icon

Škodí fajčenie v tehotenstve?

18. apr 2025

Ahojte, chcem v prvom rade poprosiť aby sa tejto diskusie zúčastnili ženy ktoré si prešli fajčením v tehotenstve. Ci už v prvých týždňoch kedy o tom nevedeli, alebo už keď to zistili a bolo im ťažké prestat. Koľko cigariet ste fajčili? Po akom čase ste dokázali prestat alebo ste neprestali vôbec? Ako ste sa motivovali k tomu fajčiť menej poprípade vôbec? A samotný priebeh tehotenstva, či bolo všetko v poriadku. Poprípade ci nastali nejaké komplikácie s bábätkom , skôr či neskôr.
Očakávam ze aj napriek tomu ze som nato upozornila tu bude x komentárov od žien ktoré nevedia co je to abstak , čo je to závislosť na nikotine. Ak máte dovod nato kritizovať fajn, nikomu to zakazovať nebudem. Ale myslím si ze sa da tomu vyhnúť keďže ma zaujímajú reálne skúsenosti. Ženám ktoré sa podelia so skúsenosťou budem veľmi vďačná.

Strana
z6
autor
19. apr 2025

@lenkasarka ďakujem za rady a motiváciu. Nakoplo ma to ❤️ si milá.

tilly
19. apr 2025

Radšej postupne. Držím palce

natika0455
26. jún 2025

Ahojky. Dávnejšie téma , no som zvedavá ako si na Tom? Podarilo sa ti prestať? V kt si tt? Ahoj

klara1205
6. júl 2025

Ahoj neviem
ako sa ti teda dari po takom case ale ja ti
poviem svoju skusenost...Ja som tuha fajciarka ale z normalnych cigariet som presla na iqos,fajcila som krabicku denne...Ked som zistila ze som tehotna bola som uz v 10.tt a to sme zurovali,pili,ja som davala krabicku denne,no a ked teda doktorka oznamila tehotenstvo obmedzila som to na 3 denne,bol to boj a to obrovsky kedze abstak sa prihlasil v momenten a samotna doktorka mi povedala aby som sa mu vyhybala ze fajcenie je mensie zlo,napriek tomu som ale prestala uplne lebo som mala take nevolnosti v 27tt.a po case z iqosu ze som nedokazala fajcit
Mala sa narodila v 32tt ci uz to bolo vplyvom fajcenia nemam potvrdene ale je nastastie vsetko v poriadku..Teraz cakame druhe a odkedy sme sa snazili
som si nezapalila aby sa neopakoval scenar z prveho tehotenstva...

Strana
z6