Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
tak baby , ale treba priznat, ze na svoj vek vyzera dost dobre...Lulu praca hotova?
no ved zdenka je mladá šťanda, myslím že študentka VŠMU... Asi si myslela niekoho iného jane... Ved zdenka je mladšia odomna a myslím že ja vyzerám mladšie 😀 😀 😀
Ahojte gulky, tak som tu na skok! Doteraz som citala, co vsetko ste stihli prebrat, hmm, inak bajza vyzera fakt dobre... 😝
ale ja myslim teraz studenkovu , a vy zasa Zdenku rysavku 😀 tehu demencia na mna zaposobila 😀
Viete co som sa dnes dozvedela?? Ze sesterka je tehotna(to som uz tusila), ale to hlavne je, ze ma predbezny termin na 29.august a ja na 31. august, resp. 1. sept., chapete?? Budeme tehulkovat spolu ii ked na dialku, strasne sa tesim s nou, lebo dlho nemohla otehotniet a ma uz 33, o chvilu 34, tak som strasneee radaa, ale o mne este rodinka nevie, ale myslim, ze nieco uz tusi, minimlane mamina, tak uz sa tesim neskutocne na vikend, ako im to poviem dievcata 🙂
Vejula, ved presne aj ja, lebo Milanko je taky na suchy -suchy, takych beha vela po vonku, ale Bajza ma charizmu... je to nieco ine, nieco z neho vyzaruje... 😝
No a taky trtko s prepacenim jak Kubko, takeho som zial mala... takze taky ma vobec nepritahuju 😀 uz...
heh tak aj mne sa paci Bajza z Panelaku 🙂
Jane: mam dve strany do Panelaku som viacej nestihla...
jeeej jani tak to je super, ja by som tiež rada s niekom v mojej blízkosti tehulkovala, ešte že mám Vás 😉
Jáááj kordiak, mno tak on nieje moc môj typ... Asi je všeobecne pekný, ale mna teda nejako nezaujal ničím extra...
Barta hra Milanka Kordiaka, je to muz Zuzany v skutocnosti 🙂neviem ci manzel, ale partner urcite 🙂
Barta je len partner Zuzany, byvaju o par vchodov dalej ako my, a napr. Sajfa je nas sused, ma dvere oproti nam 😀 😀 takze mi to tu mame take vesele 🙂
Ze kocky je to super, hoci budem asi castejsie tu s vami, ale musim aj sesterke povedat o koniku, nech sa zaregistruje a bude tu s nami, ona je tiez daleko odo mna, ako cela rodinka a ako aj drahy ☹ ☹ , ale behom 2 mesiacov najneskor by som uz chcela byt s milacikom, ale od rodiny budem i tak cca 250 km, ale lepsie ako teraz 700km.... Hmm, co uz , ked neprsi..aspon kvapka... 😒
no Kordiak chodí s tou Engie, nie????
jani tak máme podobné typy. Hej Bajza má iskru, aspon podla mna...
jani ty si mala takého ako je Kubko???? 😀 😀 😀 To mohla byť celkom sranda... 😝
Janka: tak to uz bude lepsie, ja mam tiez rodicov a starych rodicov od seba cca 170 km.... ale byvame skratka v Bratislave a tu aj ostaneme, tu mame bytik, drahy je Bratislavcan rodeny
janina: ani nie len byvame v centre a tam byva vela tychto hercov lebo to maju blizko do prace 🙂
Ja teda ba vobec nepoznam baby, bola som tah cca 5x dokopy a aj to najma kvoli diplomovke pred par rokmi, cize z hlavnej stanice na prirodovedecku a to je asi tak vsetko 🙂 sorry, nic v zlom, ale ja nase hlavne mesto akosi nemusim, byvat by som tam asi nechcela, hoci urcite to ma svoje vyhody, snivam o dedinke 🙂) coby som tiez niekedy nebola povedala, ze budem tuzit po zivote na dedinke s lesom za domom 🙂
jaj dobre kočky tak som sa dobre odreagovala pri vás 😉 A dnes ma ešte čakaju štyri otázky sa naučiť. Takže musím isť... Dobruuu nocku 🙂
janefonda waw tak to uz je slusna materska veru 🙂)
lulu no zdenka vedie veru spavat s otcom aj synom...hmmmmmmmmm zadrbala bych muza keby spaval so synovu frajerku... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
veji: Kordiak - Barta chodi s Engie ale len v serialy, v skutocnosti je jeho partnerkou Hena Mickovicova, ta co hrala Zuzanu Bajzovu a maju spolu dcerku Ester

lulu tak ty začni ospevovať niekoho napr toho Bajzu alebo neviem kto ti tam pride celkom sexi, nech má tiež na koho žiarliť 😉 Ja by som to určite riešila tak 😀 Vždy aj ked začne mm provokovať tak zo srandy tak pokračujem a potom hned prestane 🙂