icon

S kým je tehotná moja kamarátka?

ika85
4. dec 2015

baby viem odveci ale moja dobra kamaratka ma problem a stale sa trapi a chcem jej.pomoct... je tehotna bohuzial nevie s kym 5.11sa milovala s ex a 7.11 s priatelom a vraj 8.11 bola ovulacia ... je vlastne mozne aby bola tehotna s ex? podla mna je to 50na 50 ale chcela by som vediet vas nazor co jej vlastne odporucit ja sa v tomto nevyznam

beatrice1607
5. dec 2015

@ika85 Tomu uz hovorim nezodpovednost najvyssieho kalibru.
Teda ona chcela otehotniet?

angela5
5. dec 2015

to ze sa vyspala s dvoma je 'OK' teda clovek v zivote spravi rozne blbosti, ale ze s obidvoma isla naplno a este v strede cyklu kedy kazda normalna zena vie ze moze byt ovulacia, to uz je dost divne....

ika85
autor
5. dec 2015

@beatrice1607 tazko povedat asi ano ale takto nemyslim

miadi
5. dec 2015

ak je jeden z nich cernosko...tak ani testy DNA nebude treba ked sa male narodi uvidi ze kto je tata 😀

katka1981
5. dec 2015

@ika85, nam je v podstate uplne jedno s kym je tehotna 🙂 DNA testy jej daju odpoved. Ale ja si myslim, ze otec bude niekto treti 🙂

adriana1980
5. dec 2015

Zapierať, zapierať, zapierať. Nič priateľovi nepovedať. Keď sa bábätko narodí, môže podľa krvnej skupiny aspoň tušiť, či je priateľove. Až pokiaľ by malo takú, že nemôže byť priateľove, až potom by som vyšla s pravdou von. Inak nie

katka1981
5. dec 2015

@adriana1980, mala by povedat pravdu. Nie znicit chlapcovi zivot. Moj dobry kamarat sa mal zenit, lebo mal tehotnu frajerku, uz isli chystat svadbu, ked sa priznala, ze sa vyspala s byvalym a adieta bude jeho. Rozisli sa a bol pokoj.

ika85
autor
5. dec 2015

@adriana1980 uz sa mu priznala

angel257
5. dec 2015

@miadi ty to vždy zaklincuješ super odpovedou :D :D

miadi
5. dec 2015

@angel257 😊dik Ja sa len obavam že tam je malo tych černoškou takze tie testy DNA bude treba 😊ešte tak cigànek by skor bola realna šanca😊

ika85
autor
5. dec 2015

@miadi nie obaja su biely 😉

miadi
5. dec 2015

@ika85 aspon nejak vizualne odlišni?blondak a čiernovlasy? Ale mohlo to byt horsie mohla to byt jednorazovka s dakym neznamim to by bol trapas keby nevedela meno ze od koho zhanat vyživnè ..no dobre že sa priznala dako to poriešia

ika85
autor
5. dec 2015

@miadi vizualne obaja modrooky hnedovlasy 😃 no v to dufam kvoli babu aj ja

katrin21
5. dec 2015

@ika85 no moze to byt aj toho, aj toho... spermie vydrzia aj dni a ovulacia prebieha 24hodin.. takze stihnut sa to mohlo...
ale kamoska je fakt zodpovedna a spravna zena, ked spi aj s ex, aj s priatelom.. lutujem toho priatela...

