icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

zazalienka
28. júl 2009

ahoj, aspon trosku lepsie ako rano.. zato ja som mala tlak asi 300/200.. ako som predpokladala, z Tatier nebude nic.. ozvala sa ex, vraj mala je chora, nebola s nou este u lekara, ale urcite ma zapal spojiviek, herpes, nevidi, silna nadcha a musi byt zavreta doma.. ja som myslela ze od jedu aj potratim.. vyrevala som sa a zacala som mysliet na malinke, ze mu nesmiem ublizit stresom..

miroslava89
28. júl 2009

ja idem spinkat som unavena velmi uz 😔 😀

dobru noc🙂

garonka
28. júl 2009

jaj no tu do našej temy, písala som okolo 12.47 🙂 na teba lezie tehotenská unava 😀

garonka
28. júl 2009

Mirka

dobru nockuuuuuuuuuuuuu

zazalienka
28. júl 2009

ahoj Mirka, dobru noc babatkam..

garonka
28. júl 2009

čo? malej je tak zle? a ona snou nešla k lekarovi? chuďa mala, nadcha je neprijemna a herpes ani nevravím, ozaj nestresuj, malinke musí byť v pohode 😉 mne sa to ľahko hovorí nie? ale pospala som si , drahy navaril ale nevydarili sa mu halušky s kapustou no nič mne chutili i tak 🙂
tráva pokosena?

zazalienka
28. júl 2009

nie, okno som umyla, ale travu sme nesli kosit, lebo napisala panicka prvu SMS a skoro ma slak trafil.. odvtedy sa nerozpravame.. dva roky som ustupovala, dva roky som chodila po kanaloch aby som sa nestretla s malou, lebo inak by ju moj muz uz nevidel.. dva roky zivota.. a toto je dalsia kuleha. vcera bola mala na kupalisku, dnes s nou matka mohla ist na pohotovost, ale nesla.. naco.. staci zajtra nasadit lieky.. vie ze mame zaplatenu dovolenku.. toto je dalsi z mnohych podrazov.. zajtra vybehneme za malej lekarom a uvidime co je vo veci..

garonka
28. júl 2009

no tak to je poriadna sila i mňa by porazilo, je veľmi nezodpovedna voči malej, a to akoby naschval, mala s ňou rychle bežať na pohotovosť aby bola v poriadku a nie odkladať, len choďte k tomu lekárovi nech povie čo je vo veci, je mi malej ľuto u vas by sa mala omnoho lepšie.

zazalienka
28. júl 2009

ved ja to viem.. ale proste na matku uzasnu neplati ziadny urad, nic.. samozrejme ze ju k nam da choru s podmienkou, ze budeme 16 dni zatvoreni doma.. ked si vybavi OCR, bude s nou ona doma, ale manzel nema narok na nahradny termin.. v ziadnom pripade, iba podla rozsudku.. takze smola.. ale ja ked sa naseriem, tak v nedelu odidem do Tatier sama.. ja sa potrebujem dat dohromady lebo inak skolabujem..

garonka
28. júl 2009

no tak to ti verím , mne pripada akoby vam organizovala a riadila všetko, zabila by som ju 😒 a malej neprospievaju tie jej naťahovačky, len dávaj na seba pozor nieže si pokaziš naladu, babenko vycití, že niečo nieje v poriadku, a najhoršie je že dovolenku mate zariadenu to akoby naschval sa to muselo pokaziť.

zazalienka
28. júl 2009

pred mesiacom som len tak povedala: aj tak si myslim ze z dovolenky nic nebude, Veronika bude mat minimalne sarlach alebo cierny kasel.. pripadne zapal pluc.. len aby sme mali pokazeny vylet.. pritom sa tak tesila.. a my s nou.. moj muz hovoril ze urcite to vyjde, hadam by mamicka nieco nevymyslela.. a je to tu.. tak ja neviem co budeme robit.. inak ona je chora.. som Ti pisala ze na socialke, kam nas sla poosierat, tam jej odporucili vysetrenie u psychologa.. musim zistit ci tam uz bola..

snazilkant
28. júl 2009

ahojte dievcata tak ja som akurat prisla z vonku bola som si posediet s kamoskou na pizzi hmm fajna bola , aj mojito 🙂

garonka
28. júl 2009

no nebola určite a psycholog by ju dal do laty, chuďa mala a tak sa tešila, a to ako zakon schvalnosti, človek sa raduje a nakoniec nič z toho, zistite u lekára že čo a ako, a malu by jej mama mala dať čím skôr do poriadku, veď to nieje sranda.

snažilka

ahoooj, mňam pizza a aku si si dala? ja som chrapala 3 hodinky, nealkoholicke mojito 😀

zazalienka
28. júl 2009

vies co, povedala som si ze pre mna je prvorade moje dieta.. so svojou dcerou a exmanzelkou nech si urobi poriadok moj muz.. ale moje babatko si budem chranit a branit aby sa mu nic nestalo.. aj za cenu ze pojdem sama na dovolenku.. aspon vypnem a budem mat svaty pokoj.. je mi to uz jedno.. aj tak na tom nic nezmenim.. ex ma podmienku ze s malou bude 24 hodin denne iba moj manzel, ja iba v jeho pritomnosti, tak im tam aspon nebudem chybat.. a prekazat.. uziju si jeden druheho.. pre mna je podstatne babatko.. moje prve a asi aj jedine..

