Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
Ja tiez tak pracovne... na poslednu chvilu dokoncujem zdravotky a danove priznania 🙂
Vcera sme boli na 4D ultrazvuku. Budeme mat dievcatko. :-N i ked som myslela, ze to bude chlapecek najskor. Fotky mam v albume 🙂
Vcera sme boli na 4D ultrazvuku. Budeme mat dievcatko. :-N i ked som myslela, ze to bude chlapecek najskor. Fotky mam v albume 🙂
dakujem 🙂
Lenocka tiez tak na poslednu chvilu s tym danovym? Ja sa snazim dokoncit kamoske zdravotku, ale niekde mam chybu a netusim kde.....
Najradsej by som dnes nerobila az do poobednajsieho treningu nic... vonku je zamracene, tak by som spaalaaaa 🙂
Lenocka tiez tak na poslednu chvilu s tym danovym? Ja sa snazim dokoncit kamoske zdravotku, ale niekde mam chybu a netusim kde.....
Najradsej by som dnes nerobila az do poobednajsieho treningu nic... vonku je zamracene, tak by som spaalaaaa 🙂
Lenocka, kamaratke dal vsetky papiere byvaly zamestnavatel vcera.... dva mesiace ich ziadala, dva tyzdne nedvihal telefon a vcera sa konecne uracil.... na takych ludi nemam slov.
Vejula, dakujem... je to cely ocko, ale nevadi 🙂 Snazila som sa najst na nej aj nieco so seba, ale nejako to neslo... 😃
Vejula, dakujem... je to cely ocko, ale nevadi 🙂 Snazila som sa najst na nej aj nieco so seba, ale nejako to neslo... 😃
Ja som stale tu... ale rodina mi nalozila sedem plnych igelitiek detskych veci, pretoze v rodine mame same baby... ze nech s tym nieco urobim... tak sa snazim... len ja to neviem ani pekne poskladat 😃
čo s nimi.. a ty ako? sa ti to nebezpečne blíži 😉 nemáš skúsenosť s postrekmi hmyzu na prevádzkach? založila som aj novú tému, ale kým mi niekto zareaguje :-| robili nám dnes na predajni postrek proti hmyzu, kancel síce vynechali, ale zdržujem sa trochu aj na predajni a okrem toho sa to vzduchom môže rozšíriť aj do kanclu a neviem či to nemôže uškodiť?? tvrdili, že je neškodný, ale i tak sa trošku bojím
barby tak s tým ti bohužial neporadím, vôbec neviem či to môže uškodiť, zrejme nie, ale istá tým niesom, tak radšej sa spýtaj aj svojho dokiho, ja a pýtam dokiho uplne na všetko pre istotu... Mu zavolaj alebo napíš maila 😉
no mne sa to blíéži každým dnom, vo štvrtok idem zahajiť velké upratovanie, nech malého trošku popženiem 😃
no mne sa to blíéži každým dnom, vo štvrtok idem zahajiť velké upratovanie, nech malého trošku popženiem 😃
barbyes som našla na koniku už podobnu tzemu, tu je link, tak si prečítaj čo tam kočky píšu 😉
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/postrek-byt...
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/postrek-byt...
Ahojte vsetky nastavajuce maminky.Aj mna vsade a vzdy picha alebop boli a hned mam paranoje ze ci je vsetko ok,ale to si myslim,ze je uplne normalne.No nie? 🙂
Ahojte aj ja som prvy krat tehu a som v 11tt a taktiez mam strach so vsetkeho.
ahojte babule kde ste zdrhli?
ahoj tinkarisko vitaj medzi nami
ano je to asi normalne kazda buduca mamina sa boji o svoje babo....
ahoj tinkarisko vitaj medzi nami
ano je to asi normalne kazda buduca mamina sa boji o svoje babo....
ahojte 🙂
Tinka no vitaj, uzivaj si tehu, je to krasne obdobie v zivote kazdej zienky x-) A je jasne, ze mas strach, len to s nim neprehanaj 😉
Mirka ako sa dnes mas? Ja som dovarila, mame kuracivyvar, kedze sme obaja s mm nachladnuti :-| a kuriatko s tarhonou mnam! x-) Takze sa mam zasa s cim napchavat 😃
Tinka no vitaj, uzivaj si tehu, je to krasne obdobie v zivote kazdej zienky x-) A je jasne, ze mas strach, len to s nim neprehanaj 😉
Mirka ako sa dnes mas? Ja som dovarila, mame kuracivyvar, kedze sme obaja s mm nachladnuti :-| a kuriatko s tarhonou mnam! x-) Takze sa mam zasa s cim napchavat 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
ako sa mate?
mne sa dnes nic tak strasne nechce ze az
uvidime ako to dopadne