ika85
autor
5. dec 2015

@katrin21 uprimne aj ja ho lutujem pretoze je to velmi dobry chlapec narozdiel od toho ex ... co uz

cristi
5. dec 2015

je dost mozne, ze nakoniec bude kamoska cakat dvojicky, jedno od ex ,druhe od priatela 😅 🤐

danielka7
5. dec 2015

Este ze mala len jedného ex 😀

marcelatje
5. dec 2015

To že majú podobný fenotyp ešte nič neznamená. Moje deti majú inú farbu očí aj vlasov ako ich otec no okrem toho sú jeho vernou kópiou, táto poznámka je zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀

lucia20
7. dec 2015

@stary_ujco supa by bola, keby boli dvojicky, dvojvajecne a kazde ineho. Aj take pripady uz boli. 😀 😀 😀 😀

lucia20
7. dec 2015

@marcelatje ja mam 4 deti. Tri s jednym a jedno s druhym a vsetky su si vraj podobne. 😀 😀 😀 😀 😀 tak ja ti nevim... vsetky sa zacinaju podobat na mna, cize tatinkovia ustupuju s genmi do pozadia. 😀

lara1507
7. dec 2015

@lucia20 inak sranda... kamátka práve píše novú diskusiu že nevie s kým je tehotná... táto slečna čo tu zháňa pre ňu ,,rozumné" info čo robiť keď nevie kto je otec, je tehotná rovnako ako kamarátka,kt. nevie s kým skôr má spať. Zaujímavé ako sa tu ľudia nudia. Alebo žeby autorka tohto príspevku bola tá kt.má problém a kedže sa nedozvedela nič rozumné ako si pomôcť a zistiť presnú spermiu,tak založila novú tému a vyhovára sa na kamarátku...

lucia20
7. dec 2015

@lara1507 je to zvlastne, ale co narobis... my mame aspon co citat. 😀 😀 😀 😀 ja neviem, co sa baby vzdy tak poburuju... aspon tu je zabava a zivo. 😀 😀 😀 😀 ziadne pleny, grcky, no radost citat. 😀 😀 😀 inak akurat vcera sme s muzom zhodnotili, ze ta poradna z brava a bravo girl sa presunula na modreho kkna. 😀 😀 😀 😀

lara1507
7. dec 2015

@lucia20 odkáž mužovi, že ZABIIIIIIILLL 😀 😀 😀 je to pravda 🙂 inak ja tieto kuriozity čítam tiež mužovi 🙂 teda, ak stíham, lebo tu ich pribúda veľa behom jednej hodiny 🙂

lucia20
7. dec 2015

@lara1507 ja som mu vcera spominala v aute cestou na mikulasa.... proste zazitky z mk sa ti vryju do pamati. 😀 😀 😀 😀

ika85
autor
8. dec 2015

no urcite ja mam dieta teda cakam len s jednym a presne viem o koho ide 😉
@lara1507

dooomca
8. dec 2015

no najepšie priznať sa a možno s ňou aj priateľ ostane..poznám veľa prípadov, kde baby mali priateľa, ale mali s inými dieťa, ale priateľ ho vychovával ako svoje, tak dúfajme, že aj tu to tak dopadne 🙂

nyusika
18. dec 2015

kebyze sa moja "kamoska"vyspi s dvoma chlapmi behom dvoch dni, asi ju oplujem...pardon.
ale za kamosku by som ju uz stopro nepovazovala..
ano, rozni ludia maji rozny vztah k moralke a ja netvrdim, ze ten moj je spravny.
ale mne sa promiskuita hnusi.
a nepiste, ze sa to stalo nahodou a raz...sorry, ale v mojom vesmire niet pochopenie pre taketo radodajky 🙂

nyusika
18. dec 2015

@ika85 len aby aj ta tvoja kamoska necakala decko s tym, s kym ty 😀 😀 😀

to by bolo super vyvrcholenie tohoto citanicka 😀 😀

sandra551
18. dec 2015

@nyusika Možno sa aj nejaká tvoja kamarátka vyspala, ale ti to nepovedala, lebo vie aký máš názor... Jasné, nie je to pekné, ale haló, milostný život je vec jednotlivca a kamarátkam do toho nie je nič. Tak isto ako do manželských či partnerských problémov, pokiaľ teda nejde o niečo extrémne vážne.

nyusika
18. dec 2015

@sandra551 sorry, ja nemam 15-20 rokov a moje kamosky tiez nie 😀 😀