garonka
28. júl 2009

neboj moja, uf mate to veľmi veľmi ťažke, i keď je to zložite myslieť len na seba a babenko keď je tu aj mužova dcera, ktorá nemôže za to že jej mama nevie čo so sebou, ale zas ty sa nesmieš preťažiť, a byť nervozna, pre nas su dôležité naše stvorenia v brušku, ja som si dnes povedala, koniec so všetkym aj svokru som vypustila z hlavy, lebo jej začalo akosi preskakovať, a v rodine mame toľko problémov, že som všetko zahodila bokom, a ani ma nerozhodilo to že naša švagrinka si za naše peniaze išla vyvaľovať šunky k vode.

snazilkant
28. júl 2009

pizzu sme si dali quatro formaggi + cerstve paradaky. samozrejme ze mojito bolo nealkoholicke.
joj bojkam sa na zajtra k dr. ☹
snad bude vsetko ok

zazalienka
28. júl 2009

všade je niečo a každá s niečím bojujeme.. bohužiaľ.. no ale naozaj najpodstatnejšie je malinké bábulo, a to si chráňme.. niekto nemá ani to... bohužiaľ..

garonka
28. júl 2009

mňam 4 druhy syra ja tu pizzu zbožňujem , my si ju furt objednavame z Palerma a oni sa už ani na meno nepytaju vedia že sme to my 😀 😀 😀 😀 tak zajtra pizzu objednam, mňam mňam
budem ti držať prstíky, neboj ja som sa bala ako male dieťa a dopadla som hrozne ☹ a tlak mam teraz normalny nerozumiem tomu.

snazilkant
28. júl 2009

zazalienka
ako citam tvojho muza ex je poriadna... to ma radost ked vam robi napriek?
mam pocit, ze vam zavidi, a urcite nieje v poriadku

garonka
28. júl 2009

zazi

maš pravdu, su ženy ktore nemôžu mať deti, a veľmi by chceli, moja znama je 10 rokov vydatá a obaja su neplodní bože, a ona ma veľmi rada deti, pracuje v škôlke. Môj drahy bol v šoku keď som mu od lekárky poslala sms, že ma posiela do nemocky, furt ma utešuje, že ma tam doki nenecha ale ja mam tušenie, že hej, a je mi to jedno, len chcem byť v poriadku, lebo doktor vravel, že je to nebezpečne a môžem potratiť, a na UTZ malé smiešne sa vrtelo, na fotke je troška rozmazane. 🙂

zazalienka
28. júl 2009

xixi aj moje sa stále vrtí, musel ho trošku pošťuchať aby mu odmeral šiju.. tak musel skúsiť cez brucho.. a podarilo sa.. ja naozaj vždy plačem keď som tam a vidím a počujem.. že tam je a že sa má dobre..
snažilka.. ona sa po rozvode vyjdarila (rozviedli sa pretože sa kur.ila kade-tade) , že on je taký chudák, že ona mu bude musieť aj babu nájsť aby sa ho zbavila .. a hľa.. našiel si mňa, vzali sme sa a čakáme bábo.. to ona nemôže prežiť, že sa nepriplazil naspäť.. niekoľkokrát mu dala na vedomie že nechce aby sa stretával s dcérou a urobí pre to hocičo..

garonka
28. júl 2009

a ja som len dnes zistila, čo bude s malinkym, som 5 týždnňov čakala, kym sa dozviem či je OK, a keď povedala, jej mame pohyby, a srdiečko bije pravidelne som sa rozplakala, a s poľutovaním mi vraví, že krásne narastlo, vrtí sa no len ten tlak, tak som zvedava vo štvrtok.

garonka
28. júl 2009

a drahy si robi srandu že maly chrustik je ako DJ Tiesto 😀

snazilkant
28. júl 2009

zazi

tak to je fakt chore, ale vobec sa nad nou nevzrusuj, hoci viem ze to mas tazke, no aby to neuskodilo tebe alebo babätku. a ked si nevazila svojho muza tak koho si bude? a ked sa kur.ila tak vazi si vobec seba? to by si sa jej mohla opytat!

zazalienka
28. júl 2009

to je na dlho.. ja myslim ze je chora.. psychicky.. a tam nezmozeme nic.. absolutne.. len zachovat pokoj a nehadat sa.. co sa niekedy neda.. ona si vazi len samu seba, a svojho partnera a ostatni jej mame vyliezt... doslovne nam to napisala..

garonka
28. júl 2009

babuľky moje idem hajať, zajtra sem prikvitnem 😉

snažilka a daj nam vedieť ako si dopadla

zazi

budeš tu i zajtra? hoci aj večer alebo cez deň

zazalienka
28. júl 2009

cez deň asi nie, ráno ide môj manžel na krv, idem s ním a potom po úradoch.. a v práci.. ale večer som tu.. dúfam že už v lepšej nálade.. tak krásne sny..

garonka
28. júl 2009

tak sa na teba teším, aj tebe krásne sničky 😉

snazilkant
28. júl 2009

urcite dam vediet ako zajtra dopadnem

zazalienka
28. júl 2009

tak to som aj ja zvedava.. ja idem 11.8. na poradnu, asi na triple.. a v septembri uvidim co to je.. nemozem sa dockat..