Sex v tehotenstve
Som v 8tyz a je to nase prve babo, vela bab mi radi, no bohuzial kazda inak a ja som z toho zmatena. jedna tvrdi, ze pocas tehotenstva sa moze milovat, druha, ze sa musi milovat , dalsia, ze nie, dalsia povie, ze aj pocas tehotenstva moze ist partner "na plno dnu" druha , ze nie, lebo to skodi babatku, tak ako vlastne?Odkedy som tehotna, tak prezivam Orgazmus ovela "citlivejsie 😀 " a intenzivnejsie 😠 . A partner ked ma ist "mimo" tak si to vobec neuziva, tak by som chcela vediet ci vlastne sex skodi alebo nie a hlavne ci moze "dat plnu davku do vnutra" (paci sa mi tento vyraz ) 😝 dakujeeeem
niektorí gyn dokonca radia, "nech Vám manžel pomôže", ak už chcete spustiť pôrod, resp. rodenie nie a nie prísť 😉
baby som v 12tt ale 7-8tt som mala problemy koli hematomu ktory som mala pri babatku ale už je všetko v poriadku a doktor povedal že je to preč ževraj je to bežné.vtedy zakázal sex ale uplynul už vyše mesiac a pol a na poslednej kontrole nič nespomínal čo sa sexu týka.Takže stále platí zákaz alebo ako ? 🙂
Ahojte, chcem sa spýtať na sex v tehotenstve, keď je prítomný streptokok v tele ženy. Je to bezpečné? Mám už len týždeň do pôrodu a radi by sme to s manželom urýchlili 🙂
Ja som v 24 tt a vždy ideme na plno, aj pred otehotnením sme šli vždy na plno a to je medzi druhým synom osem ročný odstup. Otehotnela som až po inofolicu combi a to tiež dvojitej dávke prvý mesiac a druhý podľa návodu, dovtedy nič,aj keď sme šli počas ovulky na plno. Neviem možno je to vekom. Ale ani po kyretazi,kvôli zrastom som neotehotnela. A určite pôjdeme aj po pôrode na plno. Orgazmus mám častejší,ak ideme na plno. Antikoncepciu neberiem a ani nebudem brať. Koniec koncov, veď pri kojení je nízka šanca na otehotnenie po 40- tke, podľa toho ako som čítala. A to ja spadám do tej kategórie. Nemienim sa stresovať,len užívať pohodu.

baby za velky zdravotny problem považujete aj mykozu?lebo vraj je to na začiatku tehotenstva celkom bežné....Pýtala som sa lekára,či mi predpíše nejaké lieky a povedal že ked to neni akútne,tak radšej až po prvom trimestri.ale zároveň priateľ má teraz taký apetít že až...Riskli by ste to? nechcem si ešte viac tu mykozu rozvinúť,ale aj ja mám chute. Neviem... 😒
diks za rady 🙂