icon

Sex v tehotenstve

14. dec 2025

Ahojte tehulky..mám taky problem.
Som zachvilku v 36tt.
Od začiatku tehotenstva sa u nás zmenila jedna velmi premna podstatná vec a to je Sex.
Manžel má síce 48 rokov , ale v sexe nikdy problem nebol. Často sa stalo, že sme mali sex aj 3x za deň.
Ale od kedy som tehotna postupne sa to zmenilo až tak že za 2 týždne čo je doma máme sex 1x aj to max 3 minúti.
Už sa ani nepamätám kedy sme sa naposledy bozkávali.
Len pusu mi dá, nebozkáva ma.
Má niektorá z vás skusenosť takuto skúsenosť a manželom?

anonym_c916ef
14. dec 2025

@anonym_autor a ako ti pomoze moja skusenost so sexom s mojim manzelom?

anonym_d3030e
14. dec 2025

Nie.....Mali sme úplne normálny sex aj v tehotenstve až na to že môj muž mal 28 nie 48. Dnes má už síce 48 ale aj včera sme mali sex asi hodinu. Za 3 min sa nestihnem ani poriadne vzrušiť
Pomohlo ???

anonym_799b42
14. dec 2025

@anonym_autor najskôr ho asi tehotné ženy nepriťahujú, niektorým sa to dokonca hnusí. Uvidíš po pôrode.

majlo1234
14. dec 2025

Nie, u nas to bolo v beznej frekvencii. Ved sa ho opytaj

anonym_ea1cb1
14. dec 2025

Tak pusa je ina vec, to Ti nevieme my povedat.
Ale ak sa prehrabes v podobnych temach, zistis, ze je vela chlapov ktori maju strach ked je brucho velke, ktorym je neprijemne pomyslenie na sex ked vedia ze dnu je dieta, a ktorych uplne nepritahuje predstava sexu s obrovskym bruchom ktore sa navyse v 36tt uz krasne hybe a kope.
Aj moj muz s tym mal problem v mojich tehotenstvach, akonahle bolo brucho naozaj bruchom. Vzdy ked som prenasala a s vtipom nadhodila ze je este moznost ako tomu pomoct, radikalne odmietol ze sa so mnou o tom ani bavit nebude 😁

Ale inak... Spolocne dieta je uz tu a mas problem sa ho toto normalne opytat?

morpheuss
14. dec 2025
@anonym_c916ef

@anonym_autor a ako ti pomoze moja skusenost so sexom s mojim manzelom?

@anonym_c916ef môžeš jej ho predsa požičať...

pr85
15. dec 2025

@anonym_autor Buď rada, že máte vôbec nejaký sex. Mňa manželka počas oboch tehotenstiev úplne odstavila (aby sa nestalo niečo detom v bruchu). Tak som to (s nevôľou) musel akceptovať, hoci sex by som si samozrejme prial.

sanssa
15. dec 2025

@anonym_autor tak to si v prvom rade musis riesit so svojim manzelom, jeho sa spytaj co sa stalo, preco vas sex takto ochladol. My ti bohuzial s tym nepomozeme.

osky
15. dec 2025

Mna zaujala veta-trva to 3 min.
A NEBOZKAVA ma..
To znamena ,ze ti da pusu a ide sa na vec????

Akoze,on ti da pusu,ty rozvoris nohy a on sa v tebe trochu pohojda???

To si neviem predstavit...
Co z toho mas ty???

jallka11
15. dec 2025

@anonym_autor Tak ono sa tehotenstvom vela veci zmeni, ale myslela som si, ze len u zeny 😂