Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
12. jan 2010mnaaam, ja som robila vcera cosi podobne, take rozteky z kysnuteho cesta plnene sunkou, syrom, klobaskou, do tych sunkovych som dala aj pretlak rajcinovy s korenim, mnam x-)
0
rogi pokiaľ sedím je to oki ale akonahle ľahnem zle sa mi vstava a tie stie ma štvu ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Leniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no hura už je z Teba pani x-) x-) x-) x-) ako bolo na svadbičke? budu aj fotky? aka si bola krasna?
Leniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no hura už je z Teba pani x-) x-) x-) x-) ako bolo na svadbičke? budu aj fotky? aka si bola krasna?
lubka diky za super tip 😉 😉 😉 😉
rogi no hej hlavne, že babo rastie no ja sa idem ošaliť ak sa kuknem na brucho preboha že tie ryhy sa mi museli urobiť a ja som tak chcela krasne hladke bruško 8-(
ja ležím v spalni mame taky mäkko tvrdy matrac ak si ľahnem poriadna priehlbina podomnou 😃 a takisto mam domaci žeriav no dnes sa vyguľam len sama, a vstavam z boku aby som nenapínala bruško :-p
rogi no hej hlavne, že babo rastie no ja sa idem ošaliť ak sa kuknem na brucho preboha že tie ryhy sa mi museli urobiť a ja som tak chcela krasne hladke bruško 8-(
ja ležím v spalni mame taky mäkko tvrdy matrac ak si ľahnem poriadna priehlbina podomnou 😃 a takisto mam domaci žeriav no dnes sa vyguľam len sama, a vstavam z boku aby som nenapínala bruško :-p
my sme chceli najprv z ikey postielku, ale tam maju len svetlu verziu a tu nechcem. vcera som objednavala z netu jednu, dnes mi pisali, ze v tej farbe, ktoru som chcela, ju nemaju, takze nic. no a dnes som skusila cechy, tak uvidime, co mi pride mailom a ci nase babo bude mat kde spat... matrac je na ceste a postielka nikde :-S
rogi nebojaj to stihnete, a akej farby si chcela postieľku? a matrac si kupovala aky? my mame kokos-molitan-kokos
dam si mrkvovu polievku kvôli pečeni musím jesť take voloviny :-o
leni do kancelarie a vy dve 😃 😃 😃 😃 juj to ste mali super svadbu a s bruškom si to zvladla? nebolo ti zle?
baby idem si dať ja polievku a ak prííííííídem nech sa koník zas spojadzni x-)
dam si mrkvovu polievku kvôli pečeni musím jesť take voloviny :-o
leni do kancelarie a vy dve 😃 😃 😃 😃 juj to ste mali super svadbu a s bruškom si to zvladla? nebolo ti zle?
baby idem si dať ja polievku a ak prííííííídem nech sa koník zas spojadzni x-)
ja by som chcela nejaku tmavu. celu spalnu mame v ceresni, ale postielku ceresnovu som este nevidela. bleda sa nam do izby nehodi, tak som chcela taku nejaku tmavsiu. toto je zatial posledny pokus... http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/detske-posty...
matrac mame kokos-molitan-pohanka
mnaaam mrkvova polievka, dala by som si. dobru chut, gari 😉
matrac mame kokos-molitan-pohanka
mnaaam mrkvova polievka, dala by som si. dobru chut, gari 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli