icon

S kým čakám dieťa?

lenka1583
25. júl 2013

Ahoj vsetci,prosim vas neviem si rady a dost ma to trapi,zistila som,ze som tehotna,teraz som v osmom tyzdni. prvy den poslednej menstruacie som mala asi 24maja..s priatelom som bola len tri dni od 31.5 do 3.6. potom asi ja neviem desat dni cca potom som mala silne pichanie v podbrusku asi dva dni, asi sa uhniezdovalo vajicko ako som potom zistovala. potom to ustalo a zase za par dni ma uz tak tupo nie moc pichalo par dni a potom som uz menzes nedostala kedy som mala, len slabe spinenie dvojdnove. tolko k priatelovi.

s kamaratom som bola raz a vobec neviem kedy, mohlo to byt od 20aprila az do 10maja v tom rozmedzi... dost som pila, tak si to nepamatam, ale on mi vravel, ze som ho chcela, ale on nechcel...a ja stale rozmyslam nad tym, ci neklamal v tom, ze sme naozaj spolu nic nemali. ,,po nom,, som este menstruovala, ale vravi sa, ze napriek tehotnosti sa moze tiez menstruovat.

takze napisem to jednoducho-cakam to s mojim priatelom podla vas? je to pravdepodobnejsie?

ps: dlzka plodu zodpoveda 8tyzdnu...8tyzden tehotenstva to vychadza na to obdobie stravene s priatelom nie?

dakujem ak sa na to mrknete a narychlo preratate, ja mam z toho haluze... ale sedi to na priatela, ale aj tak..boze...nemam sa komu zdoverit.

Strana
z4
lenka1583
autor
25. júl 2013

@dejnas hej, dakujem

lulu_lu
25. júl 2013

Ja si myslim, ze priatelove, velkost odpoveda a aj menstruacia, ale ak mozem poradit, nechval sa kamaratovi s tym, ze si v tom a priatelovi, ze si nie ista s kym.... Zelam vela stastia. A z komentarov, kde si robia baby srandu si nic nerob, kazdy moze urobit blbost. Ale bacha uz nepi, v ramci normy 🙂)

jaja018
25. júl 2013

@dejnas mne pri prvom tehu rátal podľa ms a odchýlky neriešil az v 12tt posunul. A teraz pri druhom tehu som mu rovno povedala ze podľa ms to sedieť nebude lebo som mala dllllhe cykli a riadi sa len utz

dejnas
25. júl 2013

@jaja018 jasné, ale tu by šlo o priveľkú odchýlku 😉 tú by nemohol ignorovať

jaja018
25. júl 2013

@lenka1583 veľkosť bábätka zodpovedá 8 tyzdnu takže určite priatelove

dejnas
25. júl 2013

kámoška tak šla k dr., že nedostala ms a je tehu, myslela si, že pár týždňov a napoko dr. zistil, že takmer končí prvý trimester...len podľa veľkosti plodu (mala samozrejme ms na začiatku tehu, takže nevedela to hneď)

jaja018
25. júl 2013

@dejnas záleží od doktora. Môjmu tiež veľa veci nevadí kým to nezacnem riešiť ja. Kým sa ty nepytas a nestaras niektorím lekárom je to fuk

jaja018
25. júl 2013

@dejnas moja mama mala problemi s otehotnenim a udrzanim plodu nakoniec po niekolkych potratoch je s toho moja 10 ročná sestra ale ms mala pravidelne ako hodinky do 7 mesiaca a kvôli tomu bola hospitalizovana celých 9 mesiacov

lulu_lu
25. júl 2013

sedi to na priatela, nieco som vygooglila: http://baby-web.topky.sk/clanky/a3745-Nie-som-s...

trish31
25. júl 2013

@lenka1583 susedove...

Strana
z4