icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

janinna11
26. jan 2010

baby prave mi volali z gyndy, ze vysledky su hotove a mam zapal, neviem aky, nic viac mi sestricka nepovedala, iba ze tam mam recept a mam si ist pren, som hotova, co teraz, mali ste to niektora?? Mozem brat antibiotika??? ☹ ☹

vefi89
26. jan 2010

lusy, to je priestrannosť pošvy podľa všetkého....ja mám napísané hrdlo na dva prsty 😀 😀 😀
ja som musela na chrbte, práve kvôli tým vzťahom 🙄

jóóóój rogi, teším veľmo 😀

vefi89
26. jan 2010

no ale zasa ide ten kôň krásne 😖 😠

garonka
26. jan 2010

jani zapal v krvi či v moči? nebojaj nestresuj len pekne choď pre receptík a ti sestrička povie viac ok? len kľud kľud 😉

vefi aha už som v obraze to zato pchal tie ruky do mňa a vrtal sa ako len mohol 😀

garonka
26. jan 2010

tomu koňovi čo je? došiel mu benzín, či nema dosť sena a cukru? kurnik šopa 😠

garonka
26. jan 2010

no už mi ide normalne to sa najprv musím vyzuriť a tak to jede 😀

vefi89
26. jan 2010

hej aj mne to robila 😀 😀 😀 a bolo to veeeľmi príjemné 😀 😀 😀 taká sadistická sviňa tá doktorka 😵

rogerka
26. jan 2010

jani, doki ti nepredpise nic, co by mohlo ublizit tebe alebo babu 😉

mne to tu tiez nejako zamrza, asi je hladny 😀

vefi89
26. jan 2010

garonka a aké fajné drogy to mám....mi po nich býva zle....ani nie zle, ale malátna som po nich 😅

janinna11
26. jan 2010

Kocky myslite na mna, idem dnes z prace skor, musim ist dnes po ten recept, co najskor asi zacat brat lieky je najlepsie. Ale strasne sa bojim!!

Myslite na mna, pa.

garonka
26. jan 2010

jani nebojaj a držíme prstíky a daj vedieť čo a ako jo?

vefi to ti je z nich ťažko? no to asi zato ich maš aby si stale chrapala 😀

garonka
26. jan 2010

rogi ja som koňovi hodila kus sena 😀

vefi89
26. jan 2010

aj to je možné 😀 😀 ale podstivo oddychujem.....dnes mi príde svokra spálňu povysávať a kúpelku umyť 😀 😀 😀 😀 😀

rogerka
26. jan 2010

baby co mam robit? nic sa mi nechce, ale straaaasne sa nudim. vcera ma vecer chytil osial zehlenia, tak som sa bavkala do jednej 😀

rogerka
26. jan 2010

ups, cokolada padla za vlast 😅

vefi89
26. jan 2010

no pekne, ja už ani neviem ako žehlička vyzerá 😀 😀 😀
ja vás zasa opustím, idem ľahnúť, dáko začal krpec vyskakovať

papapapapapapapapapapapapapapa 😀

garonka
26. jan 2010

vefi no svokra sa bude činiť 😀
môj drahy včera povysaval umyl podlahy ale rano prídem do kuchyne, stoličky na stole a kvety tiež no zabudol dať dolu ale hlavne že o desiatej utekal do postele aby hral na notebooku hry 😀

rogi radšej nuda ako kopa práce nie? 😀

rogerka
26. jan 2010

vefi, odpocivaj a na zehlicku nekukaj 😀

rogerka
26. jan 2010

no tak to ano 😀 uz by som nevladala v robote, neviem si to ani predstavit 😕

garonka
26. jan 2010

vefi relaxuuuuuuuuuuuuuuj jo? 😵

rogerka
26. jan 2010

co mam dnes varit? vobec netusim, co bude moj drahy vecerat 😅

garonka
26. jan 2010

rogi i ja rozmyšľam nad jedlom no ja si mam zas vybrať čo chcem na večeru a neviem neviem čo 😒

ten koň zas ide pomaly 😠

mirka12011
26. jan 2010

hih nie garonka u nas to tak nezistuju asi 😀 alebo chceli zistit presne neviem ti povedat ☹
boze clovak sa ide umyt a uz nestiha citat

rogerka
26. jan 2010

ja som hladna ☹ uz som zjedla cokoladu na varenie, bublaninu, nejake cukriky... ale na nic poriadne nemam chut, len same somariny. asi si dam rozky s pastekou 🙂 alebo pukance 😀 uz som presladena
zemiakove placky by som si dala na veceru, ale v piatok pride sesterka z usa a rozkazala si bryndzove halusky, tak sa mi nechce struhat zemiaky 2x do tyzdna 😅

mirka12011
26. jan 2010

garonka citala som ze urologicky caj pocas tehu sa neodporuca no mna uz asi....ta kazdy daco ine povie a co mam teraz pit? vraj brusnicov.dzus to brusnice si akoze ribezle?

rogerka
26. jan 2010

miri, brusnice su take cervene akoby bobulky, daju sa kupit aj susene. a ked ti tvoja doki povedala, ze urologicky mas pit, tak sa asi moze...

mirka12011
26. jan 2010

no ja neviem kazdy inak hovori jeden ze sa neodporuca v tehu pit, dalsi ze pi ta nech sa dohodnu 😀
no tak ribezle :D hih aha tak to su asi boruvky 😝
babky co sa nedocitam co sa stalo mirke a vefi? normalne trosku sa nevenujem a uz niesom v obraze...

rogerka
26. jan 2010

ne boruvky, brusinky alebo brusnice, boruvky su zasa daco ine, take fialove 😀 kto sa v tom ma vyznat...

mirka12011
26. jan 2010

mna z toho picne ja budem pytat brusnicovu stavu 😀

rogerka
26. jan 2010

drzim prsty 😉