icon

Rôzne hodnoty ľudského choriového gonadotropínu počas dňa

ivanya
28. feb 2013

Baby stalo sa vam to niektorej? rano mi namerali hcg 6300, poobede 6233. zname na ze hcg klesa?
Momentalne som hospitalizovana kvoli krvacaniu.

xlucia
28. feb 2013

@ivanya rozdiel je minimalny, takze este treba cakat. treba mysliet pozitivne, dalsie meranie uz moze byt ok

tatanka1
28. feb 2013

ale ved poobede a vecer je vzdy nizsie ci nie? ci to len v moci a v krvi je rovnake?

jankalili
28. feb 2013

Divčatá, prepáčte, že som sem takto vpadla, ale mám otázku.... ☹ V pondelok mi namerali hcg 239 a dnes len 227 ☹ čiže sa nezvýšilo, tak ako sa malo a ešte aj mierne kleslo, čo to znamená?

ivanya
autor
28. feb 2013

@tatanka1 ved to ze neviem, pri moci by som povedala ze ano, ze pocas dna kolise, ale pri krvi netusim.
@ jankalili a v ktorom si tyzdni? co ti na to povedala dok?

jankalili
28. feb 2013

@ivanya podľa PM som 5+4 a moja dr. bude v ambulancii až v utorok na budúci týždeň...v pondelok mi povedala, že je to nízka hladina hcg, že budeme sledovať, ako porastie a miesto toho sa znížila

ivanya
autor
28. feb 2013

@jankalili ja som tiez presne ako ty 5tt+4, 200 hcg som mala v 4tt+2, ale u teba to moze byt uplne inak, kazda sme ina. ja som po kryoembryotransfere.

jankalili
28. feb 2013

ja som vysadila antiku, mala som dva normálne cykly a teraz mrcha neprišla, tak som si urobila test, mala som tam len takého ducha... tak som šla na krv a zvyšok poznáš. Neviem, na čo sa mám pripraviť, lebo sestrička mi povedala, nech to beriem tak, že hcg nestúpa, že uvidíme, čo povie dokina. LEn teraz čakať až do utorka, ved sa zbláznim 😒