S kým je tehotná moja kamarátka?
baby viem odveci ale moja dobra kamaratka ma problem a stale sa trapi a chcem jej.pomoct... je tehotna bohuzial nevie s kym 5.11sa milovala s ex a 7.11 s priatelom a vraj 8.11 bola ovulacia ... je vlastne mozne aby bola tehotna s ex? podla mna je to 50na 50 ale chcela by som vediet vas nazor co jej vlastne odporucit ja sa v tomto nevyznam
to ze sa vyspala s dvoma je 'OK' teda clovek v zivote spravi rozne blbosti, ale ze s obidvoma isla naplno a este v strede cyklu kedy kazda normalna zena vie ze moze byt ovulacia, to uz je dost divne....
@beatrice1607 tazko povedat asi ano ale takto nemyslim
ak je jeden z nich cernosko...tak ani testy DNA nebude treba ked sa male narodi uvidi ze kto je tata 😀
Zapierať, zapierať, zapierať. Nič priateľovi nepovedať. Keď sa bábätko narodí, môže podľa krvnej skupiny aspoň tušiť, či je priateľove. Až pokiaľ by malo takú, že nemôže byť priateľove, až potom by som vyšla s pravdou von. Inak nie
@adriana1980, mala by povedat pravdu. Nie znicit chlapcovi zivot. Moj dobry kamarat sa mal zenit, lebo mal tehotnu frajerku, uz isli chystat svadbu, ked sa priznala, ze sa vyspala s byvalym a adieta bude jeho. Rozisli sa a bol pokoj.
@adriana1980 uz sa mu priznala
je dost mozne, ze nakoniec bude kamoska cakat dvojicky, jedno od ex ,druhe od priatela 😅 🤐
Este ze mala len jedného ex 😀
To že majú podobný fenotyp ešte nič neznamená. Moje deti majú inú farbu očí aj vlasov ako ich otec no okrem toho sú jeho vernou kópiou, táto poznámka je zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀
@stary_ujco supa by bola, keby boli dvojicky, dvojvajecne a kazde ineho. Aj take pripady uz boli. 😀 😀 😀 😀
@marcelatje ja mam 4 deti. Tri s jednym a jedno s druhym a vsetky su si vraj podobne. 😀 😀 😀 😀 😀 tak ja ti nevim... vsetky sa zacinaju podobat na mna, cize tatinkovia ustupuju s genmi do pozadia. 😀
@lucia20 inak sranda... kamátka práve píše novú diskusiu že nevie s kým je tehotná... táto slečna čo tu zháňa pre ňu ,,rozumné" info čo robiť keď nevie kto je otec, je tehotná rovnako ako kamarátka,kt. nevie s kým skôr má spať. Zaujímavé ako sa tu ľudia nudia. Alebo žeby autorka tohto príspevku bola tá kt.má problém a kedže sa nedozvedela nič rozumné ako si pomôcť a zistiť presnú spermiu,tak založila novú tému a vyhovára sa na kamarátku...
@lara1507 je to zvlastne, ale co narobis... my mame aspon co citat. 😀 😀 😀 😀 ja neviem, co sa baby vzdy tak poburuju... aspon tu je zabava a zivo. 😀 😀 😀 😀 ziadne pleny, grcky, no radost citat. 😀 😀 😀 inak akurat vcera sme s muzom zhodnotili, ze ta poradna z brava a bravo girl sa presunula na modreho kkna. 😀 😀 😀 😀
no najepšie priznať sa a možno s ňou aj priateľ ostane..poznám veľa prípadov, kde baby mali priateľa, ale mali s inými dieťa, ale priateľ ho vychovával ako svoje, tak dúfajme, že aj tu to tak dopadne 🙂
kebyze sa moja "kamoska"vyspi s dvoma chlapmi behom dvoch dni, asi ju oplujem...pardon.
ale za kamosku by som ju uz stopro nepovazovala..
ano, rozni ludia maji rozny vztah k moralke a ja netvrdim, ze ten moj je spravny.
ale mne sa promiskuita hnusi.
a nepiste, ze sa to stalo nahodou a raz...sorry, ale v mojom vesmire niet pochopenie pre taketo radodajky 🙂
@nyusika Možno sa aj nejaká tvoja kamarátka vyspala, ale ti to nepovedala, lebo vie aký máš názor... Jasné, nie je to pekné, ale haló, milostný život je vec jednotlivca a kamarátkam do toho nie je nič. Tak isto ako do manželských či partnerských problémov, pokiaľ teda nejde o niečo extrémne vážne.

@ika85 Tomu uz hovorim nezodpovednost najvyssieho kalibru.
Teda ona chcela otehotniet?