Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
lubi, tak to mi je ľúto 😢
miri, keď si prezlečieš, tak príď aj ku mne, ja už prezliekam týždeň 😀
lusy a nebuď už taká leniváááá, veď tvoj muž neni žena v domácnosti 😀 😀 😀 😀 😀
zazalienkaaaaaaaaa
v januarovkach som čítala nejaka baba dala info, a narodil sa dnes doobeda
lubi, tak to aby si ho teraz poriadne podporovala. ale je to veľmi smutné, že sa vnúčika nedožila 😒
dneeees??? tak to je super, že už to má za sebou. a normálne, či sekcia?? či by som chcela vedieť priveľa?
vefi jo sekciou už včera ju brali na príjem a dnes sa jej bobašek narodil, a myslím že mala celkovu narkozu
a aj Vierka porodila dievčatkoooooo 😉
lubi, myslela som to, že tvoj mužík bude zrejme zronený a bude potrebovať dodať veeeľa sily
jejejej tak konecne viem ze aj vierka uz ma potom
tak gratulujem
baby mne je blbo trosku vas opustim
ahoj vefi 😀 celkom dobre nam to ide, aj ked sme prekonali prvu noc s bolavym bruskom 😔
ach jaj 😕 ale takých nocí ešte bude asi veľa
a už si sa naučila čo ako?? a v noci sa ti dobre spáva? 😀
no uz ano aj celkom mala v noci nespinkala od deviatej a zaspala az o pol tretej rano 😅 a to som uz volala do spitalu ze co mam robit 😖
garonka caf blizi sa vam to dievky blizi 😀 tesite sa
natali, ja sa hrooooozne teším, už aj keby som hneď letela do nemocnice, že mu hlavička trčí, by som brala 😀 😀 😀
spánok o ničom...tak aj preto sa teším, že mi konečne kŕče prejdu. dnes sme boli s drahým od pol tretej, do štvrtej hore. ja som revala ako decko a on mi chudáčik nohy šúchal, aby to už prešlo.47 minút mi nechcel te kŕč prejsť 🙄

aka zuzka?