Riziková poradňa v nemocnici

veriaca
11. mar 2014

čauko, neporadí mi tu nejaká mudr.?
považujem sa za rizikovú, vek aj ťažkosti a predošlý pôrod ...teraz skrátený krčok v 20.týždni a moja gynekologička ma stále nikam neposiela...nechcem nič zanedbať-neviete či sa tam dá len tak prísť?
dík

mikys1
11. mar 2014

mňa odoslala dr. v 6 mesiaci , ale pýtala sa ma aj skôr či nechcem nechcela som lebo som vedela ako to skončí , mám vysoký krvný tlak a do 6 mesiaca som ho mala docela v pohode , a akonáhle som prišla do nemocnice na rizikovú poradňu hneď ma dali ležať a v 31 týždni sa malá narodila .No ona aj prestala priberať teraz je s nej krásna 10r. slečna 😉

hanelka1
11. mar 2014

chod na pohotovost a povedz ake mas tazkosti, mozno si ta tam nechaju a potom sa budes pytat do rizikovej poradne, alebo uplne jednoducho (to by som ja urobila)povedz svojej Mudr. ze mas obavy a ze by si rada isla do rizikovej poradne,ze ked ta neposle a nieco sa stane tak ju budes brat na zodpovednost. trosku ju mozno postras, zvycajne to funguje.inak je to divne,mne trochu tvrdlo brusko a skratil sa mi krcok a uz ma moja hnala do nemocnice ale nesla som, lezala som doma.no skus, uvidis.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre