Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
29. jan 2010Ano, neodolala som 😃
0
Ja som sa rozplakala, ked som zistila, ze som tehotna, to bol taky plac zmiesane pocity, proste aj stastie, aj zodpovednost ci to zvladnem..a teraz som taka placliva ked vidim nieco smutne v telke napriklad..ale ja som bola aj pred tym taka citlivejsia, ze hocijaky romanticky film ma zlozil :-N
no to aj ja tak ,,,,ked som sa dozvedela ze som tehotna tak som bola prekvapena , lebo sme sa snazili a ked sme to uz vzdali ze to nechame tak a nebudem na to mysliet tak to prislo, tak som tomu nevedela uverit, ale strasne som plakavala a ked mi byvalo zle a taka beznadej vsetko sa mi hnusilo tak v tedy a naposledy na silvestra, ked som videla ako si drahy robi chlebiky, lebo ja som nezniesla ziadnu vonu,,,,
Jani, aj my sme sa snazili dlho, 11 mesiacov a ked sme si povedali, ze mame cas, tak to zrazu prislo 🙂 tak som mala trochu zmiesane pocity...ale teraz som uz len stastna, aj ked mi je casto zle...aj ked sa na seba nemozem kuknut do zrkadla...co by som neurobila pre svoje dievcatko... 🙂
Tremonti, ano, vieme to od 10 tt, geneton ponuka take testy z krvi, na zaklade dna to vedia zistit od 8 tt 😉
Tremonti, ano, vieme to od 10 tt, geneton ponuka take testy z krvi, na zaklade dna to vedia zistit od 8 tt 😉
Tremonti, www.geneton.sk
A jani, nie som zvyknuta na vyrazky, stale chodim vracat, cela som biela..hovori sa, ze dievca ti zoberie krasu...vies, ja som modelka a zalezi mi na sebe... :-|
A jani, nie som zvyknuta na vyrazky, stale chodim vracat, cela som biela..hovori sa, ze dievca ti zoberie krasu...vies, ja som modelka a zalezi mi na sebe... :-|
ahojte tehulky,
tak konecne som sa prihlasila aj ja, uz dva tyydne Vas citam a prezivam vsetko s Vami, radosti i starosti 🙂
prebrusila som sa vsetkymi stranami, tak uz viem vsetko o mirke, garonke, veji atd.....vela z Vas uz porodilo a nas to len caka 😉
dufam, ze ma zoberiete medzi seba, lebo sice este chodim do roboty, ale od polovice februara asi pojdem na PN-ku a neviem si predstavit len lezat a nic nerobit.... 🙂
tak konecne som sa prihlasila aj ja, uz dva tyydne Vas citam a prezivam vsetko s Vami, radosti i starosti 🙂
prebrusila som sa vsetkymi stranami, tak uz viem vsetko o mirke, garonke, veji atd.....vela z Vas uz porodilo a nas to len caka 😉
dufam, ze ma zoberiete medzi seba, lebo sice este chodim do roboty, ale od polovice februara asi pojdem na PN-ku a neviem si predstavit len lezat a nic nerobit.... 🙂
ahojte baby,
lulu - podarilo sa papanie? ja som dnes nic nevarila a uz ocakavam muza, ze ma zoberie vyvencit a hlavne niekam najest!
lucy - ja mam tolko vyrazok na tvari a chrbte ze nechapem - hadam to bude baba 😃
janinna - ja som kupila 2 pary ponozticiek, zatial som na viac nemala "odvahu" :-p
miska - vitaj v "klube"
vcera som zacala prevenciu proti striam - v teme "strie" jedna baba pisala ako sa masirovala a ma ciste brusko - tak skusam a vkladam do toho nadej 😃 sice neviem si chytit nejaku koznu riasu, ale si tak akoby stipkam kozu a dufam, ze to napinanie a prekrvenie tomu pomoze predist...a ked nie, tak som sa mylila! 😃
lulu - podarilo sa papanie? ja som dnes nic nevarila a uz ocakavam muza, ze ma zoberie vyvencit a hlavne niekam najest!
lucy - ja mam tolko vyrazok na tvari a chrbte ze nechapem - hadam to bude baba 😃
janinna - ja som kupila 2 pary ponozticiek, zatial som na viac nemala "odvahu" :-p
miska - vitaj v "klube"
vcera som zacala prevenciu proti striam - v teme "strie" jedna baba pisala ako sa masirovala a ma ciste brusko - tak skusam a vkladam do toho nadej 😃 sice neviem si chytit nejaku koznu riasu, ale si tak akoby stipkam kozu a dufam, ze to napinanie a prekrvenie tomu pomoze predist...a ked nie, tak som sa mylila! 😃
inak ja som pred tehu mala cistu plet, a potom sa mi vyhadzal chrbat takymi potnickami, muz mi to musel masirovat takou rukavicou nech to na svadbe nevidno 😃 a strie zatial nemam na brusku klop klop a to som sa len nedavno zacala kremovat nejakym elastinom.
za to som velmi pribrala, lebo mi nebyvalo zle a od prveho dna mi zacalo neuveritelne chutit
🙂
za to som velmi pribrala, lebo mi nebyvalo zle a od prveho dna mi zacalo neuveritelne chutit
🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli