icon

Rozdiely medzi tehotenstvom s dievčatami a chlapcami

22. aug 2025

Ahojte Chcem sa spýtať žien ktoré boli tehotné
V ktorej časti cyklu otehotneli aké mali tehotenstvo ..rozdiely medzi tehotenstvom s dievčatami a chlapcami

marhulka13
22. aug 2025

@anonym_autor mam aj dievča aj chlapca, cyklus neviem, ale tehotenstva identické.

pe_mi
22. aug 2025

@anonym_autor cyklus neviem,nič som nikdy nepočítala
Deti sa nam podarili v prvom mesiaci hneď ,ako sme si povedali,že chceme (sme ten šťastnejší pár)
Syn tehotenstvo nevoľnosti hrozne do konca 5 mesiaca ,potom úplna pohoda
Dcéra tehotenstvo bez nevoľnosti, ale veľké tvrdnutie brucha som mala až do konca

zuzanaete
22. aug 2025

Kazda zena otehotnie v rovnakej faze cyklu a to cez ovulaciu.

anonym_3ad769
22. aug 2025

@anonym_autor absolutne neviem, kedy som otehotnela. A ano, mala som sice rozdielne tehotenstva, ale to mala aj moja mama, co mala dve dievcata.

anonym_491e26
22. aug 2025

kedy som otehotnela nemám ani potuchy - deti sme neplánovali, ale naša antik. bola asi dosť mizerná. alebo manž. to dosť zle ovládal . 😉

syn - hrozné nevolnosti pomerne dlho, priberanie veľmi pomalé - za 6 m 1 kg, potom 15 kg, celkovo ok, otrasná kvalita vlasov
dievčatá - žiadne nevolnosti, priberanie od začiatku, ale ku koncu takmer žiadne, brucho pri každej veľmi malinké, super kvalita vlasov,

veľmi podobné to mala aj moja mama. takže asi genetika.

kiki68
22. aug 2025

Kazde tehu ine, chlapec lepsie, horsie v niecom, dievca horsie, aj koniec bol tazsi skrz autoimunitne problemy. Ale to mohla byt nahoda

kiki68
22. aug 2025
@anonym_491e26

kedy som otehotnela nemám ani potuchy - deti sme neplánovali, ale naša antik. bola asi dosť mizerná. alebo manž. to dosť zle ovládal . 😉

syn - hrozné nevolnosti pomerne dlho, priberanie veľmi pomalé - za 6 m 1 kg, potom 15 kg, celkovo ok, otrasná kvalita vlasov
dievčatá - žiadne nevolnosti, priberanie od začiatku, ale ku koncu takmer žiadne, brucho pri každej veľmi malinké, super kvalita vlasov,

veľmi podobné to mala aj moja mama. takže asi genetika.

@anonym_491e26 no mne dcera uplne vzala krasu, vlasy ako po chemo, pri chlapcovi nadhera… to je loteria 😂

anonym_1fcb8c
22. aug 2025

Prvý syn, zle asi do 6 týždňa, 2 syn zle do 3 mesiaca, 3 dcéra zle do 4.mesiaca..pri všetkých tehotenstva ch krásna pevná pleť a vlasy..

luciferka93
22. aug 2025

Otehotnela som ani neviem kedy, chceli sme a podarilo sa... Prvý syn prvý trimester úplne ukážkový bez toho aby mi bolo zle ale problémy so zlcnikom, cukrovka, testy zle... Pekná pleť, super vlasy... Druhý syn mi bolo od začiatku zle... Ale tehotenstvo doslova ukážkové... Tvar hrozná, vyhádzaná ale vlasy super ☺️

Takže nezáleží ci dievča alebo chlapec každé tehu je iné a není to pohlavím...

vevebono
23. aug 2025

3 deti, 2 chlapci, jedno dievča. Prvý chlapec- brucho mi vykuklo až v 8mom mesiaci, špicaté. Rodila som 41+7, druhý chlapec, brucho od 4. mes, brucho guľaté, rodila som 40+6, tretie dievča, brucho od 7meho mesiaca, guľaté. Porod 37+2. Pri všetkých som mala problemy so zahou, pri všetkých som mala plet katastrofu. Takže keby na Sone nepovedali co čakám, tak netuším.

janamoto78
23. aug 2025

@anonym_autor cyklus neviem. Pri dcére nevoľnosti, nízky tlak, zvracanie ráno, neskôr už celý deň 🙈, syn- ani som nevedela, že som tehotná. Pôrody oba identické, bezproblémové 😌

autor
23. aug 2025

@anonym_autor ďakujem kocky za odpovede..ešte sa spýtam co vam pri ktorom chutilo na jedenie..