Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
mati joj pudingom som asi každeho navnadila že jo? 😀
ja ho nadobro už jesť nemôžeeeeeeeeeeeem lebo som sa ho skoro prejedla 😀
ahojte ja som akurat dojedla palacinky s jahodkami a slahackou🙂 a mozem sa vam venovat
mirka no dakujeme za chute si zlata 😀 😀 😀 😀
garonka ja som zjedla vcera pazravo pizzu a isla von... 😝 😝 😝
mata😀 nie je zaco 😀 ...s radostou aj nabuduce..
ale mne tie moje chute niekedy lezu poriadne na nervy... staci ze niekde uvidim obrazok nejakeho jedla a uz ho musim mat inak ma porazi 😅
mirka. si moj clovek 😀 co sa suchne v telke v reklame alebo v nejakom filme, nedajboze ukazu aj obrazok, aj ja musim take papat 😀 😀 😀
minule tu niekto spominal bublaninu ci babovku, tak uz mam aj ja 😀
lenocka si sa nehnevala?
caute baby garonka len mna si zatial nenakazila tym pudingom...ja nemam az taku chut na sladke 😉
mirka ahoj pocuj na to pohlavie sa treba objednat?a kde to robia?das mi prosim info?zvazujeme to s drahym 😉
inak kukam dobry film so stalonom
rogerka a to som si myslela ze som jedina sama taka🙂 😅 😀 ale ja zato nemozem to vsetko malinka😅😀.. aspon sa mam nakoho vyhovarat
mirka o 9vecer si dam len rozok a to uz v posteli so zatvorenymi ocami.ja by som uz aj spala ale co z toho ked moje dieta este nie...treba jest...
flam a bolest coho je prec?
http://www.maderna.sk/detska-izbicka/baldachyno...
zienky mimo temu kustik otazka😅..ale zlty alebo ruzovy??😅
mata😀 jaby som na rozku nevydrzala😝
rogerka😀.. ale tak niekedy v minulosti so mnou telka ani nepohla a teraz stale len jem a jem..
mirka to ja vecer uz len na rozkoch.odkedy som tehu tak pekaren dobre na mne zaraba,ved ja zjem strasne vela rozkov 😀 😀 😀 😀 bez nich by som asi neprezila...rozky mnam.aj teraz jem pusty rozok...
mirka..halo myslim miroslava89 kde si bola na tom zisteni pohalvia?ci sa tam objednava atd..blizsie info..rozmyslame s drahym ze aj mi pojedeme.
flamen to som rada ..mne pomohlo este ked som si hladkala brusko 😉
dugyna prepac nevsimla som si ta😅..a netusila ze som ze si pisala mne.. a mne pohlavie zistili cca v 18 tyzdni ked som bola na amniocenteze..
mata😀.. my kedze zijeme v taliansku ja musim mat kazdy den cestoviny... ja rozky ani enpametam kedy som videla.. ale kazdfa tehulka ma specificke chute🙂..a mimochodom dobru chut k rozku
rogerka planujeme premalovat.. len este netusime ako...
mata aj mne sa pacia obidve ale neviem sa rozhodnut..
ja by som do bielej izby asi ruzovu, ked uz mas 100% istotu, ze to bude baba. ale aj zlta sa mi paci, my mame zlte hniezdo do postielky 😉
jaj sory mirka..diky rogerka 😉 uz si to motam
no my sme dali izbicku vymalovat bledomodro-zelenkavo ttravickovu 😉
rogi a nevies ake ma lucy cely nick chcem jej naspisat IP
Dugy, zistuju to v genetone. Musis sa objednat a oni ti zoberu krv.
http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html

nie nie prijali ju za svoju a kamosky na zivot a na smrt 😀
no labrador nie je taky malinky hiihi