Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
10. feb 2010gari a tobi ako pocuva? nechce ist uz von?
0
ale kde uz mame 6kg na sebe ale timka pribera na svoj tt idealne ako povedal doktor tak nieje co riesit hihi
gari tak to si idealne pribrala a vefi kde mas tie kila ved mas brusko na 10kg ta ti to do mihalnic islo?
Ani ja somtaky kufrik nedostala, aj ked videla som ho v ambulancii u dokiny, ale asi ho dostavaju iba vyvolene ]-( alebo ho dava az ked mamicky u nej koncia a zacinaju chodit uz do nemocky...
ja som sa dnes odvazila a mam 60kg, pred dvoma tydnami som mala 61kg nechapem, papam pravidelne a pestro. To znamena ze som pribrala tak 2-3 kg od zaciatku tehu...kedze som mala 58 pred otehotnenim.
nastastie mala naposledy mala spravnu velkost a teraz ideme v 30tt na ultrazvuk , tak nam ju ujo doktor zasa pekne premeria a odvazi 🙂
ja som sa dnes odvazila a mam 60kg, pred dvoma tydnami som mala 61kg nechapem, papam pravidelne a pestro. To znamena ze som pribrala tak 2-3 kg od zaciatku tehu...kedze som mala 58 pred otehotnenim.
nastastie mala naposledy mala spravnu velkost a teraz ideme v 30tt na ultrazvuk , tak nam ju ujo doktor zasa pekne premeria a odvazi 🙂
ale baby sak sa pytam ved pozeram ze co za olej to ti radsej ten cumel tam mali dat hihi ked len zvorku ti tam dali
Začni písať odpoveď...

Odošli