slovami prehovorili 😀 😀

garonka
31. dec 2009

lulu zdravííííííím kde si sa nam tulala cely deň?
sranda tu bola poriadna ako sme tu miešali narečia 😀
ako silvestruješ?

vefi89
31. dec 2009

Garonka, už si u maminy?

lulu4
31. dec 2009

Ahoj Garooonka este tak na rychlo lebo drahy ma zozerie je uz nervozny a ja som doumyvala riady a ideme uz k tym znamym travit silvestra, potom napisem ako bolo.. a dnes som aj papkala konecne... sme si robili spagetky s morca dellou... ale od rana ked idem na malu ma to tam stipe a svrbi... tak som zase nieco lapila ale nechapem ako ten moj organizmus je uzasny... esteze som mala doma taky gel actigel ten mozu aj tehulky a ten ma to kysle Ph ako ma mat posva tak uvidim ci zaberie...

vefi89
31. dec 2009

Lulu, no budeš ty mať pekné tehulkovanie 😅

garonka
31. dec 2009

vefi

ešte nieeeeeeeeee, moja mama nema net 😀
ešte sme doma, drahy sa sprchoval dostal vynadane lebo v kupeľni si saunu urobil a mne je z toho tepla blbo, tak vyrazíme za pol hodku
a ty maš draheho doma?

lulu

kup si aj canesten krem ten zabera, si si podraždila vnutro tym že furt chodievaš na cik cik 🙂

garonka
31. dec 2009

babce tak vysuším vlasky, nachystam hava, aj šampaňo 😀 a hajde na valal 😀 😀 😀 😀

ak prídem domov napíšem a o pol noci budem na vas všetky myslieť

užite si vstup do noveho roka bude to krasny rok 2010 budeme maminkami 🙂 🙂 🙂 🙂

mám vás radaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵

vefi89
31. dec 2009

Hej, drahý je doma, čoto sme poriadili spolu a teraz ešte garáž riadi 😀 ale dnes konečne zmizol autogen, tak mám dušičku na pľaci, lebo som sa ho bála ako smrti 😅

vefi89
31. dec 2009

Garonka, si to užiteeeee...a nezabudni potom, aby každý vybozkával aj Tobinka 🙂 krásny, šťastný a hlavne úspešný a zdravý vám prajeme 🙂

vefi89
31. dec 2009

Hojnosť vína,
hojnosť chleba,
a po smrci:
fuk do neba!

garonka
31. dec 2009

vefiiiiiiiiiii ty srandistka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata1001
31. dec 2009

STASTNY NOVY ROK BABULKY!!! a vsetkym nam prajem krasne,zdrave deticky a lahke porody 🙂 🙂 🙂

garonka
1. jan 2010

guľky mame tu novy roooooooook tak čo nam prinesie? len a len zdrave babätka 😵 😵 😵 😵

garonka
1. jan 2010

čo ešte všetky hajate? ????????? 🙂

vefi89
1. jan 2010

Garonka ahooooj 😉

garonka
1. jan 2010

vefi čaukooooooooooo ani ty nespíš?

vefi89
1. jan 2010

už nie. akosi som sa o pol ôsmej zobudila...kávu mám vypitú, a teraz rozmýšľam, že pôjdem asi kuknúť dnes maminu 😀 a vyžrať jej koláče 😀

garonka
1. jan 2010

ako ste silvestrovali? ja v celku oki, len na maminom gauči som si nevedela najsť miesto na sedenie kvôli brušku 🙄 furt som sa mrvila, a tak ma rozbolela lonova kosť ah jaj, pred dvanastou sme si pripili detskym šampaňom cherry 😀 a hajde vonku kuk na ohňostroje, a tak domov 🙂

vefi89
1. jan 2010

mňa krpatý večer tak týral 😒 sa dáko prehadzoval a neviem kde mi zatlačil, alebo ľahol, ale nenormálne ma začal bolieť mechúr 😲

vefi89
1. jan 2010

Ja som pozerala mafstory, potom sme si otvorili vinčo, vybehli von, potriasli ruukami so švagrovcami, potom som išla hava ukľudňovať, bol chudák vytrasený ako drozdova riť 😀 a o druhej sme išli hajať 😀

garonka
1. jan 2010

vefi ja som teraz ladovala do seba žltkove rezy 😅 a včera čo všetko možne som pojedla, vôbec som sa nekontrolovala, chlebíčky, očka, kolače a zapijala bublinkovou vodou, ale som si povedala veď to iba raz si dovolím 😅
mne sa Tobi nejako hmyri ale po polnoci ako som zaľahla som myslela, že z brucha vyletí von na 5 sekund mi brucho tak triaslo až som nechapala 😅

garonka
1. jan 2010

vefi naš maly mops silvestra prespal 😀 stratil sluch tak mal vyhodu, že v kľude hajal v košíku a že bol dobry mu mama narezala syr 😀 ale vonku ten huňaty pes štekal ako o dušu

vefi89
1. jan 2010

Ale však sa treba sem tam aj riadne natlačiť 😀 😀 ja som ešte o jednej robila chlebíky 😀 😀
môj Dilinko chuák sa bál z búdy vyjsť. asi som ho nemala nechať vonku. ale keď sme ho vymojkali, tak už bolo dobre, znova začal aj šťekať 😀

vefi89
1. jan 2010

a my sme dali hafanovi tlačenku včera a paštik 😀

garonka
1. jan 2010

vefi ja som si ani žaludok necitíla 😝
mama prerevala cely silvester, furt smutna bola, drahy zaspaval, a v telke silvestrovsky program na prd, tak som so synovcom hrala hru na PC som bola poľovník 😀 super hra 😀

garonka
1. jan 2010

mops dostal syr a furt mu bolo malo, tak chrapal ako bejby a po polnoci okolo jednej sme ho budili, že ideme domov, on ani vstavať nechcel tak ho drahy na rukach niesol do auta, ako hrešil, že 13kg psa ma prekladať 😀 😀

vefi89
1. jan 2010

no mali ste potom krásne sviatky 😀 😀 a ja ich tak neznášam. stále iba nuda a nuda 😅 aj teraz netuším, čo budem robiť 😠 a aj tak si myslím, že čím ďalej, tým viac idú sviatky do pozadia. Už sa netešíme toľko z týchto vecí a myslím, že skôr či neskôr pôjd do záhuby

vefi89
1. jan 2010

buďte radi, že máte takého malého hava. tú našu kobylu by nikto nezdvihol 😀 😀 náš má cez 60 kg, a keď skočí, tak ja padám 😀 😀 😀 a 13 kilo to nie je veľa, veď toľko bude mať bábo v roku?? 😀 😀

garonka
1. jan 2010

ja neznašam celkovo silvestra a potom novy rok len cely deň zas budem nervozna čo budeme robiť, tak ako vravíš nuda, nuda, v telke nič normalne, vonku sa nedá ísť lebo je vlhko, prší 😠

šak toto čo bude môj stary robiť ak dvihne 13kg babo, vraj sa ešte uvidí 😀 😀 😀

nejak som hladna a nemame ani rožky a dnes všetko zavrete, do kelu, tak zladujem zas len kolače 😲

vefi89
1. jan 2010

ja si sravím každou chvíľou puding hada. 😀